Aceba hamilemiyim ne olur yardim ????

Elmaasuyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
68
87
88
33
Arkadaslar ben adet olamiyodum agustosta histeroskopi oldum ve doktorum hamile kalabilirsin demisti bende hemen harekete gectim tabi satim 19 eylul sizce hamile olabilirmiyim belirti olarak kasikta agri ve batma var 2 gundur gogus uclarim aciyo ve siyahlasmis bugun midem de bulandi ve vajinal akintim artti

Bazi durumlarda oyle belirti oluyo Canim AMA ins hamilesindir. Peki gebelik testi felan yaptin mi? Bazen adet gununden once yapilinca sonuc cikabiliyor.

Test yapicam ama hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum 1 kac haftadaha beklemek cok zor geliyo :KK17:

Zaten adet belirtilerine benzer AMA test yap derim Eger test varsa. Mevlam nasip ettiyse ins testtin olumlu sonuc verir

Insallah canlar saolun sanki kendimi hamile gibi hissediyorum ama adet belirtilerinede benziyo pskolojim yine bozulde 1 sene daha denemistim ama adetim olmayinca umitlenmiodum simdi doktor olur dedi ya ondan da bu umidim ins vardir hayirlisiyla..:anneadayı:

Bencede yap boş yere strese girme Can'ım alt tarafı 3-5 TL bişey

Insallah canlar saolun sanki kendimi hamile gibi hissediyorum ama adet belirtilerinede benziyo pskolojim yine bozulde 1 sene daha denemistim ama adetim olmayinca umitlenmiodum simdi doktor olur dedi ya ondan da bu umidim ins vardir hayirlisiyla..:anneadayı:
Hakkinda hayirlisi olsun. Ins hamilesindir. Mevlam ins kucagini doldurur

Arkadaslar ben adet olamiyodum agustosta histeroskopi oldum ve doktorum hamile kalabilirsin demisti bende hemen harekete gectim tabi satim 19 eylul sizce hamile olabilirmiyim belirti olarak kasikta agri ve batma var 2 gundur gogus uclarim aciyo ve siyahlasmis bugun midem de bulandi ve vajinal akintim artti
Benm adetm duzensz oluyodu akntm var ama cok degl kaskda agrm bugnlerde oldu her sabh kusma gun icnde bulanti halsizlik mevcut ve hamileym insallah sende hamilesndr

Benm adetm duzensz oluyodu akntm var ama cok degl kaskda agrm bugnlerde oldu her sabh kusma gun icnde bulanti halsizlik mevcut ve hamileym insallah sende hamilesndr

[/QUOTEcok sevindim canim ne guzel amin insallah cnm rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin sirada bana cok zor beklemek hayal kirikligi yasamak gercekten

Benim bide kirpiklerim cok karisiyo aceba bu da bi belirtimidir sizce fikri olan arkadaslar ??

Back
X