Hoca bilmiyorum istanbuldada ikamet etmiyorum ama sana tavsiyem bol bol ayetel kursi okuman hatta internettende bakabilirsiniz ayetel kursi ve yasin büyüye birebir. Ayrica eşinin ayakkabısını kapılarını özellikle dış kapini ve banyoyu sirkeli şu ile temizle 4 bardak suya falan bir iki yemek kaşığı elma sirkesi koy ve dediğim yerleri yap.in. sirke büyüye ve nazara birebir hatta dus sutunun içine bir kaç damla damlatin... Biraz karışık oldu ama uykulu uykulu boyle yazabildim ins yardımcı olmuşumdur
Öncelikle forumda bu tarz konular açmak yasak ama madem açtınız kapanmadan anlatayım.
Nihat Hatipoğluna bu tarz bir soru sormuşlardı. Büyü tamamen yok denemez ama etkisi 40 gün sürermiş.
Onun dışında büyü yapıldığını düşündüğünüz için, olan tüm olumsuzlukları büyüye bağlarsınız dedi.
Yani Hoca aramak
Birde bunu deneyelim ins artik aile terapistiyle duzelir birseyler
büyü ile ilgili konu yasak sitede.İyi akşamlar arkadaşlar Ben yeni üye oldum sayfaya acemiyim yani henüz :) Arkadaşlar benim sizlere sorum olacak.Ben 3 yıllık evlıyım ve evlendiğimiz günden beri eşimde sıkıntılar olmaya başladı.Aslında biz büyü olduğuna inanıyoruz inanmaktanda öte bütün belirtiler onu gösteriyor ve en büyük sıkıntımızda eşimin bana yaklaşamaması.Sormak istediğim bu BÜYÜYÜ BOZACAK BİR HOCA arıyoruz.Bir dünya hocaya gittik ama hiçbiri bozamadı.İstanbul da bildiğiniz bir hoca varmı güvenilir???
Ohoo her cinsel sogukluk yasayan ya da cocugu olmayan cift buyuden kaynakli olsaydi, buyuyle ilgili ayri bir tedavi dali acilirdi herhalde, insanlar da tedaviye oraya giderdi. Olay buyu degil, sizin zihniyetiniz hemen oraya gitmis, o yuzden size oyle geliyor bence. Ben mesela basima gelen hicbir seyi buyuye yoramazdim. Aklimin ucundan gecmez. Siz de hemen buyu diyebiliyorsunuz. Zihniyet meselesi.
Neyse...
Sizin gibi yuzlerce cift var. Tedavilere devam ediyorlar, er gec careyi buluyorlar, ya da bulamiyorlar kadere razi oluyorlar. Siz yine de hacidan hocadan medet ummayin, tedaviye devam edin.
Yok biz cocuk meselemizi zaten hicbir zaman buyuyle bagdastirmadik zaten esimin bekarligindan bilinen sperm problemi vardi yani bunu bile bile buyuye baglicak kadar da cahil degiliz. He simdi diceksiniz ki neden ozaman buyu die inatla devam ediyorsunuz cunku esimin disaridaki davranislariyla evimizin icindeki davranislari farklilasiyor yani aslinda bunu burdan anlatsamda anlasilmaz gormeniz lazim dicem ama bu da imkansiz :) :) o yuzden yorumlariniz icin tesekkur ederim sizleri dikkata alip bu yanasamama problemini birde aile terapistine gitmegi konusucam esimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?