- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
- Konu Sahibi -MinikAnnecik-
Üniversiteli cahil de bir başka oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer konuları da böyleyse gülme emojileridir onlarbu profil niye bir garip?
250 küsür mesaja 13217 emoji?
Ben bunu bir doktora sorduğum da 5 gün de sperm yaşamaz dedi
Bence kız kendi birseyler yaşadı ve onun için bu kadar taktı kafayı. Yoksa tepkisi sizce normal mi? Ve arkadaşı madem sevgilisini eve aldi, neden kendi yatağını değil de onunkini kullandı. Aklımda deli sorular.
Sözkonusu kişi, konu sahibine yutturabilir ama biz yemeyiz. Ya sürtünerek ya da başka bir şeyler yaşanmış..
He yine cahillik mi? Evet. Ama işin içyüzü farklı sonuçta.
Zaten yaşamışsa bile bu kimseyi ilgilendirmez ki. Ama bari inandırıcı birşeyler anlatsin. Bari "Olay yaslandığında yurtdisindaydim" demedi
Ciddi mi düşünüyorsunuz? Eger oyleyse arkadasiniz hamile kaldigi icin beraber buyutursunuz?Hayır Asla ben öyle bir üye değilim gayet ciddi bir kullanıcı yım
üniversite okusa böyle olmazdı, arkadaşı ünüvwrsite okuyormuş ondanYani sperm bulaşmış 5 günlük çarşaftan hamile kalabilirmi diyemi sordun sen şimdi?
Ciddi misin ya sen?
Ne yiyip ne içiyorsunuz orda ya?
Koskoca üni okuyacak yaşa gel böyle soru sor olacak iş değil yeminle..
Dalga geçiyor ol lütfen.
bu biliyor haliniz mi?Galiba arkadasım sen algılamada sorun yasıyorsun bunun imkansız olduğunu bende biliyorum anneliğime laf etmeyin düzgün konuşun
Yaa yapmayın böyle şeylerTabiiki hamile ne sandınız? Arkadaşın da kendi yatağı dururken pis yatakta yatarak zaten istemiş bu bebeği artık günahına girmek olmaz doğurur. Hayırlı bir evlat olur imş![]()
Kim kiminle ne yapmış hiç bişey anlamadım amaArkadasım için Konuyu YaZıyıorum sizin fikirleriniz bizim için önemli ünüvwrsite ögrencisi. Bir arkadasım var bayramda 5 günlüğüne evine gitmiş Öğrenci evinde kalyo bunu fırsat bilen arkadaşı sevgilisini eve almış bir takım seyler yapmış yaşamışlar arkadasım 5 gün sonra eve döndüğünde o kızın yatağına yatmış erkekle bi takım seyler yapmışlar ve aradan tam 5 gün sonra o yatakta bulunmuş sanırım pis bırakılmış sizce hamile kalma olasılığı varımıBen olmaz dedim ama içi rahat etmedi bendes siz değerli Üyelere sormak istedim