Acaba!!!

Mylonghair

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
179
67
123
Kizlar merhaba
Kisa yazicam yumurtlama gunumde korunmasi iliskiye girdim.ayni gun ertrsi gun hapi kullandim.hicbir adet belortim yok.bugun adet olmam gerekiyodu.test aldik negatife yada pozitif hicbisey cikmadi.acaba gebe olabilir miyim

Nasıl hiçbirşey çıkmadı. Tek çizgi de mi çıkmadı.

Günü gününe adet olmayabilirsiniz. Ertesi gün hapı da dengeyi bozmuş olabilir.

Nasıl hiçbirşey çıkmadı. Tek çizgi de mi çıkmadı.

Günü gününe adet olmayabilirsiniz. Ertesi gün hapı da dengeyi bozmuş olabilir.
Tek yada cift hicbir cizgi cikmadi.sadece 1 hafta antibiyotik kullandim hasta olmuatum.ama hicbir belirtim yok

İstemiyorsanız dikkat edin yahu,neyinize güvenip korunmasız ilişki yasıyorsunuz anlamam.Sanmıyorum gebe oldugunuzu fakat olsaydınız ne yapacaktınız?

İstemiyorsanız dikkat edin yahu,neyinize güvenip korunmasız ilişki yasıyorsunuz anlamam.Sanmıyorum gebe oldugunuzu fakat olsaydınız ne yapacaktınız?
Olsam bi sekilde caresine bakicam ya yikdirim nikahi yada kurtaj baska ne yapilabilir bu durumda.ayrica ertesi gun hapi da bir.onlem degilmi.onlem almamis.olsam ilac almazdim. Ok kapis

Cok kolay degilmi,kendi hatanı bebege ödetmek.
Bu isin vucdan kismi apayri bir sey.ve bu sadece beni ilgilensirir.bu konuda yargilanmayi kabul.etmiyorum.vicdanimi rajatlatir misini demedim.acaba dedim??? Kaldi ki daha kesin bisi yok.

Ertesi gün hapları çok etkilidir diye biliyorum ben. Testte sonuç çıkmadığına göre ya geçersiz test aldınız ya da testi yanlış yaptınız. Bir test daha alın bence.

Ertesi gün hapları çok etkilidir diye biliyorum ben. Testte sonuç çıkmadığına göre ya geçersiz test aldınız ya da testi yanlış yaptınız. Bir test daha alın bence.
Aynen sabah ilk idrarimla test yalicammm

Back
X