Olabilr cnm ama test yapmadan anlasilmazYani adetime 3 var bu kadar erken belirti olabilirmi ?
Test almadim ama 3 gun daha bekleyim diyorum eger yoksa adet gelir cunkuZaten adet belirtilerine benzer AMA test yap derim Eger test varsa. Mevlam nasip ettiyse ins testtin olumlu sonuc verir
Hakkinda hayirlisi olsun. Ins hamilesindir. Mevlam ins kucagini doldururInsallah canlar saolun sanki kendimi hamile gibi hissediyorum ama adet belirtilerinede benziyo pskolojim yine bozulde 1 sene daha denemistim ama adetim olmayinca umitlenmiodum simdi doktor olur dedi ya ondan da bu umidim ins vardir hayirlisiyla..
Canim yikiliyorum sonra negatifi gorunce ondan ya ins vardir 3 gune alip yapicamBencede yap boş yere strese girme Can'ım alt tarafı 3-5 TL bişey
Insallah canimm amiiinn hayirlisiyla hayirli zamanda hayirli evlatHakkinda hayirlisi olsun. Ins hamilesindir. Mevlam ins kucagini doldurur
Moralini Hic bozma ve herseyin hayirlisini dusun. Kafana takma taktikca daha kotu olursun. Moralini bozma cnm BenimCanim yikiliyorum sonra negatifi gorunce ondan ya ins vardir 3 gune alip yapicam
Saol canim elimde degil ya ins etkilenmem degilsemde yaMoralini Hic bozma ve herseyin hayirlisini dusun. Kafana takma taktikca daha kotu olursun. Moralini bozma cnm Benim
Benm adetm duzensz oluyodu akntm var ama cok degl kaskda agrm bugnlerde oldu her sabh kusma gun icnde bulanti halsizlik mevcut ve hamileym insallah sende hamilesndrArkadaslar ben adet olamiyodum agustosta histeroskopi oldum ve doktorum hamile kalabilirsin demisti bende hemen harekete gectim tabi satim 19 eylul sizce hamile olabilirmiyim belirti olarak kasikta agri ve batma var 2 gundur gogus uclarim aciyo ve siyahlasmis bugun midem de bulandi ve vajinal akintim artti
Benm adetm duzensz oluyodu akntm var ama cok degl kaskda agrm bugnlerde oldu her sabh kusma gun icnde bulanti halsizlik mevcut ve hamileym insallah sende hamilesndr
[/QUOTEcok sevindim canim ne guzel amin insallah cnm rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin sirada bana cok zor beklemek hayal kirikligi yasamak gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?