Acabaa dıs gebelikmii

Hira034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
114
98
98
Öncelikle bir cok sayfada bana yardimci olan herkeze tsk ediyorum amaa hala icimde bi şuphe var acaba gercekten dış gebelikmi diye ben igne tedavisi gordum aralik ayinda ve doktorum 1 ocakta catlatma ignesi verdi ben catlatma ignemden 13 gün sonra kan tahlili yaptirdim sonuc 73.2 di ama adetime daha 6 gun vardi bu seferde adetime 4 gun kala yaptim tekrar kan tahlili oda 270 çikti ayin 19 adet tarihimdi ve ben ayin 22 sindi kadin doguma gittim bisi gözukmedi bende o gun tekrar kan tahlili yaptirdim bu sefer kan tahlilim 4664 çikti doktorda degerin yuksek ama kese yok dıs gebelik olabilir dedi altan muayne yapalim dedi bunuda ben kabul etmedim acikcasi eve geldimm ve suan ne yapicagimi bilmiyorumm aranizda boyle bi durumla karsilasan arkadaslarimin bilgisine ihtiyacimm varr

Canım alttan muayeneyi kabul etseydin keşke. Sonuçta şüpheyle durmak da kötü. Buradan biz bilemeyiz. Bence muayene ol. Başka doktora falan mı gitsen?

Canım alttan muayeneyi kabul etseydin keşke. Sonuçta şüpheyle durmak da kötü. Buradan biz bilemeyiz. Bence muayene ol. Başka doktora falan mı gitsen?
Yaa altan muaynede tehlikeli denildigi icin yaptirmadim esimin aileside acele ediyosun biraz bekle diyorr acikcasi ne yapicagimi bilmiyormm

O zaman biraz bekle bak ne kadar takarsan, üstüne düşersen sorun olur. Sessizce takip et, demesi benim için kolay senin için yaşaması zor farkındayım ama olsun. Zararlı olsa doktor muayene eder miydi ki hem aklındaki soru işaretleri kalkardı.

Vajinal muaynenin nesi tehlikeli ? Yanlış bilip kendinizi boşa strese sokuyorsunuz. Vajinal baktırın emin olun,dış gebelikse acil müdahale edilmeli. Zararları neler bakın derim.

Alttan muamele daha iyi görünüyor keşke yaptirsaydin,
Yarı belki bir kan testi daha yapacaksın denge yine artacak, ama önemli olan kesenin oluşması

Inşallah pozitif sonuçlanır

Canim neden dr u dinlemedin.evet deger yuksek bayagi yengemde adet gununden bi gun sonra olmasina ragmen 300 normal bi drger cikti fakat 8 hafta boyunca alttan muayene olmadi sonuc dis gebelikmis bosu bosuna sezeryan oldu yani ilk gittiginde alttan muayene kabul etse bu kadar aciya ameliyata gerrk kalmazdi.insallah seninki normal gebeliktir insallah ama ihmal etme lutfen tekrar dr a git icin rahat etsin bosuna acabalarla gecirme saglikli gebelikse en guzel gunlerini stresle gecirme.ben 2 bebegimi de adet gunu 115 ve 123 le ogrendim belki benimki gec dollenmedir ondandir .lutfen tekrar dr a git hemen icin rahat eder bisi yoksa

Bekle canım bazen gaz oldugunda da görünmüyor. Stres yapma 1-2gün sonra gidersin. 5000 sonrası karından gözüküyor ki senin regl tarihin yeni geçmiş. Benim 5120 de anca görünmüştü.

Acile gidip de baktırabilirsin aslında.

Değerin yüksek evet, alttan muayene olsaydın daha iyi fikir sahibi olurdu dr.
Ona göre de yönlendirirdi seni.

Buyuk ihtimall yarın gidicem kafamdaki soru isaretlerindense

Vajinal muayene riskli degildir. Yanlıs biliniyor bu. Kese gözükmesi açısından daha garanti bir yöntem üstelik karından ultrasonla gözükmesi için de biraz sınırda bir değer sizinki

Vajinal muaynenin nesi tehlikeli ? Yanlış bilip kendinizi boşa strese sokuyorsunuz. Vajinal baktırın emin olun,dış gebelikse acil müdahale edilmeli. Zararları neler bakın derim.
Aslindaaa hep kulaktan dolma bilgiler ıste bisi olur korkusu

O zaman yarin ben en iyisi gidip altan muayne gerekli olursa öyle yapicamm ilk gebeligimde boyle bi durumla.karsilasmadimm o yuzden saskin bi vaziyetteyimm

Bende de 4+1 de birşey gözülmedi, 4+4te 3mm kese gözüktü alttan muayenede. Alttan baktırmanın hiçbir zararı yok, ilişkiye girmekten farksız. Karından baktırcam diye boşuna haftalarca beklemeyin. Haftaya gidip alttan baktırın, bitsin gitsin

Doktor vajinal muayene yapayım diyor konu sahibi yok istemem tehlikeli diyor....Saçmalığa bakar mısın? Ben doktor olsam direkt şu cevabı verirdim "Yaa öyle miymis doktor hanım ben bunu tıp fakültesinde kaçırmışım iyi ki siz varsınız da sayenizde öğrenmiş oldum" Sonra doktorlar tüm hastalara cahil cuhela olarak davranıyorlar böyle hastalar yüzünden.. Sakıncası olsa yapayım demezdi herhalde dimi.

Daha 4 haftaliksin, suan zaten erken gitmissin, kese hemen gozukmeyebilir.

Ama alttan muayeneden korma, gerekirse dr.a tek git ve sana sacma sapan cahilce yorumlar yapacak olan kimseye alttan bakti deme.

Zaten sadece kesenin yerini gorebilir suan cok cok erken...

Siz önce konusma tarziniza dikkat edinn bilgin yoksa burda bana kalkip doktorla nasil konusmayi ogreticek kisi sen degilsin bugun gittigimde doktoruma tekrar sordm senn gibi kustahca cevap vermedi ben arastirdigim.icin doktora sordum kendiside halk arasinda oyle biliniyor dedii burdaaki konusma tarzinizz hic hos degill bilgin yoksa burda bulunmaniza gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…