Acele etmek gerekmiyor mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi -Gri-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok mu zorunuza gitti yazdıklarım başka bir konuda sıkıştıracağınızı sanıyorsunuz
Birincisi ben ailemden birsürü insanı kaybettim demedim, 3ayda 4yakınımı kaybettim dedim
İkincisi pandemi yokmuşcasına yaşayan insanlara ne pandemisi yeaaa diyen insanlara saygısız dedim
Duruma üzülecek kadar insanlığını muhafaza etmiş ne mutlu konu sahibemize, gereksiz dram yapıyorlar diyen densizlerden değil demekki dimi
Hastalık nedeniyle çok yakınımı kaybettim, ailemden insanlar da kaybettim, bana fikir sorulduysa söyledim, sorumluluk bendeyse en doğrusunu yaptım
Yakınımı kaybetmiş olmam diğer insanların hayatlarına burnumu sokma hakkı vermiyor bana
Bundan sonra yazmayı düşündüğüm konuyu söyleyeyim mi, zorlanmadan beni bulur abuk subuk yazarsınız

Hanfendi sizin sıkıntınız nedir? Üç dakika önce konuştuk sizinle üç!! Üç dakika sonra burada gördüğüm için doğal olarak isminizi hatırladım. Sizi stalkladığımı düşünecek kadar ne yaşadınız acaba? Ayrıca ben size karşı en ufak saygısızlık yapmamışken, bir kere daha böyle saygısız yazdığınızı görmeyeyim! Yolda görseniz iki kelime edemeyeceğiniz insanlara, klavye karşısında saldırmamanız gerektiğini öğrenin artık.

Soylemediler, yarısını biliyor durumun. Söylemeyin diye de rica ettiler. Kaldiramazmis, kendini mahvedermis vs. Ben de söylenmesi taraftarıyım. Annem her seyini biliyordu mesela. Ama...
tam sinir krızı gecırmelık, boyle bır hakları yok ama ,ya kucucuk cocuk olur anlarım da ,ne demek saklamak ya... hasta yasıyor o acıyı, gercek neyse bılsın de ona gore mucadele versın ,ona gore tedavı olsun . doktor hastaya anlatıyordur su lazım bu yapılacak dıye ama ?

Diger insanlar dediğiniz kişi kayinvalidem. Bana özellikle soruldu çünkü biliyorlar annemden dolayı geçtiğimiz süreçleri ama bekliyorlar devleti.
Kanser olan kişi kayinvalideniz mi:KK57::KK57:
Eeee o zaman kocanız bilmiyor mu yaşadığınız süreci, kimden utanıp çekiniyorsunuz, zorlasaniza kocanizi kim ikna edilecekse edilsin ,tahlile gidilsin diye.

Burada kızdığınız kişi eşiniz mi? Annesini özele götürmüyor diye.
Eşim de çok diretiyor özel diye ama baba olunca sozu ne kadar dinlenebilir ki? Kayinpederim ne derse o sonuçta Kayinpederim de işi Allah'a bırakmış ve devleti bekliyor. Özel hastane düşmanı, devlet hastanesi aşığı bir adam. Aceleye gerek yokmuş. En iyisini devlet yaparmış.

Kanser olan kişi kayinvalideniz mi:KK57::KK57:
Eeee o zaman kocanız bilmiyor mu yaşadığınız süreci, kimden utanıp çekiniyorsunuz, zorlasaniza kocanizi kim ikna edilecekse edilsin ,tahlile gidilsin diye.
Evet. Taninirim diye yakınım diyorum. Eski konuma bakın, sonucu çıktı hemen buraya yazdım çünkü sonucu üç gün sonra gösterdiler ancak doktora. Ben aramin çokta iyi olmadığı kayınvalidem.icin eşimle de kötü oldum. Eşim de bıktı israrlarimdan. Beni dinlemiyor babam diyor ki haklı. Babası eski kafada bir adam ve kendisi de geçmişte kanser atlatmasina rağmen ağırdan alıyor her şeyi.

Eşim de çok diretiyor özel diye ama baba olunca sozu ne kadar dinlenebilir ki? Kayinpederim ne derse o sonuçta Kayinpederim de işi Allah'a bırakmış ve devleti bekliyor. Özel hastane düşmanı, devlet hastanesi aşığı bir adam. Aceleye gerek yokmuş. En iyisini devlet yaparmış.
ahh yaaa cok uzuldum esınız annesıne soylemelı durumu mevzu bu, yapılması gereken seyler var dıye. ben olsam babamdan gızlı yıne yaptırırdım , bız gezmeye gıdıyoruz der cıkar yaptırırdım
cok mu pahalı :KK43: esınız karsılayabılırse keske o yaptırsa kendı annesı sonucta

Siz fikrinizi söylemişsiniz artık karışmayın.
Karismiyorum zaten. Onlar da sormuyor. Ama yarın bu hastalık annelerini alırsa ne yapacaklar çok merak ediyorum. Gerçi yine pişman olacaklarını sanmıyorum. Çünkü onlara göre süreç hızlı ilerliyor.

ahh yaaa cok uzuldum esınız annesıne soylemelı durumu mevzu bu, yapılması gereken seyler var dıye. ben olsam babamdan gızlı yıne yaptırırdım , bız gezmeye gıdıyoruz der cıkar yaptırırdım
cok mu pahalı :KK43: esınız karsılayabılırse keske o yaptırsa kendı annesı sonucta
Esimden hariç iki erkek kardeşi de var. O alıp giderse hem baba hem de diğerleri bu durumdan binlerce kötü senaryo üretir. Eşim defalarca söyledi. Kardeşleri de biliyor ama...

İlginç bir aile yapısı.
Benim annem hasta olsa, babamın keyfini beklemem. İsterse annemi zincire vursun, zinciri kırar yine götürürüm.

Esimden hariç iki erkek kardeşi de var. O alıp giderse hem baba hem de diğerleri bu durumdan binlerce kötü senaryo üretir. Eşim defalarca söyledi. Kardeşleri de biliyor ama...
esınız kardeslerıne babasına butce var bu tarz hastalıkta gecen zaman onemlı ben beklenmesıne razı degılım ya hep bırlıkte elımızı tasın altına koyup annemızın tedavısınde bu gereken seyı yaptırıcaz ya da ben yaptırıcam ama sıze olan bakıs acımda degısecek goz gore gore beklemeyı kabul edemem. demelı aslında nasılsa yaslandı nasılsa kaldıramaz nasılsa ölecek gozuyle goruyorlar heralde vazgecmısler resmen nıye durumları varken beklıyorlar kı allahım ya ...

Paraları yoktur .birde bazen her hastane kendi tahlil yapmak istiyor.diğer hastanenin tahlilini kabul etmiyor.ondan da olabilir.
Paraları var. Zaten saskinligim bu yüzden. Varlıklı bir aileden bahsediyorum. Kanser de özelde yapılan herşeyi kabul ediyor devlet. Hatta bize hocamız özelde çektirin vakit kaybetmeyin derdi annemin tedavi sürecinde.

İlginç bir aile yapısı.
Benim annem hasta olsa, babamın keyfini beklemem. İsterse annemi zincire vursun, zinciri kırar yine götürürüm.
Öyle tabii. Ama anne de babanın ağzına bakınca... Eşim götürse, ben ölüyorum ah vah demesi olası :( hastalığını tam bilmiyor, gizliyorlar.

Hanfendi sizin sıkıntınız nedir? Üç dakika önce konuştuk sizinle üç!! Üç dakika sonra burada gördüğüm için doğal olarak isminizi hatırladım. Sizi stalkladığımı düşünecek kadar ne yaşadınız acaba? Ayrıca ben size karşı en ufak saygısızlık yapmamışken, bir kere daha böyle saygısız yazdığınızı görmeyeyim! Yolda görseniz iki kelime edemeyeceğiniz insanlara, klavye karşısında saldırmamanız gerektiğini öğrenin artık.
Saldırmak hayvanlara mahsus insanlara değil
Bambaşka bir konuda önceki konunun lafını edip laf soktuğunu sanan sizsiniz, benim sorunum olsaydı o konuda size yazmaya devam ederdim, karşıma çıkan sizsiniz sorunlu ben o nasıl oluyor ya
Sizden emir alacağımı düşenecek özgüven nerden geliyor
Saygısızlık yaptığımı düşünmediğim için uyarılarınızı kendinize saklayın paşa gönlüm nasıl istiyorsa yazmakta özgürüm işinize gelmiyorsa muhatap olmayın benle zorunuz ne
Yolda karşılaştık da aynı şeyleri savunamadımmı hayırdır

esınız kardeslerıne babasına butce var bu tarz hastalıkta gecen zaman onemlı ben beklenmesıne razı degılım ya hep bırlıkte elımızı tasın altına koyup annemızın tedavısınde bu gereken seyı yaptırıcaz ya da ben yaptırıcam ama sıze olan bakıs acımda degısecek goz gore gore beklemeyı kabul edemem. demelı aslında nasılsa yaslandı nasılsa kaldıramaz nasılsa ölecek gozuyle goruyorlar heralde vazgecmısler resmen nıye durumları varken beklıyorlar kı allahım ya ...
Kardeşleri kanser hastalığını bilmiyorlar. Hatta annemizin bir şeyi yok diyorlar. Devlet on günden fazla bekletseymis özele gotureceklermis. 10 gün kısa bir sureymis. Eşim gerekeni en başta söyledi ama baba ne derse o. :(

Tövbe estağfurullah... Ne demek oğlunu dinlemiyor ya, acaba karısını sevmiyor mu? Var öyle insanlar, her kavgada 'hayatimi zehrettin,ölsem de kurtulsam' falan diyen çiftler...
Yani konuyu bir yakınım diye acmissiniz. Eğer o kişi sizin çekirdek ailenizden değilse karışmaya hakkınız olmadığı için bir sürü 'size ne' yorumu geldi ama eşinizin annesi. Yani konuda söz hakkınız var (eşinizin var). Eşinizin 'ay napiim' demesi bile ayrı mesele. Sizin annenizin durumunda babanız,kardeşiniz gerek yok dese siz 'ay napayım' diyecek miydiniz? Oğlunun hiç karışmaması, ipi eline almaması çok ilginç...

Kardeşleri kanser hastalığını bilmiyorlar. Hatta annemizin bir şeyi yok diyorlar. Devlet on günden fazla bekletseymis özele gotureceklermis. 10 gün kısa bir sureymis. Eşim gerekeni en başta söyledi ama baba ne derse o. :KK43:
Nasıl bilmiyorlar? Bu insanlar kanseri ilk sizden mi duydu? Çok ilginç.

tam sinir krızı gecırmelık, boyle bır hakları yok ama ,ya kucucuk cocuk olur anlarım da ,ne demek saklamak ya... hasta yasıyor o acıyı, gercek neyse bılsın de ona gore mucadele versın ,ona gore tedavı olsun . doktor hastaya anlatıyordur su lazım bu yapılacak dıye ama ?
Daha biyopsi vs çekilmedi, tümörün cinsi bile belki değil ki. Doktor, her şeyi önüme getirin konuşalım demiş. Doktor zamanı görümcem giriyor odaya anne kapıda bekliyor. Görümceme de anlat diyorum, korkulacak bir şey yok diyor . Hep paspas alti yapiyorlar süreci. Kabullenememe de var.

İyi akşamlar herkese. Bir yakinim karaciğer kanseri, 10 santim tümör var cigerde. On gün sonra devlette biyopsi olacak, sonucun çıkması da bir o kadar sürer. Bu aile durumu yerinde olan bir aile ama
Biyopsiyi ve diğer çekimleri özel hastanede kısa sürede yaptirmayi reddediyorlar. Durum bence acil, biran önce tedavi başlamalı ama konuştukça da ben kötü oluyorum. Susmali miyim?

Hepsinde, hastanın birşeyi yok gibi bir hava var. Acelemiz yok diyorlar.

Onların aklı yok mu da siz onların yerine düşünüyorsunuz varmı bir faydası
Para onların sağlık onların
Ne diyelim burdan
Paran var niye özele gitmiyor musun diyelim
Yani bunun neresi dert kendinize dert ettiniz
Bir sorun varsa onların sorunu ne sizin nede bizim

Hasta için inşallah şifa okur durumu iyi olur geçmiş olsun

Back
X