- 22 Haziran 2013
- 104
- 1
- 48
- 33
Aile içinde bir takım sorunlar var. üvey anne var ve 2 yıl şehir dışında okudum döndüm. Şimdi her zaman olan sorunlar dahada büyüdü. artık kırılma noktasına geldi ve ben evden ayrılmayı düşünüyorum. Zaten sevgilimle evleneceğiz ailesi de istiyor. Şimdi ben gidip tek başıma ev tutsam çok zor. Dolayısıyla sevgilimde 'bize gel bir iki seneye kendi evimize çıkarız' diyor. Zaten olmayacak bir şey değil ama isteme, söz, nişan, kına falan olmayacak. İlla olsun dediğim şeyler değildi ama şimdi böyle olması evden bu şekilde ayrılacak olmak üzüyor beni. Herkes alışverişler, planlar yapıyor. Her şeyini özenerek seçiyor. Benimkilerin aceleye gelmesi içimde kalacak korkusu yaratıyor. Herkesin arkasında ailesi oluyor benim kimsem olamayacak. Akrabalarım falan var tabi, çok iyi çok sevdiğim kişilerde var ama işte anlatamayacağım daha fazla...
(Daha sonra ayrıntılı konuştuk ve birkaç ay çalışıp bir miktar para biriktirip kendi yolumuza bakarız dedi. Yani onun ailesiyle olsun veya olmasın en azından kendimiz bir şeyler yapabilecek durumda olalım sabredebildiğin kadar sabret dedi. Bende şu an kursa gideceğim en fazla o kurs için bekleyebileceğim şubata kadar. Zaten iş de buldum.)
(Daha sonra ayrıntılı konuştuk ve birkaç ay çalışıp bir miktar para biriktirip kendi yolumuza bakarız dedi. Yani onun ailesiyle olsun veya olmasın en azından kendimiz bir şeyler yapabilecek durumda olalım sabredebildiğin kadar sabret dedi. Bende şu an kursa gideceğim en fazla o kurs için bekleyebileceğim şubata kadar. Zaten iş de buldum.)
Son düzenleme: