Yaa altan muaynede tehlikeli denildigi icin yaptirmadim esimin aileside acele ediyosun biraz bekle diyorr acikcasi ne yapicagimi bilmiyormmCanım alttan muayeneyi kabul etseydin keşke. Sonuçta şüpheyle durmak da kötü. Buradan biz bilemeyiz. Bence muayene ol. Başka doktora falan mı gitsen?
Buyuk ihtimall yarın gidicem kafamdaki soru isaretlerindenseO zaman biraz bekle bak ne kadar takarsan, üstüne düşersen sorun olur. Sessizce takip et, demesi benim için kolay senin için yaşaması zor farkındayım ama olsun. Zararlı olsa doktor muayene eder miydi ki hem aklındaki soru işaretleri kalkardı.
Aslindaaa hep kulaktan dolma bilgiler ıste bisi olur korkusuVajinal muaynenin nesi tehlikeli ? Yanlış bilip kendinizi boşa strese sokuyorsunuz. Vajinal baktırın emin olun,dış gebelikse acil müdahale edilmeli. Zararları neler bakın derim.
Inss canimm pozitiftirr Rabbim hayirlisini versinn ne diyimmAlttan muamele daha iyi görünüyor keşke yaptirsaydin,
Yarı belki bir kan testi daha yapacaksın denge yine artacak, ama önemli olan kesenin oluşması
Inşallah pozitif sonuçlanır
Hiçbişey olmaz,yersiz bi korku bu. Dış gebeliği geç farkedersen çok şey olur ama. Acil muayne ol bence.Aslindaaa hep kulaktan dolma bilgiler ıste bisi olur korkusu
Doktor vajinal muayene yapayım diyor konu sahibi yok istemem tehlikeli diyor....Saçmalığa bakar mısın? Ben doktor olsam direkt şu cevabı verirdim "Yaa öyle miymis doktor hanım ben bunu tıp fakültesinde kaçırmışım iyi ki siz varsınız da sayenizde öğrenmiş oldum"Vajinal muaynenin nesi tehlikeli ? Yanlış bilip kendinizi boşa strese sokuyorsunuz. Vajinal baktırın emin olun,dış gebelikse acil müdahale edilmeli. Zararları neler bakın derim.
Siz önce konusma tarziniza dikkat edinn bilgin yoksa burda bana kalkip doktorla nasil konusmayi ogreticek kisi sen degilsin bugun gittigimde doktoruma tekrar sordm senn gibi kustahca cevap vermedi ben arastirdigim.icin doktora sordum kendiside halk arasinda oyle biliniyor dedii burdaaki konusma tarzinizz hic hos degill bilgin yoksa burda bulunmaniza gerek yokDoktor vajinal muayene yapayım diyor konu sahibi yok istemem tehlikeli diyor....Saçmalığa bakar mısın? Ben doktor olsam direkt şu cevabı verirdim "Yaa öyle miymis doktor hanım ben bunu tıp fakültesinde kaçırmışım iyi ki siz varsınız da sayenizde öğrenmiş oldum"Sonra doktorlar tüm hastalara cahil cuhela olarak davranıyorlar böyle hastalar yüzünden.. Sakıncası olsa yapayım demezdi herhalde dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?