Acaba??

Ayşe aldatsa suç bastırmak için gelip size kocam aldatıyor mu diye şüpheleniyor muyum der ? Aralarında soğukluk olduysa öyle hissetmiş olabilir de sizin konuyu Ayşe’ye getirmeniz ayrı bi olay .. Allah aşkına bunu sorun mu ediyorsunuz derdinize özendim ....

Ayşe sağlık çalışanı, yeni evli... cicim ayları geçmiş, pandemiden dolayı da psikolojisi bozulmuş gibi geldi. Kanaatiniz zaten Mehmet in aldatmadığı yönünde. Gönlünü ferah tutmasını söyleyin. Zaten aldatıyorsa bir şekilde açığa çıkar deyin. Zaten işi zor kadının, bir de mehmeti dert etmesin. Yazık üzüldüm.

Benimde eşim ikm ama pandemiden dolayı vardiyada çalışıyor 10 gün yatılı 30 gün evde olarak sanırım mehmet 8 5 olarak çalışıyor ondan akşamları bi aksilik olup çağırmaları ise gitmesi normal geldi bana çünkü eşimde gündüzleri çalışırken bi kaç kez çağırdılar gitti veya haftasonlari balık tutmayada gitti arkadaşlarıyla ama ben hic şüphelenmedim çünkü gayet normal bi yaşantı veya is hayatı bence demediği başka sebepleri olabilir.

Siz neden böyle bir şeyi yakistirdiniz ki Ayşe'ye? "Asil o birinden hoslanmistir,ayak yapıyor" diye. Kız gelip size derdini anlatmis, düşündüğünüz şeye bakın ” Kimsenin aile hikayesine kafa yormak zorunda değilsiniz”” duygularımın tercümanı oldunuz teşekkür ederim

Gayet haklı olabilir şüphe de duyuyor olabilir boşuna bir erkek aldatmak isterse her türlü aldatır Balıga gidiyorum Der kadına gider haftada bir gün görüşmekte ise yarar bence telefon mesaj arama yakalanmadığı sürece suçlaması yanlış ama bence tetikte olmasında fayda var

O kadar buyuk konusmussunuz ki ve kendinizi oven cumleler.baskasini aldatan kisi herkesi aldatacak diye bisey yok.ikincisi oyle bi anlatiyosunuz sanki hic hata yapmiyorsunuz yok sinirlarim var yok bilmem ne.aysenin akli olsa size hayatta dert anlatmaz,kadin guvenip anlatmis sizin tabiriniz cok cirkin.hemen aldatiyor diyorsunuz.bence sizdede biseyler var buraya konu acacak kadar onemli mesele degil anlattiklariniz.bunun arka perdesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…