Acele etmek gerekmiyor mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi -Gri-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende çok üzüldüm gerçekten demekki sewmediği için akışına bırakmış kayınpeder.. ben şuna inanırım ağzımızdan her çıkan ya da yaptığımız her hareket iyi ya da kötü er ya da geç önümüze düşer bu yüzden ağzımızdan çıkanda yaptıklarımızda hayatımızın akışında çok önemli rol oynar.. ecel öyle bir gelir ki bi bakmışsınız kaynanayı beklerken kayın peder ölmüş Allah sağlıklı uzun önürler wersin🙏🏻 Çok üzüldüm keşke kayınwalideniz size bıraksa herşeyi!
Ben de sevmediğini ciddi ciddi düşünüyorum artık, seven insan karaciğer kanseri gibi acil bir durumda böyle ağırdan almaz, alamaz. Biz karismama kararı aldık bundan sonra. Hiçbir şeyi yokmuş kayinvalidenin, öyle diyorlar. Sonuç inşallah güzel olur.

İyi de doktor zaten hastalığını söylemiştir ve biyopsi sonucunda durumun aciliyetinden tedaviye başlanmasını zaren demiştir biliyorlardır kanser olan biri ağırdan almak niye istesin ki..tercih meselesi araştırma hastanesi tarzı bir yerse orda karar kılmış olabilir siz fikrinizi söyleyin daha da diretmeyin koca insanlar kendileri farkındadır
Doktor, sarılık baslamadan tedavi demiş ama bunu demesinin üzerinden aylar geçti hala tedavi başlanacak. Araştırma hastanesi değil, düz devlet hastanesi. Masrafların hepsi getirip götürme de dahil oğluna yani eşime ait olacak şekilde özel muayehanesi olan, Türkiye de ün yapmış, onkoloji Anabilim dali baskani bir profa götürecektik. Kaç kere randevu alıp, iptal ettik, olmadı.

Biz karismiyoruz artık.

Böyle seyleri nasil aklinizda tutuyorsunuz şaştım vallahi.Şurda biriyle tartışsam ertesi gün kim oldugunu bile hatirlamam birde tutar msjını begenirim.
Bunun için özel bir şey yapmıyorum. Hafızam iyidir 😉

Ben de sevmediğini ciddi ciddi düşünüyorum artık, seven insan karaciğer kanseri gibi acil bir durumda böyle ağırdan almaz, alamaz. Biz karismama kararı aldık bundan sonra. Hiçbir şeyi yokmuş kayinvalidenin, öyle diyorlar. Sonuç inşallah güzel olur.
İnşallah cnm mesela bende kanser hastasıyım meme kanseri öğrendiğimde düğünüme tam 3 ay kalmıştı nişanlıydım gelinlik salon fln hep tutulmuştu dünyam başıma yıkıldı resmen başına geliceklerden gerçekten habersizdim nolcakki dedim kemoterapi alırkende düğün yapabilirim ama ertelettiler bir sene heralde ewlenemiycem ölcem duygularına kapılmıştım… tedawiye başladığımızda da gerçekten yapamazmışım dedim kemoterapş okadar nalet bişey ki Allah düşmanın başına bile wermesin bedenen çökertiyo ruhende çöküyosun kötü yani çok çok kötü Allah kolaylık wersin sewdiklerinin yanında olması çabalamaları çok önemli bide sabır çok önemli

İnşallah cnm mesela bende kanser hastasıyım meme kanseri öğrendiğimde düğünüme tam 3 ay kalmıştı nişanlıydım gelinlik salon fln hep tutulmuştu dünyam başıma yıkıldı resmen başına geliceklerden gerçekten habersizdim nolcakki dedim kemoterapi alırkende düğün yapabilirim ama ertelettiler bir sene heralde ewlenemiycem ölcem duygularına kapılmıştım… tedawiye başladığımızda da gerçekten yapamazmışım dedim kemoterapş okadar nalet bişey ki Allah düşmanın başına bile wermesin bedenen çökertiyo ruhende çöküyosun kötü yani çok çok kötü Allah kolaylık wersin sewdiklerinin yanında olması çabalamaları çok önemli bide sabır çok önemli
Şuan nasılsınız, tedavi hangi aşamada, acil şifalar dilerim.

Şuan nasılsınız, tedavi hangi aşamada, acil şifalar dilerim.
Öncelikle çok teşekkür ederim doktorum 4. Ewre tedawisi gördüğümü söyledi. Tam 4 sene olu başlıyalı kemoterapiler ışınlar bitmişti 1 sene önce wücudumun bir kaç yerinde tekrar kendini göstermeye başladı bazı kemik bölgelerimde şimdi onun tedawisini görüyorum demem o ki bu pis hastalık wücuda bi kere girdimi senelerini alıyo oyüzden yaşayın yaşamak istediğiniz ne warsa doz aşmadan 🤍

Öncelikle çok teşekkür ederim doktorum 4. Ewre tedawisi gördüğümü söyledi. Tam 4 sene olu başlıyalı kemoterapiler ışınlar bitmişti 1 sene önce wücudumun bir kaç yerinde tekrar kendini göstermeye başladı bazı kemik bölgelerimde şimdi onun tedawisini görüyorum demem o ki bu pis hastalık wücuda bi kere girdimi senelerini alıyo oyüzden yaşayın yaşamak istediğiniz ne warsa doz aşmadan 🤍
Hepimiz yarının kanser adayı olabiliriz. Bunu hiç bilmiyoruz. Kanser artık çok yaygınlaştı. Her beş kışiden biri kanser ne yazik ki. Çoğaldıkça, tedavi çeşitleri de artıyor. Kanserle senelerdir savastiginiza göre, çok mücadeleci bir insansınız ve bunun meyvelerini toplayacaksınız inşallah.

Hepimiz yarının kanser adayı olabiliriz. Bunu hiç bilmiyoruz. Kanser artık çok yaygınlaştı. Her beş kışiden biri kanser ne yazik ki. Çoğaldıkça, tedavi çeşitleri de artıyor. Kanserle senelerdir savastiginiza göre, çok mücadeleci bir insansınız ve bunun meyvelerini toplayacaksınız inşallah.
İnşallah cnm ewt mücadeleciyim çünkü ölmek istemiyorum tabiki ecel geldimi herşey bahane ama en azından daha uzun sağlıklı seneler görmek istiyorum

İyi akşamlar herkese. Bir yakinim karaciğer kanseri, 10 santim tümör var cigerde. On gün sonra devlette biyopsi olacak, sonucun çıkması da bir o kadar sürer. Bu aile durumu yerinde olan bir aile ama
Biyopsiyi ve diğer çekimleri özel hastanede kısa sürede yaptirmayi reddediyorlar. Durum bence acil, biran önce tedavi başlamalı ama konuştukça da ben kötü oluyorum. Susmali miyim?

Hepsinde, hastanın birşeyi yok gibi bir hava var. Acelemiz yok diyorlar.
Çok geçmiş olsun

Tez zamanda tedaviye başlarlar umarım
Hasta olan kişi 1. dereceden akrabanız değilse yapacak pek birseyiniz yok
Fikrinizi de sormuşlar acaba kararı onlar mı verse

İnşallah cnm ewt mücadeleciyim çünkü ölmek istemiyorum tabiki ecel geldimi herşey bahane ama en azından daha uzun sağlıklı seneler görmek istiyorum
İnşallah görürsünüz, mücadelenizi hiç birakmayin. Evlisiniz degil mi? Eşiniz destek oluyordur umarım.

Tez zamanda tedaviye başlarlar umarım
Hasta olan kişi 1. dereceden akrabanız değilse yapacak pek birseyiniz yok
Fikrinizi de sormuşlar acaba kararı onlar mı verse
Birinci derece akrabası eşim. Eşim annesi için bir şeyler yapmak istiyor ve bu konu konuşuluyor evde sürekli ama artık karismiyoruz. Karar onların.

İnşallah görürsünüz, mücadelenizi hiç birakmayin. Evlisiniz degil mi? Eşiniz destek oluyordur umarım.
Ewt 3 sene olcak ewliyim 🌸 hastalandığımda nişanlıydık çok durumlarımız da yoktu eşiminde benim de kendi arabasını satıp beni ankaraya götürüp getirdi tedawime harcadı özellere götürüp çünkü dewlet hastanesinde benim sonucumu almam bir ay sürmüştü oda araya birilerini sıkıştırarak en kısa aldığımız zaman dilimiydi aşırı zaman kaybıydı bu

İyi günler ultrasyon sonucumu degerlendirirseniz sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-16-16-03-38-379_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2022-03-16-16-03-38-379_com.miui.gallery.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 40
Back
X