acele yardım lazım??? :-(

laves

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
35
1
86
36
İstanbul
arkadaslar bi konuda bilgilenmeye ihtıyacım var şimdi benm 3 yıllık bi ilişkim var bu süre zarfı içinde erkek arkadasımla birlikte oldum bikaç sorunlarımız vardı halettk ve evlenmeyi falan düşünüyoduk fakat benm ailem karsı cıktı evlenemedık suan ailemin istediği biriyle evlenmek zorundyım istemediğim halde ama durumum anlaşılıcak die korkuyorum şimdi size sorum şu erkek arkadasımla birlikte olduğum ilk gün benden kan gelmedi daha sonrada... doktora gtmeye korkuyorum kötü bişi duycam diye bikaç yerden arastırdım bu duruma esnek zar falan diolar :S kafam karıstı sizce ne? yardım edin artk kaçısım yk biliyorum ama :(

Neden ailenin istedigi biriyle evlenmek zorundasin, bu senin hayatin degil mi?
Ailen mi yasiycak yoksa senin evlendigin adamla?

ewt cnm elastiktir ondan kan gelmemistir eger böleyse sadece dogumda bosuluor ama cnm doktora gitmen en mantıklısı en ii bilgiyi doktordan alırsın

ya cok kötü bunalımdayım bu esnek zar ne noluyo napıcam bilmiyorum evlenicem adamda akraba arastırdım netten falan doğuma odaklı bi zardır ilişkiye girsende bozulmaz faln dio anlamadım?ölemi acaba

ya cok kötü bunalımdayım bu esnek zar ne noluyo napıcam bilmiyorum evlenicem adamda akraba arastırdım netten falan doğuma odaklı bi zardır ilişkiye girsende bozulmaz faln dio anlamadım?ölemi acaba

Iyisi mi bi doktora gorun en dogru bilgiyi o verir sana...

canım bildiğim kadarıyla her kadındaki zar aynı değildir kimi hemen taretlenirken bozulur, kimisin tuzluk başlığı gibidir kiminin esnektir esnek olanların ilişkide yırtılmıyo sadecenormal doğum yaparsan patlar benim tanıdığım var iki kere sezaryan doğum yaptı ama zarı hla durumu
yaşım küçük nerden biliosun bunları die sorarsanız ben bu ilk gece ilişkisinden korktuğum için bu konularla ilgili sürekli araştırmalar yapıyorum

merhaba.ben yeni dahiloldum guba. sizin sorununuza takıldım. üzüldüm. hem yaşadığın ilişkinin neticelenmemesine hem de sonrasına tabi. ne kadar doğrudur bilmem.bir tavsiyem olacak.kimbilir kocakarı lafıdır belki ama limon gibi ekşi şeyler zarı sertleştirirmiş.eğer hala kızsan bunu da evleneceğin adama durumundan dolayı ispatlamak zorundaysan dene belki sertleştirir de gerdek gecesi mahçup olmazsn.dedim ya ne derece işe yarar ama bilmiym. kolay gelsin.

ya arkadaşım ben seni anlayamadım,aileni okadar takıyorsan başta onların istediği gibi biri olup kimseyle beraber olmasaydın,he oldun şimdi ne diye yalan konuşacaksın,doğru biriyse birlikte olduğun çek git evlen,sonra barışırsın elbet ailenle,birde evlendirilcek olduğun akrabaymış başına ne bela alırsın onu düşünebiliyormusun.okumuş kültürlü bir bayansın birini kandırmak doğrumu sence,çek git evlen sevdiğinle,yada evlendirilcek olduğun kişiye açıkça söyle,evlensen bir ömür bu yükün altında nasıl kalacaksın,ve nekadar sağlam evliliğin olur.

Allahım yaa neler okuyorum..
limon yiyince kızlık zarımı düzelirmiş...
oldu bir kasa alıp yiyelim bakireleşelim bizlerde ilk gece fantazisi yaparız bu saatten sonra....
saçmalamayın yaa...
canım sen 3 yıllık ilişki yaşıyorsun ve bir değil bir kaç kere ilişkiye giriyosun (gerçi 1ide 1-10uda)
kan gelmedi bozulmuşmudur diyosun...
valla şöyle diyim her ilişkide kanama olmaz..
kanamadı diye bozulmadı demek değildir bu...
kanamaz ama bozulur bilirsin kan gelmedende bekaret bozuluyor...
başka şekilde esnek zar olabilir ancak doğumda bozulur...
ama biz ne deek yalan olur muhakkak bir muayeneden geçmelisin...
korkunun ecele faydası yok
iyi bir uzman bul ve muayene ol derim...

sende babam eski zihniyet diyon tutuyon erkek arkadaşınla yatıyon bende senin zihniyetini anlamadım

Konunuzu Sorular ve Sorunlar Bölümüne taşıdım..
Haberiniz olsun..:delphin:

sende babam eski zihniyet diyon tutuyon erkek arkadaşınla yatıyon bende senin zihniyetini anlamadım[/QUOTE

ailemin içini bilmediğin için sen sadece sorduğumu dikkate al canm yasadığım sornları ve verdiğimiz cabaları emekleri bilmediğinden...

kızlık zarına bir zarar gelmesede erkek milleti halinden tavrından daha önce birşeyler yaşadığını anlayabilir gibime geliyor....

bencede esnektır cunku bendede gelmemıstı ama esımden once kımseyle beraberde olmadım dogumda yırtılıyo dedıler benımkıde ole olucak herlde

bence sana en güzel cevabi ancak bir hekim verebilir acilen doktora git derim
ayrica esnek zar olabilir arkadaslarin dedigi gibi dogumda ancak bozulur ama baban biraz eski zihniyetliyse eminim o akrabanda öyledir allah yardimcin olsun
ama sunuda eklemek isterimki hicmi düsünmedin ya ayrilirsak diye
hadi birkere hata oldu bir kac kere daha neden yaptin
ya neyse ben karsiyim bu konulara en iyisi girmiyim

evlendiğin kişiden saklayacak mısın böyle bişeyi:( arkadaşlar böyle durumları anlayamıyorum ben istediğini yaşarsın sana kimse karışamaz ama evleneceğin insanın böyle bir durumun olduğunu bilmesi görüşündeyim tabi sadece benim fikrim:1shok:

istemedigin bir kisiyle evleniyorsun ama bundan once o kisinin zari sorun edeceginden korkuyorsun
ya neden bu kadar eziliyorsunuz ki........

merhaba.ben yeni dahiloldum guba. sizin sorununuza takıldım. üzüldüm. hem yaşadığın ilişkinin neticelenmemesine hem de sonrasına tabi. ne kadar doğrudur bilmem.bir tavsiyem olacak.kimbilir kocakarı lafıdır belki ama limon gibi ekşi şeyler zarı sertleştirirmiş.eğer hala kızsan bunu da evleneceğin adama durumundan dolayı ispatlamak zorundaysan dene belki sertleştirir de gerdek gecesi mahçup olmazsn.dedim ya ne derece işe yarar ama bilmiym. kolay gelsin.

allahıım bi yaşıma daha girdim
oraya limon sürülür mü yahu asitli asitli
hasta ediceksiniz kızcağızı..!!

Back
X