Acayip derecede üzgünüm , haketmedim :((

Ee ozaman sorun yok. Sende dersin. Cemkirmeyi biliyorsan karnini doyurmasinida bileceksin. Bukadar. Ablalar biraz otorite olmadimi erkek kardesler arada kac yas olursa olsun kendilerini abi zannediyorlar.
Bir de şu lanet vicdan sesimi susturabilsem

Her şeyin fazlası zarar, onun bir annesi var seni ilgilendirmez fazlası. Kendini bu kadar yıpratma canım. Ayrıca 17 yasında merak etme herseyi yapar, daha iyi olur kendi Ayakları üzerinde durmayı öğrenir

Aile arasında olur böyle durumlar.
Yine yapacaksın aynı fedakarliklari çünkü dediğin gibi canın kanın.

Biz de kedi köpek gibi birbirimizi paralarız da her konuda yardıma da koşariz. Kardeşlik böyle bir şey. ..

Canını çok sıkma ama Özür dilemeden de konuşma kardeşinle.. ayıp etmiş bücür. .

Sen abladan çok evin annesi olmuşsun. Benimde ablalarım abilerim var daha birşeylerini görmedim.

Eşleri kimlerle küsseler abilerimde küserdi. Benle de bu yüzden küsler. Bebeğimi kaybettim bir tlf bile yok. Kardeşim olsun kanlım olsun derler ya hiç olmasın daha iyi.

Sen devam et böyle o kardeşin 5 sene sonra seni tanımayacak bile.

Demek ki verdiğin kadar iyisin orada.

Iyi dusun derim...

Yarin sen zorda kalınca neler olur bir bak hayata..

Anne annedir hatali bile olsa ona lafim yok

9 yaş fark az değil. Üstelik en sıkıntılı zamanları onun.
Bilemiyorum. Kardeşinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Her zaman böyle değilse hoş görmelisiniz .
Bazen karşımızdakini serbest bırakmak lazım.
Insanın isyanı da olur , sitemi de, iyi zamanları da.

Aynen bu yazdığın şekilde yap

Ufaklık hala bi ergen atarli giderli

olmasi onun dogasi şu an için ama bunda

şımartılmış olmanin etkiside var.

Sen yaptikça dogal olağan bişey olarak görülecek yaptıklarin ekstra bi muamele

gösterebilecek bi algıda olamayacaklar sanırsam..

Hadi kardeşiniz 17yaşında ergen diyelim.Peki ya annenize ne demeli demek ki siz paranız olduğu ölçüde değerlisiniz yoksa bağırmayı da hak ediyorsunuz onun gözünde.
Bu olayda yüzde yüz haklı olmanıza rağmen arkalarından gidip kendinizi küçük düşürmüşsünüz şaka gibi.
Ben 17yaşında hastaneye de kursa da her yere gidebiliyorduk ayrıca kardeşiniz de pekAla gidebilir.
Bu kadarı artık saflık olmuş vicdan filan diyorsunuz bir de.
Sonra hiçbir işini halledemeyen gençler türedi neden bu tarz ebeveynler yüzünden.
Siz evlenip gidince ne olacak mesela hayatları felç mi olacak ?
Sanmam gayet de hayatlarına devam edecekler siz abartıyorsunuz.

Kimseye kendinden fazla değer verme.kardeşine bile.ne yazıkki değer bilinmiyor

Annen de olsa ayını karından çıktığın kardeşin de olsa kimseyi bu kadar şımartıp el bebek gül bebek davranmayacaksın. Çünkü iyilikten anlayan insan sayılı çoook az. Bence her işlerine koşturmayın bu kadar şımartmayın. Yoksa daha çok sırtınıza binerler. Yeri geldiğinde siz de sesinizi çıkartın savunun kendinizi. Yoksa senin sesinin çıkmadığını gördükçe iyice tepene çıkarlar net.

ıkınızde evlatsınız annecılık nıye oynuyorsun
kendı elınle yetıstırdın bak
kım olursa olsun herkesle sınırın olsun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…