acayip derecede kafama takıyorum,lütfen yardım edin :(

tugba53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
11
0
36
Samsun
erkek arkadaşımla uzakta başlayıp uzakta devam eden 2yıllık bir ilişkimiz var.sık sık geliyor yazları görüşebiliyoruz kendisi özel bir okulda öğretmen ve elimizden geldiğince görüşmeye çalışıyoruz.ama yaşayanlar bilir uzakta olmak çok çok kötü bişe,katlanamıyorum artık.herşey güllük gülistanlıkken bazen onun bi yere giderken haber vermeyi unutması,bazen bana mesaj atmaması beni çıldırtabiliyor.yanımdayken herşey tüm bunlara oranla çok daha farklıyız.sırf bu nedenden dolayı katlanmaya çalışıyorum.ama erkeklerin mi yoksa benim sevgilimin mi durulup kendi içine kapandığı zamanlar oluyor.ben sorunların üstüne gidip çözülmesi taraftarı biri iken,o da susup biraz bekleyip zamana bırakma taraftarı.öyle ya ben belirsizliklerden hiç hoşlanmıyorum.bu sorunlar ille bizimle ilgili olmak zorunda değil mesela bu seferki,işteki yoğunluklarından dolayı benimle çok fazla ilgilenenmemesinden kaynaklandı.tamam diyorum uzaktayız diye herşey bana böyle geliyo,ama zaten mesafeler bu kadar uzakken ve paylaşabildiğimiz o kadar çok şey yokken,konuşup bi ortam kurmaya bişeler paylaşmaya çalışıyorum ama aynı derecede tepkiyi alamayınca çok üzülüyorum ve niye den başlayıp acaba'lı düşüncelere kadar sürüklenip kendimi perişan ediyorum.tamam biraz çok düşünen bir insan olabilirim,ince ve detaycı.benden bunu bekleme sen olmamı demesi yerine,erkek arkadaşımdan bu konuda biraz daha özverili olmasını bana karşı biraz daha hassas davranmasını istiyorum böyle zamanlarda çünkü kafamı çok takıyorum.ama yok öldüren bi sessizliğe bürünüyo,ben çözmek istedikçe hiçbişe yokmuş gibi davranıyo.ama ortada var bi sorun işte ne o kendi ne de ben benim:( beni sevdiğini benimle ilgili düşüncelerini çok iyi biliyorum tüm bunlar benim bunlara dayanmamı sağlayan,evet belkide onun benim gibi olmasını birazcık bekliyorum ama bu kadar sessiz olması,susması beni sinir ediyo.diyorum ki insan bunu yapar mı sevdiğine,tamm zamansa zaman,kendine bırakmaysa bırakma ben herşeyi verirken bi kezde evet bu kıza ben bunları yapmamalıyım demez mi insan hiç mi bişelerin hatrı yok diye düşünmeden edemiyorum..haa konu da ne ben arada böyle olurum,geçicidir ama olurum..okuldaki işler beni bu ara çok bunaltıyo..ben anlat diyene kadar da mutluyduk ama ben işte ben hissettim ya bişeler ille gittim üstüne aha kendi elimle düştüm içine.en son dedim ki artık " benimle evlenmek istiyosun e yarın bi gün biz evliyken böyle olduğunda beni kendime bırak,deyip hiçbir sorunu söylemeyecek misin yanıma gelmeyecek misin" dedimde mantık kumkuması kesiliyo,ilerisi için bişe diyemem..gerekli tüm açıklamaları kendime yapabiliyorum ama artık günlerce ağlamaktan kafama bu kadar takmaktan yoruldum ve birilerine söyleme ihtiyacı duydum..onu çok seviyorum,ve ne olursa olsun onun bensiz yapamayacağını,benimle kendini güçlü hissettiğinden eminim,ama galiba yoruldum..çok uzun yazıp kafa şişirdim belki ama belki benimle aynı tecrübeyi yaşayan birileri vardır ve beni mutlu edip kafamı dağıtabilirim.aksi takdirde zihnimde kalbimde 7 gün 24 saat onunla meşgul ve hala nasıl düzeltebilirim ne yapabilirim de arada ki bu soğukluğu kaldırabilirim diye düşünüyorum.küçük bir dipnot: kesinlikle ayrılık sözcüğünü ağzıma almadım,çünkü o bi kez ağızdan çıktı mı eyleme dönüşüyor malesef ki ne o ne de ben bu durumu istemiyoruz en azından ben böyle düşünüyorum,umarım yanılmıyorumdurda..

Gerçekten dediğiniz gibi uzakta ilişki yaşamak çok zor.
Özelliklede biz bayanlar için
Erkekler bu durumu fazla takmayabiliyor yada takıp belli etmiyolar
Bana kalırsa onun size karşı sevgisinden eminseniz ilişkinizi ve kendinizi bu kadar yıpratmayın
Hem uzun bir zaman olmuş sizi sevmese neden sizinle beraber olsun
Zaten sizin sorduğunuz bu değil sevgisinden eminsiniz bu çok güzel bir şey

Bu uzaklık sizin sırtınıza büyük bir yük yüklemiş sanki
Peki evlilik tarihi ne zaman bununla ilgili bir karar varmı ?

tam olarak kelime bu sanki evet:yüklendiğim ve sadece tek başıma taşıyor gibi gördüğüm bir yük var sırtımda ve çok zorlanıyorum.okuyorum ben bu sene okulum bitecek o askere gicek nasipse geldiğinde yana en az bi sene daha var evliliğe..yinede çok teşekkürler inanın kafamı dağıtmaya ihtiyacım var,okulun son sene olması,kpss,onun uzaklığı herşey üstüste geldi sanki :2:

tam olarak kelime bu sanki evet:yüklendiğim ve sadece tek başıma taşıyor gibi gördüğüm bir yük var sırtımda ve çok zorlanıyorum.okuyorum ben bu sene okulum bitecek o askere gicek nasipse geldiğinde yana en az bi sene daha var evliliğe..yinede çok teşekkürler inanın kafamı dağıtmaya ihtiyacım var,okulun son sene olması,kpss,onun uzaklığı herşey üstüste geldi sanki :2:

Anlıyorum aslında hayatta öyle anlar var ki herşey üstümüze gelir
Sanki altından kalkamıcak gibi hissediriz ama inan geçiyo bunların hepsi

En azından şöyle düşün bir gün sende sevdiğin insanla çok mutlu olucaksın
Sadece biraz daha sabretmen gerekiyor
1 yıl çokta uzun bir zaman değil beklemeye değecek bir insansa ki sevdiğine göre öyledir
O zaman bekle diyorum canım sabret
İnşallah herşey istediğin gibi olur ve üzülmezsin =)

"Sen Benim gönlümde oldukça, Yemende de olsan benim yanımdasın..ama gönlümde değilsen,yanımda olsan da Yemende sayılırsın" demiş HZ.MEVLANA..

benimde askerim uzaklarda.15 ayımızda böyle geçecek.ama sevgi varsa mesafeler engel değil tatlım

okadarr iyi anlıyorumkii senii ne hissettiğini ne düşündüğünü ama sevgisinden emin olduğun bi insan var karşnda ve 2 yıl uzaktan yürütebilmişsinz bu ilşkiyi şimdide kpssye odaklan derslerinle ilgilen ve kafanda çok kurmamayı dene kendine sürekli meşguliyetler bul boş kalmaki niye?acaba?deme..en azından sen 1 yıl bekliyceksinn bizim daha 3 yılımz var benm okulm bitecekte evlencez..şanslısın senden kötü durumda olanları düşün..sevgiline gelince üzerinee gitme anlatmak isterse anlatsın sana üsteledikçe sen sıkntısını anlatmaktan kaçar belki sen bumuydu günlerdir kafana taktğn diyceksin belki senin tepknden dolayı anlatmak istemiyo olablr..ben öyle yapıyorum sırf buyüzden zamana bırakıyrm anlatmyrm içimde yaşyrum

erkek arkadaşımla uzakta başlayıp uzakta devam eden 2yıllık bir ilişkimiz var.sık sık geliyor yazları görüşebiliyoruz kendisi özel bir okulda öğretmen ve elimizden geldiğince görüşmeye çalışıyoruz.ama yaşayanlar bilir uzakta olmak çok çok kötü bişe,katlanamıyorum artık.herşey güllük gülistanlıkken bazen onun bi yere giderken haber vermeyi unutması,bazen bana mesaj atmaması beni çıldırtabiliyor.yanımdayken herşey tüm bunlara oranla çok daha farklıyız.sırf bu nedenden dolayı katlanmaya çalışıyorum.ama erkeklerin mi yoksa benim sevgilimin mi durulup kendi içine kapandığı zamanlar oluyor.ben sorunların üstüne gidip çözülmesi taraftarı biri iken,o da susup biraz bekleyip zamana bırakma taraftarı.öyle ya ben belirsizliklerden hiç hoşlanmıyorum.bu sorunlar ille bizimle ilgili olmak zorunda değil mesela bu seferki,işteki yoğunluklarından dolayı benimle çok fazla ilgilenenmemesinden kaynaklandı.tamam diyorum uzaktayız diye herşey bana böyle geliyo,ama zaten mesafeler bu kadar uzakken ve paylaşabildiğimiz o kadar çok şey yokken,konuşup bi ortam kurmaya bişeler paylaşmaya çalışıyorum ama aynı derecede tepkiyi alamayınca çok üzülüyorum ve niye den başlayıp acaba'lı düşüncelere kadar sürüklenip kendimi perişan ediyorum.tamam biraz çok düşünen bir insan olabilirim,ince ve detaycı.benden bunu bekleme sen olmamı demesi yerine,erkek arkadaşımdan bu konuda biraz daha özverili olmasını bana karşı biraz daha hassas davranmasını istiyorum böyle zamanlarda çünkü kafamı çok takıyorum.ama yok öldüren bi sessizliğe bürünüyo,ben çözmek istedikçe hiçbişe yokmuş gibi davranıyo.ama ortada var bi sorun işte ne o kendi ne de ben benim:( beni sevdiğini benimle ilgili düşüncelerini çok iyi biliyorum tüm bunlar benim bunlara dayanmamı sağlayan,evet belkide onun benim gibi olmasını birazcık bekliyorum ama bu kadar sessiz olması,susması beni sinir ediyo.diyorum ki insan bunu yapar mı sevdiğine,tamm zamansa zaman,kendine bırakmaysa bırakma ben herşeyi verirken bi kezde evet bu kıza ben bunları yapmamalıyım demez mi insan hiç mi bişelerin hatrı yok diye düşünmeden edemiyorum..haa konu da ne ben arada böyle olurum,geçicidir ama olurum..okuldaki işler beni bu ara çok bunaltıyo..ben anlat diyene kadar da mutluyduk ama ben işte ben hissettim ya bişeler ille gittim üstüne aha kendi elimle düştüm içine.en son dedim ki artık " benimle evlenmek istiyosun e yarın bi gün biz evliyken böyle olduğunda beni kendime bırak,deyip hiçbir sorunu söylemeyecek misin yanıma gelmeyecek misin" dedimde mantık kumkuması kesiliyo,ilerisi için bişe diyemem..gerekli tüm açıklamaları kendime yapabiliyorum ama artık günlerce ağlamaktan kafama bu kadar takmaktan yoruldum ve birilerine söyleme ihtiyacı duydum..onu çok seviyorum,ve ne olursa olsun onun bensiz yapamayacağını,benimle kendini güçlü hissettiğinden eminim,ama galiba yoruldum..çok uzun yazıp kafa şişirdim belki ama belki benimle aynı tecrübeyi yaşayan birileri vardır ve beni mutlu edip kafamı dağıtabilirim.aksi takdirde zihnimde kalbimde 7 gün 24 saat onunla meşgul ve hala nasıl düzeltebilirim ne yapabilirim de arada ki bu soğukluğu kaldırabilirim diye düşünüyorum.küçük bir dipnot: kesinlikle ayrılık sözcüğünü ağzıma almadım,çünkü o bi kez ağızdan çıktı mı eyleme dönüşüyor malesef ki ne o ne de ben bu durumu istemiyoruz en azından ben böyle düşünüyorum,umarım yanılmıyorumdurda..[/QU

canım benim sana yardımcı olmak istiyorum öncelikle yapın bana benziyo detaycı ilgili ince birisin ve karşı taraftanda bunu bekliyoruz ama olmayınca üzülüyoruz kahroluyorz peki neden bu kadar yıpranıp bide karşı tarafı yıpratıyoruz onlar bu durumlarından gayet memnunlar nasıl biz kendimizi değiştiremiyoruz biz farklı olup onları biz yormuyoruz neden her sorunu biz görüyoruz ve hep çözme yoluna gidip ömrümüzü harcıyoruz bak tatlım sana tavsiyem sen hiiiiiiiiiiç üzülme düşünme derin bir nefes al ve rahatla Allah bize sağlık sıhhat güzellik ve daha neler neler vermiş bunların değerini çıkartmak yerine bir adama bel bağlayıp ömrümüzü çürütüyoruz ben evlendim gayet mutluyum ama kapalı kutudur eşim ince sayılmaz malesef ama kabullendim artık yoksa ömrüm tükenecekti 8 sene flört ettik ayrı memleketlerde ama yaşadık çıkarken 7 ay küstük yani bitmişti ilişkimiz ve sonra barıştık 2 sene sonrasında yani tam 8 sene sonra evlendik keşke o kadar kafama takmayıp bu kadar yıpranmasaydım meğer herşey elimizde değilmiş zamanabırakmayı ben bilemedm lütfen sen öğrren içini sıkma sen derslerine ver kendini, sorun varsa o bulsun o halletsin o uğraşsın sen neden üzüyosun nasipsede ne kadar ayrı olursan ol evleniyosun bizim aşkımız buna en büyük kanıt hep sevdi sadık kaldı ayrıldık ama neler neler yaptı barışalım diye çok yıpranmıştım bıkmıştım ama bak şimdi evlendk ço...mutluyum ben boşuna yıpratmış ve korkularla saçmalıklarla yaşamışım sen o güzel yüreğini üzme sınavına odaklan üzüldüğün zaman geri gelmiyo şu yazının başındaki dakikaya geri dönebilirmisin hayır yaaaa işte o kadar önemliki vaktin boşuna harcama bitanem sen sessizce usulca bekle düşünme hiç düşünme ben çok pişmanım ne incelikler bekledm boşunaaa ne sen kaba umursamadan yaşayabilirsin ne de o senin kadar ince düşünür kabullen güveniyosanda sev değiştirmeye çalışmak istiyosan sen onu yoracaksın düşündüreceksin öptüm canım Allah seninle olsunnn...

herşey güllük gülistanlıkken bazen onun bi yere giderken haber vermeyi unutması,bazen bana mesaj atmaması beni çıldırtabiliyor.

hiç uzun mesafe ilişkisi yaşamadım ama etrafımda yaşayanlar çok oldu. o yüzden gözlemleme fırsatı yakaladım. bu ilişkileri bitiren ana sebeplerden biri de kadının veya erkeğin kontrolcülüğü oluyordu. sende de biraz bu var sanırım. böyle ufak hatalar seni çıldırtabiliyorsa sevgilin ya aynı şiddette tartışmayı seçer ya da alttan alıp sessiz kalmayı... senin sevgilin de sanırım sessizliği alışkanlık haline getirmiş. üstüne gittikçe de çekinip daha çok sessizleşiyor. bence daha sevecen yaklaşmalısın.

Ben de yaklaşık bir sene uzak mesafe ilişkisi yaşadım, anlıyorum seni. Dua etki sen arada görebiliyormuşsun. Biz farklı ülkelerde olduğumuz için ancak fotoğraflarla birbirimizi görebiliyorduk.

Sorununa gelince; sevgiline bu kadar yüklenme derim. Büyük ihtimalle o da ayrı olmaktan bunalmış. Arada içinden, "napıyoruz biz? böyle ilişki mi sürer" ler geçiyor. Konuşuyor ama konuştukça hiçbir şeyin düzelmediğini gördüğü için susmayı tercih ediyor. Konuşsam da, anlatsam da ayrı şehirlerdeyiz diyor.. Bu sorunu çözmek için aynı şehirlerde olup, sağlıklı bir ilişki yürütmeniz şart.

Evliliği düşünüyorsan şayet; aynı şehirlere taşındığınızda, bir de birbirinizi böyle tanımayı düşünün. Çünkü sürekli aynı ortamlarda vakit geçirmek farklı oluyor, farklı yönlerini tanıyor insan. Uzaktayken bunları anlamayabiliyorsun
.

canım benim sana yardımcı olmak istiyorum öncelikle yapın bana benziyo detaycı ilgili ince birisin ve karşı taraftanda bunu bekliyoruz ama olmayınca üzülüyoruz kahroluyorz peki neden bu kadar yıpranıp bide karşı tarafı yıpratıyoruz onlar bu durumlarından gayet memnunlar nasıl biz kendimizi değiştiremiyoruz biz farklı olup onları biz yormuyoruz neden her sorunu biz görüyoruz ve hep çözme yoluna gidip ömrümüzü harcıyoruz bak tatlım sana tavsiyem sen hiiiiiiiiiiç üzülme düşünme derin bir nefes al ve rahatla Allah bize sağlık sıhhat güzellik ve daha neler neler vermiş bunların değerini çıkartmak yerine bir adama bel bağlayıp ömrümüzü çürütüyoruz ben evlendim gayet mutluyum ama kapalı kutudur eşim ince sayılmaz malesef ama kabullendim artık yoksa ömrüm tükenecekti 8 sene flört ettik ayrı memleketlerde ama yaşadık çıkarken 7 ay küstük yani bitmişti ilişkimiz ve sonra barıştık 2 sene sonrasında yani tam 8 sene sonra evlendik keşke o kadar kafama takmayıp bu kadar yıpranmasaydım meğer herşey elimizde değilmiş zamanabırakmayı ben bilemedm lütfen sen öğrren içini sıkma sen derslerine ver kendini, sorun varsa o bulsun o halletsin o uğraşsın sen neden üzüyosun nasipsede ne kadar ayrı olursan ol evleniyosun bizim aşkımız buna en büyük kanıt hep sevdi sadık kaldı ayrıldık ama neler neler yaptı barışalım diye çok yıpranmıştım bıkmıştım ama bak şimdi evlendk ço...mutluyum ben boşuna yıpratmış ve korkularla saçmalıklarla yaşamışım sen o güzel yüreğini üzme sınavına odaklan üzüldüğün zaman geri gelmiyo şu yazının başındaki dakikaya geri dönebilirmisin hayır yaaaa işte o kadar önemliki vaktin boşuna harcama bitanem sen sessizce usulca bekle düşünme hiç düşünme ben çok pişmanım ne incelikler bekledm boşunaaa ne sen kaba umursamadan yaşayabilirsin ne de o senin kadar ince düşünür kabullen güveniyosanda sev değiştirmeye çalışmak istiyosan sen onu yoracaksın düşündüreceksin öptüm canım Allah seninle olsunnn...[/QUOTE]

evet kesinlikle yaşadıklarım bunlar ve gerçekten çok teşekkür ederim ki içime su serpdiniz.sanırım gerçekten onu böyle kabullenip böyle sevmem gerekiyo.bi çok kez acaba kendimi kandırıyor muyum herşeyi görmek istediğim gibi ben görüyorum da aslında o öyle değil mi bile dedim.ama insanlar neler yaşayıp nelerden sebep ayrılıyor,bu böyle bişe değil sadece iki farklı insanız ve benim bu ilişkideki görevim kendimi bu kadar yıpratmam.ben adeta kendim eziliyorum bu yükün altında..bir de böyle detaylı şeyler düşününce ohooo :)) yinede çok teşekkürler bende öptüm sizi
:3:

hiç uzun mesafe ilişkisi yaşamadım ama etrafımda yaşayanlar çok oldu. o yüzden gözlemleme fırsatı yakaladım. bu ilişkileri bitiren ana sebeplerden biri de kadının veya erkeğin kontrolcülüğü oluyordu. sende de biraz bu var sanırım. böyle ufak hatalar seni çıldırtabiliyorsa sevgilin ya aynı şiddette tartışmayı seçer ya da alttan alıp sessiz kalmayı... senin sevgilin de sanırım sessizliği alışkanlık haline getirmiş. üstüne gittikçe de çekinip daha çok sessizleşiyor. bence daha sevecen yaklaşmalısın.

burda herşeyi yazamadım ama inanın ben elimden geleni yapıyorum.uzaktayız diye bi çok kez susup alttan alıyorum çünkü uzakta olunca katlanılmıyo en ufak bi tartışmaya tribe bile. böyle küçük şeyleri konu edecek ve büyütecek bi kız değilim,yani onu kontrol etmeye çalışmıyorum,sadece haberim olsun paylaşımımız artsın demek istiyorum ama sorun onun benim kadar ince düşünmemesi ve ben de artık bu konuda kendimi frenlemeye karar verdim.elbetteki benden daha kötü durumda olanlar var her zaman çok şükrediyorum Allah'ıma,tabiki o da beni kaybetmek istemiyor ama insanız işte hep istiyoruz hep istiyoruz..

2 yıl az bir zaman değil ne kadar daha böyle uzaktan devam
etmeyi düşünoysunuz.erkekler bu uzaklıklara gelemiyorlar seni üzmek için

söylemiyorum ama bu gerçekten böyledir..ayrıca uzaklık kadınlarada iyi gelmiyor
kadınlar daha çok ilgi alaka bekliyorlar haliyle daha çok yıpranıyorla.ekkekler 7/24 birilerini düşünemiyorlar bunu hepimiz

kabul edelim ..erkek arkadaşınızın sevgisinden çok emin gibi konuşmuşsunuz bu kadar emin

olmayın hayat süprizlerle dolu.sizden uzaklaşıyorsa soğukluk varsa bunlar hayra alamet değildir..

bir an önce geleceğinize dair beraber resmiyete dökmeye çalışın,uzaktan birşeyleri yürütmek

çok sağlıklı değil bu şartlarda...

canım bu yapı meselesi.. bak benim erkek arkadaşım burnumun dibinde.. ama o da birşeyllere kafası bozulsa , canı sıkılsa hep biraz kendi haline bırakılmak ister.. soru sormıyım, üzerine gitmiyim, erkekler kendi içlerinde bir çözüm bulabildikten sonra paylaşıyorlar genelde.. biz de öyle olur yani. daha sonra kendisi anlatır.. ama biz bayanlar öyle değiliz maalesef her anımızı sevincimizi üzüntümüzü sıkıntımızı hep paylaşmak isteriz. onlar da paylaşsın isteriz. bu yüzden seni kendime çok yakın hissettim. çok çok iyi anlıyorum. biz bu sebepten nanelimonduk ve daha yeni barıştık :) ve inanır mısın 2 haftayı buldu çözülmesi... bence sen de oluruna bırak, zamana bırak.. üsteledikçe daha da susar, daha da kaçar... zaten paylaşmak isterse anlatır, özellikle de iş ile ilgili mevzularda nedense biraz ketumlar... kendine yorma suskunluğunu, sıkkınlığın.. güzel haberlerinide yazarsın ve tatlıya bağladığınızı da okuruz insallah canım:)

canım ben de erkek arkadaşımla farklı şehirlerde oturuyorum. o yüzden seni çok iyi anlayabiliyorum. güven çok önemli eğer arada uzaklık varsa, sen okulla meşgul olduğun için ona da sarıyorsundur çoğu zaman, o açıdan da anlıyorum seni. sana şöyle bir tavsiye verebilirim ben, kendine statik olmayan aktiviteler yarat yani okul dışında bir şeyler yap, kitap okumak bile olsa bu, akfan onunla meşgul olur ve erkek arkadaşınla bu sorunları yaşamadan geçirdiğiniz her gün, erkek arkadaşın biraz daha rahatlar ve o rahatladıkça senin üstüne daha çok düşer. ben kendimi tutup bir süre sessiz kaldım ve sonra düzeldi her şey. şimdi ben gerekmedikçe aramam onu, o arar hep :)

benim de başımda aynı durum var ve ne mesajlaşabiliyoruz ne de telefonla konuşabiliyoruz.
yapabildiğimiz tek şey net üzerinden konuşabilmek o da denk gelirse çünkü görüşmemiz şehirlerarası bile değil.
yurtdışında olan biriyle iletişime geçmek bi beraberlik sürdürmek inan daha zor.. gideli 3 ay oldu ve anca toparlanabildik görüşmeyi bi düzene oturtabildik.
tabi o günlere gelene kadar ben senin anlattığından daha beter bi haldeydim..
neden zaman ayıramıyor neden öyle acaba konuşmak mı istemiyor umursamıyor mu diye o kadar çok düşünüyodum ki artık dengem bozulmuş bi haldeydi..
ama sonra herşey düzene girince ve benim de bu yaptıklarımın bi anlamı olmayıp sadece kendime zarar vermiş olduğumu farkettiğimde hiç bi sorun kalmadı..
şimdi hatırlayamadım ne kadar zamandır bu mesafe sıkıntısı var ama böyle durumlarda kadınlar biraz daha hassas dvranıyo sanırım..
mesafeler olsa bile ne his değişir azalır ne de ilgi herşey aynı ama sadece yanında olmadığından öyle zannediyoruz istiyoruz ki hep ilgi göstersin vs vs

sevgili kadınlar kulübü üyeleri sevgilimle barıştım yani küste değildik ya o aramızdaki sebepsiz saçma soğukluk bitti :) biliyordum yanıma geldiğinde herşeyin apayrı olacağını, herşeyi unutacağımı ama unutsamda ondan duymam gereken herşeyi duydum en azından.bi özür değildi ama içime su serpen sözcükleri duydum işte.dedim ya sevdiğinden eminim diye..ama uzaklığın getirceği şeylerinde bi garantisi yok tabi,Rabbime çok dua ediyorum hakettiğimizi versin bize diye.ama ne öğrendim biliyor musunuz herkesi kendi gibi kabul etmemiz gerekiyor kızlar :)) özellikle erkek arkadaşlarımz ya da eşlerimizin bi kadın veya bizler gibi olamayacağını zorda olsa kabul ettirdim kendime :)) neyse kızlar teşekkür ederim bu güzel haberi buraya yazmayı bi borç bildim..umarım herşey gönlümüzce olur..daha şimdiden özledim onu :((

Aynı ben gibi düşünüyosun ben de böyle düşünürdüm onun rahatlığı beni deli ederdi.Yok telefondan hoşlanmam çocuk gibi derdi ama uzak ilişkilerde insanları birbirine bağlayan telefon derdim anlamazdı.En sonunda beni çok bunaltıyosun dedi bana ve ayrıldık.
İnsan bu kadar detaylı düşününce aklına bin bir türlü şey de geliyo bi de uzakta olunca ama onlar bunu anlayamıyo.
Umarım sorununu çözer ve çok mutlu olursun.

Back
X