acaba ??

hanpare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
206
64
98
Selamlar
Arkadaslar ben zes..t..at diye bir ilac kullaniyorum redepr muadiliymis kilo almak icin kullaniyorum.Acaba bu antidepresanlar adet gecikmesi yapar mi ya neredeyse 2 hafta olcak hala olmadim cok taktim kafama hastane cok uzakta birde :/ böyle birsey yasayan varmi acaba yanetkiisinden dolayimi boyle oldu sancisi geliyor arada hatta sivilce falan da cikti yuzumde ama kendisi bir turlu gelmiyor olamadim kotu birseyden mi ki bir aydinlatirsaniz cok sevinirim simdiden tesekkurler

Kullanmaya başladığınızın birinci ayındaysanız evet yapıyor. Hormon dengesini altüst ediyor o ilaç ve diğer bütün psikolojik ilaçlar. Ama sonraki ay düzeliyor. Korkma

Kullandığın ilacı bilmiyorum fakat antidepresanlar kişiden kişiye değişebiliyor , kimi insan aynı ilaçla kilo kaybederken , kimi insan birden bire kilo alabiliyor
Geçmiş olsun hanpare

Çok tesekkur ederim cevapladiginiz icin
evet tam o gunume denk gelmisti hastayken kullanmaya baslamistim ve simdi olnuyorum insallah dediginiz gibi olur sagolun Krissi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…