- 16 Kasım 2021
- 1.403
- 3.822
- 83
Çok teşekkür ederim.Rica ederim.
Bu hastalıkla ilk kez karşılaşan insanlar genelde hastaneden randevu almaya çalışıyorlar haliyle aylar sonrasına gün veriliyor. Bu sebeple yazmak istedim. 2000 yılında da babam hastayken bu şekilde ilerlemiştik,2004de kaybettik ama 4 sene tedavisini gördü Çapa'da.
Yakın zamanda da bir yakınım hastalanınca hemen babamın doktoruna gittim tahlillerle,hastamız ayaklansaydı aynı şekilde hızlıca tedavisine başlanacaktı.
Evet en iyi hastaneler bunlar kanser tedavisinde.
İşlemleri hızlandırmalarına sevindim zira ben bahsettiğim yakınımı 3 ay gibi bir süre içerisinde agresif bir tür kanserden kaybettim. O kadar hızlı yayılıp hastamı yatağa düşürdü ki size anlatamam. Bu sebeple hızlı hareket etmek istemenizi anlıyorum zira agresif bir türse çok hızlı metastaz yapabiliyor.
Umarım iyileşir hastanız. Geçmiş olsun.
Elinizden geleni yapmışsınız babanız için. babanıza çok iyi bakmasaydiniz, dört sene mücadele edemezdi. Ne güzel bir evlatsiniz. Allah nurlarda yatırsin babanizi.
Düsenin halinden düşenler anlar diye bir söz var ya, beni anlamanız da o misal. Ben de annemi babamı kaybedince zamanın çok ama çok değerli olduğunu anladım bu hastalıkta. Neyse ki artık bu işin piri el attı kadına ve biyopsi oldu bu sabah. Cuma günü de sonuç çıkacak. Umarım güzel haberler gelir.