Kararlı olanları severim :) seni dikkatle takip edeceğim ve kesinlikle destekleyeceğim:))
Başarılar ilk günden....
Dün akşam planladıklarımı yedim
ama talihsizilik ya başım çok ağrıdı
midemin boşalmasıyla peynir ekmek yedim uyudum
şimdi geldim burdayım sabah yağsız yumurta, iki dilim ekmek, tek şekerli iki fincan çay içtim keyfimde yerinde
öğlen için planım bezelye yemeği aşçımız saolsun yağsız yapıyo bana
su an kilom tokum 63;90
dünkü kiloma göre çok iyi
ama biraz hızlanmalı değilmi
neyse işime döneyim biraz şekersiz çay yudumlayayım
Nasıl geçti dün, öğle bezelye vardı biliyorum da akşama uyabildin mi?
Günlük tartılma derler ya bir de, anlık değişimler demotive eder diye, sen ne düşünüyorsun?
akşamda uydum sorun yokda kilodada değişim yok birkaç gün çıkmayacağım basküle :)
merhaba
aramıza hoşgeldin
günlüğünü yeni gördüm
burada herkes birbirine destekçidir ve biz birbirimizin desteği ve motivasyonu ile kilo veriyoruz
sen de ailemize hoşgeldin
buraya her gün yediğini, içtiğin su miktarını, sporunu yazarsan sana yorumlar yapıp yönlendirmelerde bulunuruz ve kilo vermende çok yardımcı olabilir
öncelikle 15günde 7kg cok fazla kilon cok olmadıgı için yavas kilo verebilirsin ve bunu zamana yaymalısın
7 kg senin durumunda biri için yaklaşık 1,5-2 ay demek ki bu da kalıcı olarak zayıflamak demek
tabii bu bnm fikrim
tekrardan hayırlı olsun elimden geldiğince seni de takip etmeye çalışacagım
sormak istediğin, merak ettiklerin olursa burdan yaz ya da bana özelden ya da topiğimden (yiyerek zayıflama günlüğü) ulaşabilirsin
ben elimden geldiğince bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım
sevgiler...
cnm hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucagına almayı da nasip etsin sevgiler...hamileğim sevgili günlük ağustosta görüşmek üzere inşalllahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?