Bende var bu durum ama ben sakin yumuşak duruşumdan kaybediyorum sanırım, karakterimi hemen belli etmiyorum istemsizce, her an her konuda fikrimi söylemek zorunda hissetmiyorum, ya da o konunun bir noktasına yorum yapıyorum gerisine yapmıyorum insanlar da kendi kafalarından dolduruyorlar. Sessiz, biraz kapalı olunca kendi kafalarında kurdukları bir karakter de oluyor. Ya da bakış açını, farklı düşüncelerini algılayamıyorlar, sanki yüzeysel bir şekilde düşünmüşüm sanıyorlar, genele ters geliyor yine uyduruyorlar kafalarından.
Bazı insanlar da bazı kalıplara çok alışmış, böyle diyorsan böylesin vs.. Çok bilmişler... Seni senden çok tanırlar.
Ne kadar anlatırsan anlat derdini o kurdukları şey kafadan silinmiyor kolay kolay, tepki görünce çevirdin sanıyorlar.
Ya da ya dönemsel bir durumdur eskiden yaşamadığınız için, ruh haliniz karmaşıktır kafanız doludur tam anlatamıyorsunuzdur, kendi farklı bakış açınızı karşıdakinin algılayacağı şekilde çeviremiyorsunuzdur, bu sorunu yaşadıklarınız da aynı şeylerden muzdariptir ya da yeni tanıştığınız kişilerdir, merkür geri gidiyordur belki :))