Anlamadım
Allah aşkına çok üzücü bir olay ama tekrar tekrar konu açmayın ..
Bunlar mahluk ,Allah ın gazabı üstlerinde olsun ..
İnşallah bağıra bağıra geberirler ..
Sadece çocuklara değil ,yaşlılara ,hayvanlara,kadınlara kısacası güçsüzü ezen ,döven ,eziyet eden,vahşey uygulayan kim var iki tarafta da azaptan kurtulmasın ..
Nereye varmaya çalıştığınızı anlamadım.Neyi anlamadınız
Yazdıklarınızda haklısınız
Tekrar ısınan yemek tadını vermiş olabilir haklısınız ,burası kadınlar sayfası belki söylemek istediğimi dile getiremedim ,bende karşıyım her türlü şiddete yazdığınız gibi
yurt dışında yaşadığım için
Nereye varmaya çalıştığınızı anlamadım.
Bu duruma üzüldünüz de sitem mi ediyorsunuz,
Üvey annesiniz de zan altında kaldığınıza mı sitem ediyosunuz
Hele o nolçak dayak yığen çocuklar unuta bileceklermi gibi kısımları hiç hiç anlamadım.
Çok da önemli değil.
Evet acaba daha ne kadar Kayseri'de olay gibi,yada benzeri azabı yaşayan çoçuk var, bunu gördük ya görmediklerimiz hepimiz kötü etkilendik,hepsini seyretmeye vicdanımız el vermedi,konu
konu komşu, bu bağrışları duymadımı ? Mahalle arasında herkes kim ne yaptı bilir kimseden birsey gizlemez , duyduğunu ,hemen yayanlar nerdeydiler
Sana katılıyorum , üvey kelimesinin yanındaki anne kelimesini oraya yakıştırmıyorum böyleerine" üvey canavar " bile az kalır ,bir çocuk kapımı çalacak "teyze kurtar beni , beni üvey anneme verme " diye bana sığınacak , ben o kapıyı çocuğu almaya gelen üvey annenin yüzüne öyle bir kapatırdımki , polis ve jandarmadan başka kimse açamazdı. Komşu olacak kadın birde diyorki" çocuk beni kurtar teyze diye kapıya geldi , üvey annesi döve döve sürükleyerek götürdü"yazıklar olsun ya
mükemmel üvey anneler de var ,yokmu iyi olanlarda zan altında kaldı
Öz anne olup ,Hırsını çocuktan çıkartan döven yokmu
Çocukların ruh sağlığı nolçak dayak yığen , unuta bileceklermi şu anda dertlmi diyecek olanlar evet dert bu dayakları yarın eşlerine uyğulayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?