acayip derecede kaşınıyorum yardım edin

kaşınma kabarıklık ve kaşınan yerden sanki ateş çıkması bende de var. varsa bunlar ürtiker halk dilinde kurdeşen olabilir canım. bende de var ılık duş alıyorsun ve bundan sonra vücüdun için defne sabunu kullanıyorsun... ben xyzal diye bi hap kullanıyorum aşırı kaşıntılarda ama yoğun olarak ilaç almıyorum. Geçmiş olsun. stres , acı, turşu, çikolata, portakal baş düsmanı.

canım alerjik bişey olabilir mi?

canım kulaklarında,alın kısmında da varmı kaşıntıların?
ben kendimden yola çıkarak söylüyorum.bende aşırı güneş alerjisi var.
güneşin değdiği bütün yerler kaşınmaya başlıyor ve ben kaşıntıdan ölme derecesine bile geliyorum o derece yani.elimden geldiğince güneşe çıkmamaya çalışıyorum ve yazın sıcak aylarında bile uzun kollu birşeyler giymek zorundayım.
diyorum belki seninkide benim sorunumdan olabilir mi? :44:

arkadaşlar doktordan geldim şimdi alerjik egzama dedi doktor ilaçlar verdi şuan iyi gelecek şeyler arıyorum kendime

Stresli bir dönemden geçti isen Kurdeşen falan olabilir. Bi Dr görünmende fayda var. Eczaneden kaşıntı için Jeller var bebeklere de veriyorlar ama ismini hatırlamıyorum temin edip kasınan yerlerine sürebilirsiniz.

kesinlikle alerji gidip en acilinden test yaptırmanız gerek teyzemin 40 yaşından sonra çereze tavuğa çileğe vee bir sürü şeye karşı alerjisi çıktı aynı sizin gibi oluyordu.

geçmiş olsun

esiy çok geçmiş olsun.aynı sorunla 5 gun once doktora gıttım.Deli gibi kaşınıyordum ve kaşınan yerler yanıyordu.Cildiyeci bir problem görmedi.Kan tahlili yaptık hipertroid çıktı.Hipertroid kaşıntıya sebep olabiliyormuş.Birde alerji testi yaptıracağım bilgin olsun seninde inşallah kısa zamanda geçer....

çok teşekkür ederim ilginiz için 15 gün içinde alerjik egzama geçmezse bazı testler uygularız dedi ilaçları kullanıp bakacağız..

Son düzenleme:
çooookkk geçmiş olsun...2 yıl önce tanıştım bu alerji ürtiker denilen şeyle 2 yıldırda çekiyorum bazen bakıyorum hiç kaşınmıyorum ertesi gün kollarım bacaklarım kabar kabar olmuş kırmızı kırmızı deli gibi kasınıyor....bende doktor doktor gezdim bir sürü ilaçlar kullandım diyet yaptım yağsız baharatsız herseyden uzak durdum binlerce test yapıldı ama nafile akut anjiyo ödem bile geçirdim elim yüzüm şişti boğazımda ödem oluştu nefes alamadım kriz geçirdim 17 sn kalbim durmuş ailem perişan vs vs çok şükür artık kriz geçirmiyorum ama hala kabarmalarım kaşıntılarım devam ediyor hatta 1 yıldır çocuk için uğraşıyoruz oda olmuyor ( artık sıyırmak üzereyim ama yinede çok şükür ALLAH ım demekten başka bir şey gelmiyor elimden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…