Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mide bulantısı hafiften. Bi düşüğüm olmuştu 6ay öncede.İnsallah canım neden olmasın ikinci
Cizgi gorunuyor cınkubelirtin varmıydı?
Aslında kasık ağrımda var biraz Acaba nedenİnsallah canım neden olmasın ikinci
Cizgi gorunuyor cınkubelirtin varmıydı?
Can'ım kasık agrisi olması en iyi belirti ya :) insallah hamilesindir. Aferin geçti mi peki?Aslında kasık ağrımda var biraz Acaba neden
canim silik bile ciksa vardir genelde ama 8inde olmussun gecen ayin o yuzden tamolmuyo bnce bi kacgun gecsin bi daha yap. benim ilk bebegimde 10 gun gectikten sonra test yapinc bile tam cikmamisti.Ocak ayında 24ünde oldum
Şubatta olmadım
Martta 8inde oldum Düzensizliğim olduğu için bugun bi yapıyım dedim
amin ins Rabbim herkesin gonlune gore versin canim bi kac gun daha sabret bakalim.belli olunca yazar misinYumurta tembelliğim varmış çocukta çok istiyorum korkuyorum da bi düşüğüm olmustu kesesi yoktu allahım isteyen herkeze nasip eder İNŞALLAHHH
Tabi yazarım canım Allah razı olsun sendende Rabbim kalbindekini versin hayatına konuşmak o kadar iyi geldiki sağolasınamin ins Rabbim herkesin gonlune gore versin canim bi kac gun daha sabret bakalim.belli olunca yazar misin
Tabi yazarım canım Allah razı olsun konuşmak çok iyi geldi Rabbim kalbindeki yaşamayı nasip etsin sanadaamin ins Rabbim herkesin gonlune gore versin canim bi kac gun daha sabret bakalim.belli olunca yazar misin
amin canim cumlemizinkini de. Rabbim herseyin zamanini bilir kuzum sabret ins muradina ericeksin.Tabi yazarım canım Allah razı olsun konuşmak çok iyi geldi Rabbim kalbindeki yaşamayı nasip etsin sanada
Tabi yazarım canım Allah razı olsun sendende Rabbim kalbindekini versin hayatına konuşmak o kadar iyi geldiki sağolasın
amin ins Rabbim herkesin gonlune gore versin canim bi kac gun daha sabret bakalim.belli olunca yazar misin
En çook istediğim şey Amin inşallah canım Rabbim herkeze nasip eder inşallahhamilesin canım tebrikler :) henüz yeni olduğu için değerin o şekilde...2 gün sonra testi tekrarla 2ye katlaması lazım... idrar testinde de pozitif zaten :) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
En çook istediğim şey Amin inşallah canım Rabbim herkeze nasip eder inşallah
Dikkat edicem canımamin canım... dikkatli ol ağır falan kaldırma yukarı uzanma![]()
tebrik ederim canim Rabbim anali babalibuyutsun ins saglikli bi hamileligin olurda saglikli sekilde dogar bebisin..:)