acele cevap önemli konu

ylz_90

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
14
0
6
35
İstanbul
İyi akşamlar arkadaşlar Ben yeni üye oldum sayfaya acemiyim yani henüz :) Arkadaşlar benim sizlere sorum olacak.Ben 3 yıllık evlıyım ve evlendiğimiz günden beri eşimde sıkıntılar olmaya başladı.Aslında biz büyü olduğuna inanıyoruz inanmaktanda öte bütün belirtiler onu gösteriyor ve en büyük sıkıntımızda eşimin bana yaklaşamaması.Sormak istediğim bu BÜYÜYÜ BOZACAK BİR HOCA arıyoruz.Bir dünya hocaya gittik ama hiçbiri bozamadı.İstanbul da bildiğiniz bir hoca varmı güvenilir???

neden bunu direkt büyüye bağlıyorsunuz.. belki tamamen psikolojik bir mevzudur.. burada size hoca konusunda birilerinin yardımcı olabileceğini hiç sanmıyorum :44:

Hoca bilmiyorum istanbuldada ikamet etmiyorum ama sana tavsiyem bol bol ayetel kursi okuman hatta internettende bakabilirsiniz ayetel kursi ve yasin büyüye birebir. Ayrica eşinin ayakkabısını kapılarını özellikle dış kapini ve banyoyu sirkeli şu ile temizle 4 bardak suya falan bir iki yemek kaşığı elma sirkesi koy ve dediğim yerleri yap.in. sirke büyüye ve nazara birebir hatta dus sutunun içine bir kaç damla damlatin... Biraz karışık oldu ama uykulu uykulu boyle yazabildim ins yardımcı olmuşumdur

ya tam 3 yıldır hiç mi düzelmedi bu adamın piskolojisi birde büyü için verilen bütün belirtiler hepsi eşimde mevcut???Nebilim belki bilen falan vardır die yazdım çok çaresizim yaaa ne yapacagımızıda bilmiyoruz

Devamlı yapıyorum hatta eşim namazında niyazında olan bir adam gece yatarken nas felak ayetel kürsi fatiha hep bunları okuyarak yatıyor hatta kapımıza okuyup üflüyor evimize aynı şekilde devamlı kuran okuyoruz.bir ara evim sirke kokusundan geçilmiyordu her yeri devamlı onunla siliyordum suan bıle evımı sılerken haftada bır gun sirke koyuyorum yer sılme suyuna buarada tesekkur ederım uyku uykulu cevap verdiğin için :) :) :)

ne büyüsü arkadaşım ya halen bunlaramı inanıyorsunuz doktor diye bir şey var aç bak forumu eşiyle birlikte olmaua yanaşmayan bir dünya erkek var hepsimi büyü al eşini konunun uzmanı bir doktora gidin bu büyü müyü işlerini de atın kafanızdan..

Bazi evliler anlasamazlar, evliligi yurutemezler, birbirinden sogurlar, vs...
Buyu filan diyip de ne kendinizi kandirin, ne de aklinizi daha fazla bulandirin.
Evliliginiz yurumuyorsa evlilik terapistine gidin, esinizle acikca konusun, psikolojik sorun varsa doktora gidin... Zaten buyu diye bir suru insana gitmissiniz, degisen birsey yok gormussunuz.
Haciyi hocayi birakin bence. Yil olmus 2013, ilim devri, hala buyu bozacak adam aramak sacma.

bi seferliğine de iyi bir terapiste gitseniz,belki onun belirtileri de tam olarak karşılar sorununuzu...

Arkadaşlar konu evliligi yurutemem anlasamama gibi bisey degil yani gercekten iyi anlasan ve gayet mutlu sevgi dolu bir evliligim var sevgi azalma gibi bisey de degil ki pskologoda gittik ama hicbirsey degismedi ki hani 3 yildir denemedigimiz yol kalmadi evet belki sizlere anlamsiz geliyor inanmiyorda olabilirsiniz buna saygi da duyuyorum ama bizde ne yapacagimizi sasirdik kimsede başına gelmeden biseyleri anlayamaz 3 yildir hem bu cinsel anlamdaki yanasamama problemiyle uğraşıyoruz hemde cocugumuz olmuyor gene esimden kaynaklı onunla ugrasiyoruz hormon ilaclari bile verdiler doktorlar hormon eksikliği gorulmustu tup bebek islemleri sirasinda hani bundan kaynaklida olabilir die düşünüp hormon ilaci bile verdi doktorumuz ama malesef hicbisey degismedi ozaman daha baska ne yapabiliriz ?? Cildirmak uzereyiz

Son düzenleme:
Öncelikle forumda bu tarz konular açmak yasak ama madem açtınız kapanmadan anlatayım.

Nihat Hatipoğluna bu tarz bir soru sormuşlardı. Büyü tamamen yok denemez ama etkisi 40 gün sürermiş.

Onun dışında büyü yapıldığını düşündüğünüz için, olan tüm olumsuzlukları büyüye bağlarsınız dedi.

Yani Hoca aramak yerine bir aile terapistine gidebilirsiniz.

Ohoo her cinsel sogukluk yasayan ya da cocugu olmayan cift buyuden kaynakli olsaydi, buyuyle ilgili ayri bir tedavi dali acilirdi herhalde, insanlar da tedaviye oraya giderdi. Olay buyu degil, sizin zihniyetiniz hemen oraya gitmis, o yuzden size oyle geliyor bence. Ben mesela basima gelen hicbir seyi buyuye yoramazdim. Aklimin ucundan gecmez. Siz de hemen buyu diyebiliyorsunuz. Zihniyet meselesi.
Neyse...
Sizin gibi yuzlerce cift var. Tedavilere devam ediyorlar, er gec careyi buluyorlar, ya da bulamiyorlar kadere razi oluyorlar. Siz yine de hacidan hocadan medet ummayin, tedaviye devam edin.

baya para kaptırmışsındır hala da doymadın galiba. fiziksel bi sıkıntı var mı bakyır yoksa psikologa falan gidin . büyü yerine de dua et . büyüye bulaşmak hep zarar veriri

büyü ile ilgili konu yasak sitede.
bu konuda tarihin tozlu raflarına kapanarak gider

Yok biz cocuk meselemizi zaten hicbir zaman buyuyle bagdastirmadik zaten esimin bekarligindan bilinen sperm problemi vardi yani bunu bile bile buyuye baglicak kadar da cahil degiliz. He simdi diceksiniz ki neden ozaman buyu die inatla devam ediyorsunuz cunku esimin disaridaki davranislariyla evimizin icindeki davranislari farklilasiyor yani aslinda bunu burdan anlatsamda anlasilmaz gormeniz lazim dicem ama bu da imkansiz :) :) o yuzden yorumlariniz icin tesekkur ederim sizleri dikkata alip bu yanasamama problemini birde aile terapistine gitmegi konusucam esimle

:26::26::26:
ama eşinizin tıbbi sorunlarından kaynaklı durumları büyüye bağlayacak kadar cahilsiniz maalesef. tıpta arayın çözümü, sizi maddi manevi sömürecek insanlardan değil.

Büyü vb konular açmak yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…