acele yardım lazım??? :-(

allahıım bi yaşıma daha girdim
oraya limon sürülür mü yahu asitli asitli
hasta ediceksiniz kızcağızı..!!

:) nelere kaldım ya offf neyse bu görüşleriniz fikirleriniz için teskrler ezilme konusundada ne siz sorun nede ben sölim ck karısık mevzular peki bişi sorcam bu test nasıl yapılıyo bi bilginiz varmı bnm hiç ykta

Ben bir hemşire arkadaşımın anlattığı şeyi aktarmak istiyorum,sen zar esnek olduğunu söyleyip yırtarım bu işten diye düşünüyorsan,dr giderseniz eşin olacak kişiyle rahatlamak için bu anlaşılır.kızın biri hastaneye gelmiş doktora evleneceğini ama bundan önce 1 kere ilişkiye girdiğini ve bundan pişman olup evleneceği kişinin bunu bilmediğini bundan dolayı kızlık zarını diktirmek istediğini söylemiş,dr ok dikmiş,kız gitmiş,dr arkasından mesai arkadaşlarıyla kızın arkasından konuşması aynen şöyleymiş,dr olmasak evleneceği adamı kandırdığı gibi bizide 1 kere yaptım diye kandıracak,1 kere yapılmayla ohalemi gelir insan kolumu soksam kolum girerdi,sen arkadaşınla olan ilişkini düşün,ilk birleşmeyle sonraki birleşmelerinizde aynımıydı.iyi karar ver sonra çok pişman olursun,yol yakınken akıllıbir karar ver.sonra ailenide kendinide kötü duruma düşürme yalanınla.

Ben bir hemşire arkadaşımın anlattığı şeyi aktarmak istiyorum,sen zar esnek olduğunu söyleyip yırtarım bu işten diye düşünüyorsan,dr giderseniz eşin olacak kişiyle rahatlamak için bu anlaşılır.kızın biri hastaneye gelmiş doktora evleneceğini ama bundan önce 1 kere ilişkiye girdiğini ve bundan pişman olup evleneceği kişinin bunu bilmediğini bundan dolayı kızlık zarını diktirmek istediğini söylemiş,dr ok dikmiş,kız gitmiş,dr arkasından mesai arkadaşlarıyla kızın arkasından konuşması aynen şöyleymiş,dr olmasak evleneceği adamı kandırdığı gibi bizide 1 kere yaptım diye kandıracak,1 kere yapılmayla ohalemi gelir insan kolumu soksam kolum girerdi,sen arkadaşınla olan ilişkini düşün,ilk birleşmeyle sonraki birleşmelerinizde aynımıydı.iyi karar ver sonra çok pişman olursun,yol yakınken akıllıbir karar ver.sonra ailenide kendinide kötü duruma düşürme yalanınla.

arkadaşın sorduğu soruyla cevabınızın ne alakası var, anlayamadım...uslubunuz da çok rahatsız edici...:( böyle bir doktoru nasıl şikayet etmemiş sizin hemşire arkadaşınız, onu da çözemedim, şikayet etmesi gerekirdi. zira hiçbir doktor hiçbir hastasının 'özel' mevzularını meslektaşlarıyla bile paylaşamaz...

çok kötü doktorlar var ....

arkadaslar bi konuda bilgilenmeye ihtıyacım var şimdi benm 3 yıllık bi ilişkim var bu süre zarfı içinde erkek arkadasımla birlikte oldum bikaç sorunlarımız vardı halettk ve evlenmeyi falan düşünüyoduk fakat benm ailem karsı cıktı evlenemedık suan ailemin istediği biriyle evlenmek zorundyım istemediğim halde ama durumum anlaşılıcak die korkuyorum şimdi size sorum şu erkek arkadasımla birlikte olduğum ilk gün benden kan gelmedi daha sonrada... doktora gtmeye korkuyorum kötü bişi duycam diye bikaç yerden arastırdım bu duruma esnek zar falan diolar :S kafam karıstı sizce ne? yardım edin artk kaçısım yk biliyorum ama :(

laves,
sanırım senin kızlık zarın esnek...ama yine de bir doktora gitsen için rahat eder. yaşayacakların adına çok üzüldüm, bence kendini bu durumdan kurtarmayı denemelisin...
evleneceğin kişi de baban gibiyse, ilk gece kanaman olmazsa seni doktora götürecektir. o günü beklemek istemezsin sanırım. başka bir şey diyemiyorum, umarım evlenmezsiniz...

yanlış yapıyorsunuz. sevgilinizle birlikte olurken hayat güllük gülistandı seviyordunuz evlenecektiniz herşeye göğüs gererdiniz herşeyin arkasında dururdunuz ama şimdi mecburen bir başkasıyla evlenmek zorunda kalınca mı zarınız dert oldu. bence yaptığınız şeyin arkasında durun. sevgilinizle beraberken zarın önemi yoktu ama şimdi mi önemli oldu. ayrıca limon falan sıkmayın oranıza. doktora görünün sonuçtan korkmayın. bekaret zar değildir. zarınız yerinde bile dursa siz şuanda zaten bakire değilsiniz. eşinizi istemeseniz bile ona dürüst olmak zorundasınız...

sen bırak kızlık zarını da baban istiyor diye aynı yatağı paylaşacağın adamı düşün!hiç erkek arkadaşın olmamış gibi mi davranacaksın ona?kadınların uğradığı haksızlıklar yetti artık sen kendi ayakların üzerinde durabilecek bir bireysin ve hayatta seçim yapma hakkına sahipsin yalanların ardına saklanarak evlilik kurma.biriyle birlikte olmayı seçmişsin doğru yada yanlış senin seçimin başka biriylede evlenip evlenmemek yine senin seçimin olmalı cesur ol lütfen!...

:1shok: inanmıyorummm yaaaa daha neler okuyacağım ...
arkadaşım siz tüm bunları yaşadınızmı evet yaşadınız isteyerek mi evet isteyerek peki şimdi bu telaş neden :uhm: istemeyerek evlenecek olduğunuz bi adama temiz bi sayfa açma telaşı neden:uhm: diyelim ki esnek zarınız var diyelim ki kızsınız hala ve diyelim ki kocanızı kandırmayı başardınız ...peki ya siz vicdanınız ne olacak ve o evlilik zaten sağlam temeller üzerine kurulmuş olmuyor ki o evlilikten beklentiniz ne olacak :uhm: bence iyi oturun ve iyi düşünün babam her zaman "dayak yiyip kovulacağını da bilsen sonuçları ne olursa olsun doğrudan şaşma kızım" derdi. yalan zamanla daha kötü sonuçlar doğurabilir. evleneceğin adamı karşına al ve açık açık konuş yarın bir gün 7 millete rezil olmaktan ve vicdan azabı ile yaşamaktan daha iyidir... Allah yardımcın olsun

çok kötü bi durum rabbim kimseyi düşürmesin allah akıl fikir versin
aynı durumda olsam ve erkek arkadaşımla ciddi ciddi bir değil birkaç defa birlikte olmuş olsam babamdan kocam olacak adamdan çok önce rabbimden korkar izin alamasamda kaçar gider evlenirim
büyük konişmim allah yardımcın olsun doktora git yakın zamanda iş işten geçmeden

Anlayamiyorum erkek arkadasinla sevdigin adamla beraber oldun ki bu senin tercihindir yargilamiyorum ona bu zamana kadar sakladigin bedenini verdin sevdigin icin bunada lafim yok lakin tüm bunlara ragmen ailen istemiyor diye vazgectin baskasinla evlenmeyi kabul ettin, bu kadar kolaymi güzelimi ya, bu kadar basitmi???:delphin:

Hani sevgi, hani güven, hani nerde o koskocaman ask????:1no2:

Seviyorsan savasmali aileni ikna etmelisin, sevmedigin tanimadigin bir adamla evlenip zarini düsünecegine, sevdigin adamla evlenmeye ve mutlu olmaya calis bence....:kahve:

evet zor bir durum ama en mantıklısı dr gitmek.çünki bazı bayanlardan kızlık zarı yırtılsa bile kan gelmiye biliyor.

canım şimdi kızlık zarın esnek olmasaydı sen yıne de bır bırlıktelık yaşamıssın eger esnek olmasaydı senden kan gelecekti .... neyse bence bır doktora gıt herkesın yapısı değşiktir gerekirse dikerler ıstemedıgın bı ınsanla ewlenmen de ayrı bı konu üzücü :( umarım ıstedıgın olur...

SİZE YASANMIS BI OLAYI ANLATICAM burada yaklasık bır ay önce bı kız ewlendi... kızı aılesını tanıyorum selamlasıyoruz fılan babaları öldü gecen yıl da kardeşını kaybettıler anne kız kardeş ve kendisi 3 kişi yaşıyorlardı ve fakırlerdi :( gercekten sagan soldan yardımlarla gecınıyolardı kız 16 yasında neyse zengin bı cocuk istedi nişanlandılar çocugun evi arabası herseyi vardı yani... kız annesınınde rızası ıle ewlendı ewlendıgı ilk gece 4 aylık hamıle ve kadın cıkmışş !!! 16 yaşında üstelık keşke bastan soleseydı şimdi nemi oldu oglan saglık raporlaryla ertesı gun ıspatladı ve kızı annesının ewıne gerı getrdiii keşke bastan soleseydiii istemeyerek ve yalanlar üzerine ewlılık kurulmaz......her zaman dürüst olalım karsımızdakılerı sonucu ne olursa oolsun bastan solemek daha hayrlı :çok üzgünüm:

esnek olabiliyor ama evlenmeden buna önce senin emin olman gerekiyor.az ihtimal ama regl ile gelmiş anlamamış olabilirsin. sen git doktor esnek bozulmamış derse evlendiğinde en azından için rahat olur. gerek kalmaz umarım ama doktora bile git derseler kanıtın olur.

kan gelmemiş olsa bile kızlık zarı yırtılabılıyor diyelimki doktor a gittin tamam zar esnekmiş falan filan kadın dogum uzmanı vajinanın esneklıgıne göre ilişkiye ne zaman girildigini yani o yırtıgın eskı oldugunu anlayabılıyor..(çok yakın evlı bir arkadaşımdan biliyorum) ye ilerde eşin olacak kişi muayene olmak için seninle birlikte gelmek isterse... ya ben huyum itibari ile hep kötüyü düşünürüm kusura bakma ama ne bilim zor bir durum ...

SİZE YASANMIS BI OLAYI ANLATICAM burada yaklasık bır ay önce bı kız ewlendi... kızı aılesını tanıyorum selamlasıyoruz fılan babaları öldü gecen yıl da kardeşını kaybettıler anne kız kardeş ve kendisi 3 kişi yaşıyorlardı ve fakırlerdi :( gercekten sagan soldan yardımlarla gecınıyolardı kız 16 yasında neyse zengin bı cocuk istedi nişanlandılar çocugun evi arabası herseyi vardı yani... kız annesınınde rızası ıle ewlendı ewlendıgı ilk gece 4 aylık hamıle ve kadın cıkmışş !!! 16 yaşında üstelık keşke bastan soleseydı şimdi nemi oldu oglan saglık raporlaryla ertesı gun ıspatladı ve kızı annesının ewıne gerı getrdiii keşke bastan soleseydiii istemeyerek ve yalanlar üzerine ewlılık kurulmaz......her zaman dürüst olalım karsımızdakılerı sonucu ne olursa oolsun bastan solemek daha hayrlı :çok üzgünüm:

aman yarabbim korkunç birşey.. allahım kimsenin başına vermesin çok zor...:1no2:

neden ailenin istediği biriyle evlenmelisin nedir bu zorunluluk ?
demekki sevmemişsin ailenin istediğine onay veriyorsun madem o kadar sevmeden birlikte oldun kızlık zarı senin için o kadar önemli değil bu kadar takılma derim kaydirigubbakcemile
burdakilerden ne kadar doğru cevap aldığını düşünüyorsun..zaman kaybetmeden psikolojini bozmadan doktora git durumu öğren .. durumu öğrendikten sonra daha sağlıklı kararlar verirsin

ya belki bana kızıcaksın seni yargılamak benim haddim değil fakat ama bir söz vardır gelin ata binmiş ya nasip demiş bu işler kısmet işi evlenmeden boyutu ne olursa olsun butür ilişkilere girmemekte yarar görüyorum. ama olmuş bir kere senin için şuan önemli olan istemediğinb birisi ile evlilik yapman bence ailenle konuşup o kişyle evlenmek istemediğini açıkça söylemelisin onlara canım

hastaneye gitmen en dogru karar olcanı sanıyorum
eger dr a görunmezsen sorun yasama olasılıgın cok yuksek
varsa öle bise ki insallah yoktur ne yap et bu evlilikten vazgec arkadasım
allah yardımcın olsun

Bu isi yaparken korkmuyorsunda, yaptiktan sonra ortaya cikacak diye mi korkuyorsun anlamis degilim...

Sana en iyi cevabi doktorun verir, biz ne dersek diyelim sana hic bi sekilde yardimci olmaz ki...
git doktora görün, ya icin rahatlasin yada gerceklerle yüzles...

Back
X