• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu olanlar hamilelik göstergesi mi

14 Mayıs adet tarihim düzenli döngüm 28 gün olur 11 Haziran normal adet olmam gereken tarihti olmadım 11 haziranda test yaptım çok silik çıktı buğün test yaptım daha belirğin çıktı sabah kan vermeye gideceğim inşallah vardır .
9 haziranda bel ağrım ve sancım başladı sanki her an adet olacakmışım gibi artan sancım vardı hatta birgün petle gezdim olacağım diye ama olmadı şuan sancım azaldı bel ağrım var sadece göğüsler dokununca sızlıyor ama çok değişiklik yok gibi hayırlısı yarın kanda öğreneceğiz
Bende hamileligimi adet oldum diye iki gün sonra öğrendim ki korunuyorduk😂 adet gunumde lekelenme başladı bende sokulmedim sandım 2 gün ped kullandım sahada dökülmeyi ve test al dedim adama gitmiş iki tane almış kızdım birde ama hamileymisim

Gerçekten ööyle bir duyum aldım bende. Bakalım adet günümü bekliyorum geçerse test yapacağım ve durumumu güncelleyeceğim😇 Gebelikleriniz planlı mıydı yoksa hiç umudunuz yokken mi öğrendiniz? Üçüncü gebeliğiniz için üzüldüm ama içinizi ferah tutun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz Rabbim gönlünüze gööre versin🤲🏻
Yok kız korunmamiza rağmen hamile kaldım ilk ikisi istediğimiz zamanda oldu 3. Düşünmüyordum ama olunca köpek gibi sevindik😂 ama yavrum malesef tutunamadı bundada bir hayır vardır diyorum Rabbimden iyi bilemeyiz ama şuan bu istek sahada artti nasıl inşallah bu ay olur 15 temmuzda eşimin doğum günü surpriz yaparım 😂

Yok kız korunmamiza rağmen hamile kaldım ilk ikisi istediğimiz zamanda oldu 3. Düşünmüyordum ama olunca köpek gibi sevindik😂 ama yavrum malesef tutunamadı bundada bir hayır vardır diyorum Rabbimden iyi bilemeyiz ama şuan bu istek sahada artti nasıl inşallah bu ay olur 15 temmuzda eşimin doğum günü surpriz yaparım 😂
Çok iyii canıımm😁Aiiy benimde eşimin dopumgünü 16 temmuz ohaaaa🥳 hadi bakalıımmm seninde güzel haberlerini bekliyorum😚💕

Çok iyii canıımm😁Aiiy benimde eşimin dopumgünü 16 temmuz ohaaaa🥳 hadi bakalıımmm seninde güzel haberlerini bekliyorum😚💕
Ay inşallah bu ay ikimizde hediyeleri bedavaya getiririz😂 tabi bu hediyenin hayatımızın sonuna kadar ağır bir maliyeti olacak😂

Ben hiç adet sancısı belirtisi bilmem şükür ama öğrenmeden önce göğüslerim aşırı sis ve hassasti tek hatirladigim bu ama hamileligimi öğrendikten sonra aşırı halsizlik kusma kooku hassasiyeti bulantı uyku sürekli kasıkta batma hissi yaşadım bel ağrısı böyleydi güzel dileklerin için ayrıca teşekkürler ekra fotosu aldım güzel haber gelirse bu mesajına bulucam seni💋❤️
Canım adetii gecikmesinin 11. günündeyim, bugün test aldım yarın sabah yaparım diye ama az önce peçeteme pembe leke geldi adetim geldi sanırım bu ayda tutmadı🙂

Canım adetii gecikmesinin 11. günündeyim, bugün test aldım yarın sabah yaparım diye ama az önce peçeteme pembe leke geldi adetim geldi sanırım bu ayda tutmadı🙂
İnşallah lekelenmedir🤪😂 hala Umut kesmiyoruz

Yerleşme kanaması da olabilir bende de regl günlerimde geldi regl oluyorum dedim ama hamileymişim tam çözülüp kırmızı gelmedikçe umudunuzu kesmeyin derim

Kesinlikle kesmiyoruz canım arkadaşıımm🤲🏻😇
Valla kimseye birşey diyemiyorum iki çocuğum var 3. Kalbi durdu kanamam bitti Umut başladı deneme başladı ben varken bu kadar istiyorum hiç olmayanlar kim bilir nasıl yanıyor bu istekle🥺

Onları zaten hiç düşünemiyorum🥲Allahım isteyen herkese versin🤲🏻
Valla kimseye birşey diyemiyorum iki çocuğum var 3. Kalbi durdu kanamam bitti Umut başladı deneme başladı ben varken bu kadar istiyorum hiç olmayanlar kim bilir nasıl yanıyor bu istekle🥺

Yerleşme kanaması da olabilir bende de regl günlerimde geldi regl oluyorum dedim ama hamileymişim tam çözülüp kırmızı gelmedikçe umudunuzu kesmeyin
Yorumunuz için çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibidir ya öyle olmasını çok isterim yoksa çok üzülürüm🥲

Ay inşallah bu ay ikimizde hediyeleri bedavaya getiririz😂 tabi bu hediyenin hayatımızın sonuna kadar ağır bir maliyeti olacak😂
Merhaba arkadaşlar ben hediyemi babalar gününde verdim zaten hediyeyi de meğerse eşimin doğum gününde yapmışız 🥰😇 hadi bakem sizde doğum günü hediyesi olarak verirsiniz inş hediyeleri 😍🥰

Merhaba arkadaşlar ben hediyemi babalar gününde verdim zaten hediyeyi de meğerse eşimin doğum gününde yapmışız 🥰😇 hadi bakem sizde doğum günü hediyesi olarak verirsiniz inş hediyeleri 😍🥰
Merhaba canımm en güzel hediyeyi vermişsiin canıım tebrik ederimm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah🤲🏻😍😘🧿Valla bakalım hedefimiz o yönde ama ben her an elenebilirim 🙂

Back
X