Acaba

hayat 09

Evlât hasreti
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
231
190
18
Kızlar slm 5 yıldır evliyim cocugumuz olmadı hiç aşılama yaptık tutmadı tedaviler olduk olmadı bizde bu ay ben hayıt tohumu içmeye başladım eşimde çakşır suyu içti yumurtlama gününü değerlendirdik bata kaldı iki gün yani 12 haziran dün göğüs ağrısı ile uyandım bugün sırtım agrıyo ve say kasıgımda batma var bütün ayriyetten ayıptır söylemesi vajinada sızı var acaba diyorum rabbim nasip etmişmidir sizde ne gibi belirtiler vardı

Bende sadece sol kasigimda agri vardi. Umarim hamilesinizdir. Allah herkesin gonlune gore versin.

Test varsa elinde yapsana canım. Bata az kalmış varsa çıkar inşallah

Test varsa elinde yapsana canım. Bata az kalmış varsa çıkar inşallah
Beş senedir çok yaptım silik dahi göremedim o yüzden adetim geçmeden hayalkırıklığı yaşamaktan korkuyorum acele etmiş cem günüm geçsin sonra inşallah çift çizgigi görmeyi rabbim nasip etmiştir

Seni çok iyi anlıyorum canım. 4 yıldır bende anne olmayı bekliyorum ama daha nasip olmadı. Yumurtlama oluyor mu takip ettin mi hiç çatlama oluyor mu

Seni çok iyi anlıyorum canım. 4 yıldır bende anne olmayı bekliyorum ama daha nasip olmadı. Yumurtlama oluyor mu takip ettin mi hiç çatlama oluyor mu
Rabbim sanada nasip etsin inşallah canm evet canım takip ediyorum hem doktor kontrolünde hemde ovulasyon la ama olmadı bi türlü eşimde varikoselden ameliyat olmuştu 3 sene önce ama çok şükür düzeldi şimdi ikimizde hiçbir sorun yok

Benim eşimde ameliyat oldu 9 ay önce inşallah Rabbim bize ve tüm isteyenlere nasip eder. Ameliyattan önce sayisi hızı kaçtı canım ne kadar sürede düzelme oldu

Bencede kesinlikle gunun gecsin hatta sabirli olursan daha iyi olur 10 gun filan gecsin bence. Birde kendini rahat birak ki piskolojik olarak gecikme olmasin kafan karismasin.. Hayirliysa Insallah hamilesindir :)

Rabbim inşallah bu ay nasip eder canım. Allahın izniyle. Ovulasyon testin var mı onu yap bakalım
Allah razı olsun canım benim rabbim sanada nasip etsin inşallah canm hiç evde test bulundurmam ovulasyonda yok adet günüm geçmeden bakmıyorum adet sem zaten adet oluyom geçtimi bakıyorum

Bencede kesinlikle gunun gecsin hatta sabirli olursan daha iyi olur 10 gun filan gecsin bence. Birde kendini rahat birak ki piskolojik olarak gecikme olmasin kafan karismasin.. Hayirliysa Insallah hamilesindir :)
Amin Allah razı olsun canım yok o konuda sabırlıyımdır adet günlerim cok düzenli geçmeden bakmam asla

Test yapınca bize de haber ver lütfen

vallaha benimde acabalarim var aslinda

30 mayis da yukarda hikayemi paylasmistim..

Topigimdeki gibi hala kafam karisik.. 1 hafta önce test yapmistim negatif di.. Dun de yeni bir test yaptim idrar testi oda negatifti ama acikcasi idrarimdanda supheliyim cunki baya bir acik renkti yogun degildi hormonlarin yuksek olmama durumu var testte cikmayabilir.. ayrica hamile olupta birsuru negatif test yapan bayanlarida göz onune alirsak idrar tesine guvenim gittikce azaliyor.. pazar gunu sabah kanamam oldu ancak cok degil acik kirmizi seklinde sonra hemen kahverengine dondu ve sonra kesildi ertesi gun yani dun de sabah geldi yine ayni sekilde seyreklesip kahverengi halinde kayboldu ben dikkat oldum yattim fazla dolanmadim agir bir is görmedim herhangi bir dusuk riskine karsi varsa hamileysem diye dusunerek yattim dinlendim kanamamda sanki geciyordu yatinca .. herneyse bugunde aynisi oldu yine kirmizi sekilde kanamam oldu gun boyunca kahverengi seklinde lekenmeler oldu pedimi bile doldurmuyor yani o sekilde sildikce goruyorum az önce baktigimda ise cok az kahverengi leke gördum silince pecetede.. bunun disinda karnimin alt ttarafinda birseyler hissediyorum sanki bir gerginlik ama hafif egildikce daha cok hissediyorum birde bu hissden sag tarafimda yogunlik var bir turlu tanimlayamiyorum ama hatirladigim kadari ile hic daha önce olmadi bu hareket ederken bazen assagiya dogru batmalar oluyor egilirken filan bazende durup duruken belimin sag tarafinda vuruyor hafif agri ve gerginlik..ve arada gazim oluyor bazen gaz cikiyor bazende gaz cikacakmis gibi hiss veeriyor ,karnimda sislik geliyor gidiyor..

yani kisacasi bende gecikme olurdu seneler önce ama ya gelirdi yada gelmezdi böyle bu sekilde kanamalarim olmadi baslar gibi yapip kayboluyor.. özellikle su karnimin sag tarafindaki hissi tanimlayamiyorum birturlu balon varmis gibi bosluk varmis gibi bisi varmig gibi hissediyorum icerden.. yada uzun zaman spor yapmazsiniz ya sonrada egilme kalkma harektleri yapinca sporda bundan sonrada egilirken kalkarken o kasiklarda bir gerginlik bir his olur ya onun gibi birsey.. ben suan yurtdisindayim özelliklede korona yuzunden doktora gidemiyorum..kan testide veremiyorum suan. sadece idrar testi yapabiliyorum.. bilmiyorum hamilelik söz konusumudur sizce bu durumda.. ??

baskada bir belirtim yok suan..

Senin durum noldu Canimm ne durumdasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…