Aminn canım sağolasın Rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu inşallahtebrik ederim canim Rabbim anali babalibuyutsun ins saglikli bi hamileligin olurda saglikli sekilde dogar bebisin..:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canım sağolasın Rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu inşallahtebrik ederim canim Rabbim anali babalibuyutsun ins saglikli bi hamileligin olurda saglikli sekilde dogar bebisin..:)
aminnnn canim bende mide bulantisinda ayakta duramiyorum aksamdan beri. ne zor su annelikAminn canım sağolasın Rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu inşallah
Cennet ayakları altına serilmiş annelerin en kutsal meslek p.tesi doktora gitcem değeri tekrar baktırmak için ne yesem içsem acabaaminnnn canim bende mide bulantisinda ayakta duramiyorum aksamdan beri. ne zor su annelik
normal devam et canim biraz protein agirlikli beslen yumurta haslamasi sut falan suyu bol ic zaten mide bulantin baslarsa herseyi yiyemezsin benim gibiCennet ayakları altına serilmiş annelerin en kutsal meslek p.tesi doktora gitcem değeri tekrar baktırmak için ne yesem içsem acaba
Aslında çok fena hastayım ciğerlerim çıkcakmışcasına öksürüyorum ve cok fena gribim aslında bugun o yuzden gittim hastaneye ilk şüphem olduğu için test yaptı sonra ilaçta veremedinormal devam et canim biraz protein agirlikli beslen yumurta haslamasi sut falan suyu bol ic zaten mide bulantin baslarsa herseyi yiyemezsin benim gibi
Teşekkür ederim allah razı olsun çalışıyorum aslında pek yatmaya fırsatım yok ama suyu cok içiyorumtebrikler :) Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :) hastalığınız içinde geçmiş olsun sakın bitki çayı filan içmeyin. bende ilk başlarda aynı sizin gibi grip atlattım sadece bol su içtim limon portakal yedim yattım
çalışınca öyle oluyor bende çalışyorum ama rapor aldım yatıyorum şuan alabilirseniz bir süre alın dinleninTeşekkür ederim allah razı olsun çalışıyorum aslında pek yatmaya fırsatım yok ama suyu cok içiyorum
İzin vermezlerdi ve tek calısançalışınca öyle oluyor bende çalışyorum ama rapor aldım yatıyorum şuan alabilirseniz bir süre alın dinlenin
artık ilaç vermezler o yüzden dikkat et kendine canım.A
Aslında çok fena hastayım ciğerlerim çıkcakmışcasına öksürüyorum ve cok fena gribim aslında bugun o yuzden gittim hastaneye ilk şüphem olduğu için test yaptı sonra ilaçta veremedi
Canım ya ultrasonda baktı rahim kalınlığından bahsetti iki tane daha test verdi erken dedi çünkü düzensizliğim olduğu için adetime uymamış rahim kalınlığı iyi birşeymiartık ilaç vermezler o yüzden dikkat et kendine canım.