- 16 Aralık 2021
- 538
- 1.941
- 28
- 31
Çok mu zorunuza gitti yazdıklarım başka bir konuda sıkıştıracağınızı sanıyorsunuz
Birincisi ben ailemden birsürü insanı kaybettim demedim, 3ayda 4yakınımı kaybettim dedim
İkincisi pandemi yokmuşcasına yaşayan insanlara ne pandemisi yeaaa diyen insanlara saygısız dedim
Duruma üzülecek kadar insanlığını muhafaza etmiş ne mutlu konu sahibemize, gereksiz dram yapıyorlar diyen densizlerden değil demekki dimi
Hastalık nedeniyle çok yakınımı kaybettim, ailemden insanlar da kaybettim, bana fikir sorulduysa söyledim, sorumluluk bendeyse en doğrusunu yaptım
Yakınımı kaybetmiş olmam diğer insanların hayatlarına burnumu sokma hakkı vermiyor bana
Bundan sonra yazmayı düşündüğüm konuyu söyleyeyim mi, zorlanmadan beni bulur abuk subuk yazarsınız
Hanfendi sizin sıkıntınız nedir? Üç dakika önce konuştuk sizinle üç!! Üç dakika sonra burada gördüğüm için doğal olarak isminizi hatırladım. Sizi stalkladığımı düşünecek kadar ne yaşadınız acaba? Ayrıca ben size karşı en ufak saygısızlık yapmamışken, bir kere daha böyle saygısız yazdığınızı görmeyeyim! Yolda görseniz iki kelime edemeyeceğiniz insanlara, klavye karşısında saldırmamanız gerektiğini öğrenin artık.