Academic Hospital Hakkında Bilgi...

nalan_nalan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
6.681
2
156
Diğer
Selam Kızlar...

Ben kısmetse Academic Hospital da doğum yapmayı düşünüyorum, bu hastanede önceden doğum yapmış olanlar hastane hakkında bilgi verirse sevinirim...

Şimdiden teşekkürler...

Yönetim kurulu başkanı Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak, kendisi perinatoloji uzmanı. Doğumumu bu sebepten ötürü sezaryen olarak Academic Hospital 'da gerçekleştirdim. Odalar sürekli steril tutuluyor dezenfekte ediliyor. Pandeminin zirve olduğu dönemde doğum yapan biri olarak tavsiye ediyorum. :)

Avrupa yakasnda ikamety etmeme rağmen eşimin kız kardeşi burada doğum yaptı, tavsiyeleri üzerine kontrol amaclı gelip odaları felan görmek istedik. Gerçekten 5 yıldızlı otel konforunda..

Doğumdan sonra 1 gün hastanede kaldık. Hemşirelerin ilgi ve alakası gerçekten iyi insan doğum sonrası başka bir moda giriyor :) Destek bekliyor. Merve hemşire ismi unutmuyorum, ailecek çok teşekkür ederiz.

Kızım şimdi 3 aylık ve kontrollerimizi de Academic hospitald gerçklstiryoruz.

Son düzenleme:

böyle merkezler yani böyle büyük merkezler neden böyle işlere soyunuyor anlayamadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…