Bende sadece sol kasigimda agri vardi. Umarim hamilesinizdir. Allah herkesin gonlune gore versin.Kızlar slm 5 yıldır evliyim cocugumuz olmadı hiç aşılama yaptık tutmadı tedaviler olduk olmadı bizde bu ay ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu içti yumurtlama gününü değerlendirdik bata kaldı iki gün yani 12 haziran dün göğüs ağrısı ile uyandım bugün sırtım agrıyo ve say kasıgımda batma var bütün ayriyetten ayıptır söylemesi vajinada sızı var acaba diyorum rabbim nasip etmişmidir sizde ne gibi belirtiler vardı
Amin inşallah teşekürlerBende sadece sol kasigimda agri vardi. Umarim hamilesinizdir. Allah herkesin gonlune gore versin.
Test varsa elinde yapsana canım. Bata az kalmış varsa çıkar inşallahKızlar slm 5 yıldır evliyim cocugumuz olmadı hiç aşılama yaptık tutmadı tedaviler olduk olmadı bizde bu ay ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu içti yumurtlama gününü değerlendirdik bata kaldı iki gün yani 12 haziran dün göğüs ağrısı ile uyandım bugün sırtım agrıyo ve say kasıgımda batma var bütün ayriyetten ayıptır söylemesi vajinada sızı var acaba diyorum rabbim nasip etmişmidir sizde ne gibi belirtiler vardı
Beş senedir çok yaptım silik dahi göremedim o yüzden adetim geçmeden hayalkırıklığı yaşamaktan korkuyorum acele etmiş cem günüm geçsin sonra inşallah çift çizgigi görmeyi rabbim nasip etmiştirTest varsa elinde yapsana canım. Bata az kalmış varsa çıkar inşallah
Seni çok iyi anlıyorum canım. 4 yıldır bende anne olmayı bekliyorum ama daha nasip olmadı. Yumurtlama oluyor mu takip ettin mi hiç çatlama oluyor muBeş senedir çok yaptım silik dahi göremedim o yüzden adetim geçmeden hayalkırıklığı yaşamaktan korkuyorum acele etmiş cem günüm geçsin sonra inşallah çift çizgigi görmeyi rabbim nasip etmiştir
Rabbim sanada nasip etsin inşallah canm evet canım takip ediyorum hem doktor kontrolünde hemde ovulasyon la ama olmadı bi türlü eşimde varikoselden ameliyat olmuştu 3 sene önce ama çok şükür düzeldi şimdi ikimizde hiçbir sorun yokSeni çok iyi anlıyorum canım. 4 yıldır bende anne olmayı bekliyorum ama daha nasip olmadı. Yumurtlama oluyor mu takip ettin mi hiç çatlama oluyor mu
Benim eşimde ameliyat oldu 9 ay önce inşallah Rabbim bize ve tüm isteyenlere nasip eder. Ameliyattan önce sayisi hızı kaçtı canım ne kadar sürede düzelme olduRabbim sanada nasip etsin inşallah canm evet canım takip ediyorum hem doktor kontrolünde hemde ovulasyon la ama olmadı bi türlü eşimde varikoselden ameliyat olmuştu 3 sene önce ama çok şükür düzeldi şimdi ikimizde hiçbir sorun yok
Sayısı 3 milyondu canım iki senede baya yükseldi şuan 120 milyonBenim eşimde ameliyat oldu 9 ay önce inşallah Rabbim bize ve tüm isteyenlere nasip eder. Ameliyattan önce sayisi hızı kaçtı canım ne kadar sürede düzelme oldu
Rabbim inşallah bu ay nasip eder canım. Allahın izniyle. Ovulasyon testin var mı onu yap bakalımSayısı 3 milyondu canım iki senede baya yükseldi şuan 120 milyon
Beş senedir çok yaptım silik dahi göremedim o yüzden adetim geçmeden hayalkırıklığı yaşamaktan korkuyorum acele etmiş cem günüm geçsin sonra inşallah çift çizgigi görmeyi rabbim nasip etmiştir
Allah razı olsun canım benim rabbim sanada nasip etsin inşallah canm hiç evde test bulundurmam ovulasyonda yok adet günüm geçmeden bakmıyorum adet sem zaten adet oluyom geçtimi bakıyorumRabbim inşallah bu ay nasip eder canım. Allahın izniyle. Ovulasyon testin var mı onu yap bakalım
Amin Allah razı olsun canım yok o konuda sabırlıyımdır adet günlerim cok düzenli geçmeden bakmam aslaBencede kesinlikle gunun gecsin hatta sabirli olursan daha iyi olur 10 gun filan gecsin bence. Birde kendini rahat birak ki piskolojik olarak gecikme olmasin kafan karismasin.. Hayirliysa Insallah hamilesindir :)
Test yapınca bize de haber ver lütfenKızlar slm 5 yıldır evliyim cocugumuz olmadı hiç aşılama yaptık tutmadı tedaviler olduk olmadı bizde bu ay ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu içti yumurtlama gününü değerlendirdik bata kaldı iki gün yani 12 haziran dün göğüs ağrısı ile uyandım bugün sırtım agrıyo ve say kasıgımda batma var bütün ayriyetten ayıptır söylemesi vajinada sızı var acaba diyorum rabbim nasip etmişmidir sizde ne gibi belirtiler vardı
Mutlaka haber veririm canm inşallah güzel haberlerle gelirim isteyen herkesde inşallah güzel haber verirlerTest yapınca bize de haber ver lütfen
Senin durum noldu Canimm ne durumdasın?Kızlar slm 5 yıldır evliyim cocugumuz olmadı hiç aşılama yaptık tutmadı tedaviler olduk olmadı bizde bu ay ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu içti yumurtlama gününü değerlendirdik bata kaldı iki gün yani 12 haziran dün göğüs ağrısı ile uyandım bugün sırtım agrıyo ve say kasıgımda batma var bütün ayriyetten ayıptır söylemesi vajinada sızı var acaba diyorum rabbim nasip etmişmidir sizde ne gibi belirtiler vardı
Malesef hasta oldum canım önümüzdeki ay nasipse tüp bebek yapıcaz özeldeSenin durum noldu Canimm ne durumdasın?
Malesef hasta oldum canım önümüzdeki ay nasipse tüp bebek yapıcaz özelde
İkisinide yaptım tutmadı ne çatlatma iğnesi nede aşılama tutmadı son carem tüp bebek canımolsun canim hayirlisi insaAllah.. asilama yada catlatma ignesi falan dendinmi hic ? benim de pek bilgim yok ama cok faydasi oldugunu duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?