acayip derecede kaşınıyorum yardım edin

esiy

Her aşk ölümü tadacakk..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
137
32
323
İstanbul
merhaba arkadaşlar 1 haftadır kollarımdan başlayarak vücuduma yayılan bir kaşıntı başladı ve kaşıdığım yerler yanıyor ve daha fazla kaşınıyor hafta sonu olduğu için doktor bulamadım bir bildiğiniz varsa söyleyin lütfen duş falan fayda etmiyor

kardeşimde sen gibi oldu, sirkeli suyla, tuzlu suyla filan yıkandı ama geçmedi
en son dr.kortizon hap verdi.

kabarcıkalr falan var mı cildinde.. varsa sakın elleme mikrobik bişi olabilir. bazen stresten de olabiliyor öyle şeyler.kaşıntı için merhemler var ama isim olarak bilemiyorum. nöbetçi eczane bulsan aslında en azından o birşeyler önerebilir. pazartesi de doktora gidersin..

Kurdeşen olabilir. Birseye karsi alerjik reaksiyon gösteriyor olabilirsin.merkezi soluk beyaz kenarlari kirmizi kabarciklar olusuyor. Benim de koyun yogurduna karsi alerjim var ordan biliyorum. İgne oldum iki gün. Bol soğuk duş aldim gecti. Serumda iyi geliyormuş. Kısacası doktor yolu göründü.

en çok nerelerde oluyor kaşınma?

kolumun iç kısmında hafif kızarıklık var ama onlar pek kaşınmıyor sırtım kollarımın üstü aşırı kaşınıyor ve durduramıyorum kaşıdığım anda kıpkırmızı izler oluşuyor.. kaşıntıdan ağlayacağım artık

benimde yarın işi gücü bırakıp doktora gitmek olacak ilk işim yoksa kafayı yiyeceğim bu kaşıntılarla..

Benim de geçen yıl öyle olmuştu pikniğe gittikten ertesi gün çok tatlı bi şekilde kaşınıyordum. Doktora gittiğimde şu yeşil böceklere alerjim olduğunu öğrendim. Krem verdi bana ve şimdi öyle bi durumda direk sürüyorum kaşıntıdan kurtuluyorum.
Sıcak bi duşa gir, yarına kadar kendini tutmaya çalış kaşıma yara yaparsın. Büyük ihtimal alerjin vardır birşeye..

benimde yarın işi gücü bırakıp doktora gitmek olacak ilk işim yoksa kafayı yiyeceğim bu kaşıntılarla..

aynı durum bende de var kollarım, omuzlarım ve sırtım kaşımaktan mahvoldu. özellikle geceleri perişan oluyorum. karbonatlı su biraz iyi geliyor.
kaşıntı başladıktan 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.
gebeliğe bağlıyorum bu durumu. cumartesi günü ilk doktor kontrolüm var , ilk sorum bu kaşıntı meselesi olacak.
1 hafta nasıl geçecek bilemiyorum ..

karbonatlı suyu ne yapıyorsun canım? kaşınan yerlere falan mı sürüyorsun?

karbonatlı suyu ne yapıyorsun canım? kaşınan yerlere falan mı sürüyorsun?
evet . internetten okudum, gebelik kaşıntıları için bir doktor önermiş. sıcağa yakın ılık suda eritip pamukla kaşınan yerlere sürüyorum.
çok aman aman bir faydasını gördüm diyemem ama o anlık bi rahatlama sağladı bende.

sağol canım benim hamilelikle bir alakası yok ama yine de bir deneyeyim

sağol canım benim hamilelikle bir alakası yok ama yine de bir deneyeyim

rica ederim.
bilemiyorum ki belki benimde hamilelikle alakası yoktur. doktor randevumu bekleyip karbonatlı suya devam edeceğim mecbur .
umarım sende işe yarar.

Bahar aylarinda alerji artabiliyor. Her ihtimale karsi bir doktora gorunmelisin.

Son düzenleme:
teşekkür ederim yarın gidicem mutlaka söylediklerinizi de deneyeceğim :)

acil e gidin kortizon yaparlar muhtemelen yarına kadar dayanılır mı ?? ürtiker geçirdim biliyorum sabaha kadar uyutmaz insanı ve muhtemelen ürtiker sizinki de..

az önce hamile bir komşumu gördüm,hamileliğe bağlı karaciğerinde sorun oluşmuş.hamilelik hormonları safra kanallarında tıkanma yapmış,vücut safrayı atamayınca kana karışıyormuş ve her yerinde kaşıntı yapıyormuş.bu yüzden vücut sebebi olan hamileliği kendini savunmak adına sonlandırmak istiyormuş..kasılmalarım oluyor,doktor erken doğum olabilir demiş ve kız memur,erken doğum iznine ayrılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…