- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.361
- 498
- Konu Sahibi SayYouLoveMe
-
Kapinin onundeki arabayi goruruz.Girerken goruluyor istemesenizde.Ki Suan benim arkadasim olan kisi bir dertten muzdarip olarak yardim istemis.Ben arkadaslarimi hatali olmadiklari surece birakmiyorum.Eger hatali olduklari halde bizide yanlarina cekme egilimi gosteriyorlarsa birakiyorum.Net.Bu kadar yuh'luk bir durum yoktu sanki tabi bana gore.Ayse ile arkadas olan sizsiniz, kendi arkadasliginiza bakin, ister devam edin dert dinlemek istemiyorsaniz yol verin. Ayrica birakin Mehmetle evli mi kalir, ayrilir mi size ne adamin arabasina kadar takip etmissiniz, yuh.
Karismam,bana anlatiliyor.Bende anlamkta zorlaniyorum danismak istedim.Öncelikle asla ama asla karışmayın, aman, sonra suçlu siz olursunuz.
ikincisi ise arkadaşınız paranoyakça davranıyor, ben anlattıklarınızda şüpheli bir şey görmedim.
üçüncüsü ise kapanmada göle falan gidemez adam, normalde göle gittiği vakitlerde ne yapıyormuş artık?
tekrar ediyorum, karışmayın, ciddiyim.
Size cirkin gelmis olabilir,ben cinsiyet ayrimi yapmam,arkadasim olmasi kimseye korlemesine inanmam gerektigine sart kosmuyor.Sizin tabirinizle cirkin dusuncem dogrulanirsa elbetteki bitiririm.Yatın uyuyun Allah aşkına bu saatte Ayşe ile Mehmet’i mi düşünüyorsunuz ? Ayrıca Ayşe’nin birinden hoşlanıp, kendine yer yaptığını düşünmeniz arkadaşınıza karşı çok çirkin böyle düşündüğünüz birinin derdini kendinize dert etmeyin, madem kurallarınız var bitirin arkadaşlığınızı.
siz arkadaşınızı bazı şeyler için itham etmişsiniz kocasından şüpheleniyor diye ama bana sizin düşünceleriniz de normal gelmedi.
Nereden bakarsam bakayım bu konu bana biraz tuhaf geldi...
Yok hani iyi niyetle konuşursunuz ama yine siz suçlu olursunuz. Mesela tavsiye verirsiniz iyi niyetle ama bu bir yönlendirmeye yol açar, sonra sonu kötü olur, haydiii.. ihale size kalır.Karismam,bana anlatiliyor.Bende anlamkta zorlaniyorum danismak istedim.
Acıkcası bu konu bende de farklı hisler uyandırdı.Yatın uyuyun Allah aşkına bu saatte Ayşe ile Mehmet’i mi düşünüyorsunuz ? Ayrıca Ayşe’nin birinden hoşlanıp, kendine yer yaptığını düşünmeniz arkadaşınıza karşı çok çirkin böyle düşündüğünüz birinin derdini kendinize dert etmeyin, madem kurallarınız var bitirin arkadaşlığınızı.
siz arkadaşınızı bazı şeyler için itham etmişsiniz kocasından şüpheleniyor diye ama bana sizin düşünceleriniz de normal gelmedi.
Nereden bakarsam bakayım bu konu bana biraz tuhaf geldi...
Aslinda olay su,benim yapim biraz sert.Yok hani iyi niyetle konuşursunuz ama yine siz suçlu olursunuz. Mesela tavsiye verirsiniz iyi niyetle ama bu bir yönlendirmeye yol açar, sonra sonu kötü olur, haydiii.. ihale size kalır.
yani işte şöyle araştır, acaba şuraya mı gidiyor, şöyle mi yapıyor, evet çok ilginç vb fitilleyici cümleler kullanmaktan kaçının. Tamamen poker face takılın. Asla başka tarafa çekilebilecek, kötü niyetlerin kurbanı olabilecek cümle kurmayın. Niyetiniz kötü değil biliyorum ama, artık insan iyilik ederken bile 2 kez düşünüyor, geldiğimiz hale bak... yani hiç Ayşe’ye o kadar güvenmeyin, yeri gelir bir bakmışsınız ihale size kalmış, üzerinize yıkıp kocasıyla barışmış. Aman diyeyim
Belki bu noktada dogru soyluyorsunuz. ama bu konuyu sadece ayseyle dostlugunuzu bitirmek acısından mı ırdelıyorsunuz yanı bu saatte bu konuyu bunun ıcın mi actınız? Hani diyorsunuz ya eger esine ihanet ediyorsa bana da eder kuralcıyım diye. O bakımdan soruyorumSize cirkin gelmis olabilir,ben cinsiyet ayrimi yapmam,arkadasim olmasi kimseye korlemesine inanmam gerektigine sart kosmuyor.Sizin tabirinizle cirkin dusuncem dogrulanirsa elbetteki bitiririm.
Kendim olsam dumduz yazardim,Anonim ad kullanmazdim boyle cekinclerim olmadi hic.Acıkcası bu konu bende de farklı hisler uyandırdı.
Bunu aslinda uyku tutmadigi icin yazdim.Yoksa sabaha birakirdim.Bunun turevinde bir kac konu icerisinde elle tutulur bir kac mesaj gordum,hatta daha once acmis oldugum bir konuda buradan aldigim bir kac bilgi bana cok faydali oldu.Sonucta herseyi bilemezseniz.Bilgide yasnmislikta paylastikca buyuyorBelki bu noktada dogru soyluyorsunuz. ama bu konuyu sadece ayseyle dostlugunuzu bitirmek acısından mı ırdelıyorsunuz yanı bu saatte bu konuyu bunun ıcın mi actınız? Hani diyorsunuz ya eger esine ihanet ediyorsa bana da eder kuralcıyım diye. O bakımdan soruyorum
Yanı ben sizden sunumu anladım yahu uykumda var bıraz kafa basmıyor konuda biraz Ayşe Mehmet diye sureklı devam edince neyseKendim olsam dumduz yazardim,Anonim ad kullanmazdim boyle cekinclerim olmadi hic.
Dert cikartmak degil aslinda,yardim isteyene farkli fikirler sunabilmek.Bu platform bana bir kac konuda yardimci olabilecek fikirler verdi.Saati neden bu kadar dert ettiniz onuda cozemedim :)Ayşe neden bu kadar şüpheci bilemeyiz. Dümdüz kafadan çatlak da olabilir, kendince sebepleri de olabilir. İkili ilişkilerini siz de bilemezsiniz.
Belki adam evde kadının yüzüne bakmıyor, belki sürekli telefonla, bilgisayarla uğraşıyor, belki cinsel hayatları çok kötü, belki sürekli tartışıyorlar vs vs...
Ayşe bu detayların hepsini size anlatmıyor olabilir.
Kimsenin ikili ilişkisini o iki kişi kadar iyi bilemeyeceğiniz için o ilişkiden kendinize dert de çıkarmayın. Hele ki bu saatte. Ayşe şu an 5. uykusundadır herhalde.
Evet,surekli bunu gelip bize dillendirmesinden oturu,etkilemek icin cabaladigini dusunuyorum.Simdi tepki veririm ve hakli cikarsao zamanda vicdan yapma ihtimalim var.Yanı ben sizden sunumu anladım yahu uykumda var bıraz kafa basmıyor konuda biraz Ayşe Mehmet diye sureklı devam edince neyse
Ayşe kocasını aldatıyor olabılır bu neden ile şaşırtma felan mı yapıyor dıyorsunuz?
Simdi soyle anlatalim daha oncede dert anlatanlar oldu,hatta elimizden geldigince yardim ettik.Sonrasinda olay meydana ciktiginda uzulduk.Hataya ortak olup dogrunun karsinda saf tutmus gibi olduk.Ben dusunurum,bir sey bana surekli dikte edilmeye calisilirsa bu konya tek tarafli bakamam.yetismemle alakali.İliskiler konusunda saf degilim,ama sizinde fikirlerinizi dikkate aliyorum merak etmeyin postlarinizi takip ediyorum.Hatta bana faydali olarak niteledigim yorumlardan bir tanesi de size aitti.Konuyu begenmeyebilirsiniz,sergilemis oldugum tutumu da begenmemis olabilirsiniz.Dogruysa yanlisiyla begenin yada begenmeyin ben hepsini dikkate aliyorum.İse baslayana kadar etrafimda cok fazla dost olmadigi icin simdi anlatilanlari cozumlemek zor geliyor.Belki eksik anlatiyor sizede hak veriyorum.Siz neden böyle bir şeyi yakistirdiniz ki Ayşe'ye? "Asil o birinden hoslanmistir,ayak yapıyor" diye. Kız gelip size derdini anlatmis, düşündüğünüz şeye bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?