acele yardım lazım??? :-(

bence en kısa zmnda bi doktora git

madem baban seni sevmedigin biriyle evlendirecek kadar dar zihniyetli evlendigin kisi hakkında da yorum yapmak istemem ama onunda böyle olabilicegini düşün
sonucta evlenip birlikte oldugunuzda eger senden yine kan gelmezse süphelenir ki gelmeyecegi kesin
o anda endise ve korkuyla sacma sapan davranabilirsin
bu yüzden mutlaka ama mutlaka doktora git

biyerde mi okumustum birinden mi duymustum tam hatırlamıyorum ama

doktorlar sanırım kızlık zarı esneklikten veya her ne sebepten bozulmasa bile
daha evvelden iliskiye girip girmedigini anlıyolarmış

canım bizim oralarda bir laf vardır koyunu olmayana koyun bogazlamak kolay gelir diye,esnek ya da değil bir hatadır olmuş yapmışşın sen nıe yaptın ettin diyenlere bakma biran önce doktora gitmen en mantıklısı tamam yaptıkların onaylanıcak şeyler değil ama kimseninde senin hayatını onaylamak onaylamamak gibi bir tavrı olmamalı bence biran önce doktora git en doğru bilgiyi orda öğrenirsin sakın limon falan da süreyim deme tahriş olur daha kötü olursun doktordan geldikten sonraki durumu burada bize de söyle de ozman belki çözüm yolları bulabiliriz,babanızın istedi diye biryle evlenmek zorunda olmanız ayrıca üzerinde durulması gerekn konu ne diyelim olan olmuş allah yardımcınız olsun

canım bizim oralarda bir laf vardır koyunu olmayana koyun bogazlamak kolay gelir diye,esnek ya da değil bir hatadır olmuş yapmışşın sen nıe yaptın ettin diyenlere bakma biran önce doktora gitmen en mantıklısı tamam yaptıkların onaylanıcak şeyler değil ama kimseninde senin hayatını onaylamak onaylamamak gibi bir tavrı olmamalı bence biran önce doktora git en doğru bilgiyi orda öğrenirsin sakın limon falan da süreyim deme tahriş olur daha kötü olursun doktordan geldikten sonraki durumu burada bize de söyle de ozman belki çözüm yolları bulabiliriz,babanızın istedi diye biryle evlenmek zorunda olmanız ayrıca üzerinde durulması gerekn konu ne diyelim olan olmuş allah yardımcınız olsun

evet kımse ne olduğunu bilmez benm burda üstü kapalı anlattığım kadarıyla biliolar benm amacım sadece derdimi paylaşmak...bnde biliyorum burda kımsenın kımseye çare bulamayacağını benm ki iki laf söyleyıp derdimi dindirmek azda olsa tabiki yaptığım yanlış
kımseden onay istemek için veya yaptığım doğru sizde örnek alın demek için yazmıyorum...bursakilerde o bilince sahip insanlardır... neyse teskr ederm herkesin düşünceleri ve yardımları için sonucu paylaşıcam hepinizle...

bence evleneceğin insana bunu açıklamalısın.çünkü;mutlu bir evliliğin temelinde karşılıklı güven ve doğruluk var.bunu daha sonra öğrenmesi senin için iyi olmaz yalancı konuma düşersin

bence evleneceğin insana bunu açıklamalısın.çünkü;mutlu bir evliliğin temelinde karşılıklı güven ve doğruluk var.bunu daha sonra öğrenmesi senin için iyi olmaz yalancı konuma düşersin

iyide böyle bişeyin nasıl açıklaması yapılır arkadaslar bı yardım edın ne şekilde sölicem etcem karsımdakı benı olumlu karsılamaskı?

iyide böyle bişeyin nasıl açıklaması yapılır arkadaslar bı yardım edın ne şekilde sölicem etcem karsımdakı benı olumlu karsılamaskı?

işte burada gözünü karartacaksın, sen bunu o adama söylediğinde ailende duyacak emin ol. ben eski sevgilimle evleceğim sanmıştım, böyle böyle oldu kısmet değilmiş kaderimde sen yazılıymışsın bir ömür beraber geçireceğiz, sana kolayca yalan da söyleyebilirdim yada bunun tamiri var doktorda onu yapabilirdim sana karşı yalan söylememek için bunu söylüyorum diyebilirsin. hoş burdan kolay gözüküyo ama bu konuşmayı yapınca adamdan yumruk yemeyeceğin bile garanti değil.

bence nikah masasına kadar bile hayır de. boynunu büküp senin hayatını karartmalarına izin verme. nikah memuru önünde hayır bile diyebilirsin. o zaman nikah kıyılmaz. ailende senden yana olan büyüklerin yok mu. sert çık yumuşak olma. hayat senin hayatın...

Zaten evlenmek istemedigin bi insan, olumsuz karsilasa kaybedecegin sey ne?
sevmedigin bi adamla bi evlilik...

pek aci bi kayip degil bence...

kız olmadigini kadinlar aciklamaya korkuyorlar, nasil denir diyorlar da peki karsindaki adam bakire mi sence? bence kesinlikle degildir...yani onlara mubah, kizlara mi haram sadece...

simdi bu durum ne dinimize sigiyor ne de insanliga.....kizlar kendilerini erkege saklamak zorundalar ama erkekler yapar tabi canim...

bence sewmediğin bir insanla aynı ewi,aynı yatağı paylaşmak çok daha zor..bu sorununa çare aramak değil,yanlış bir ewlilikten kaçmaya kurtulmaya bakmalısın..
sen istemişsin we yaşamışsın cinselliğini.hiçkimseye yargılamak düşmez ama benimki
sadece bir öneri;
istemiyorsan böyle bir ewlilik yapma..
sonucu ne olursa olsun,aile ne derse desin..
istenmeden yapılan ewlilik işkencedir resmen..

sevdigi biri varsa ve onunla yasaklar tanimadan biseyler yapmissa, onu o kadar cok severken, su an bi baskasiyla evlenecek zorunda olmasi demekki asamadigi bisey! aile yapisi, cevresi, yasam tarzini bilemeyiz.. ki aciklamakta istemiyo zaten kendinde sakli biseyleri var, asamiyo.. caresiz.. eminim tum yollari daha biz soylemeden dusunmustur, demekki bi cikar yol bulamadi.. Tum soylenilenlere katiliyodur hatasini kabul ediyodur.. ama...

Evlenecegin insana soylemelisin evet.. ama o kisi ne kadar kaldirabilecek bunu..
dr a gitmelisin cunku evlendiginde yine gitmek durumunda kalacaksin en azindan dr un ne soyleyecegini onceden bilirsin.. hadi bu insanla evlenmedin diyelim vazgectin yada vazgecti, dondugunde erkek arkadasin kabul etmiycek belki ve sonucta yine bi baskasiyla evlenmek zorunda kalabilirsin. bir an once dr a git, durumunu anlat, icin rahatlasin en azindan sonucun ne olacagini bilirsin, hic bisey bilmeden cabalamaktansa sonucu bilip ona gore davranirsin

Tum bu olanlardan sadece sen zararli cikiyosun... ne evlenecegin adama bisey olur.. ne eski sevgiline.. ne annene .. ne de babana.. sadece sana keske hic keske demeyecek seyler yapmasak degilmi.. insan ne ederse kendine ediyor.

olan olmus artık neden yaptın yapmasaydın felan bos artık ..ama o kadar sevıosan evlenmelısın ya sevmedıgın bı adamla nasıl yasıcaksın herseyı goze al sevdıgınle evlen yoksa omur boyu aklında o olcak esıne karsı da durust olmamaış olcaksın cocuklarının bıle yuzune bakamıcaksın belkıde..akraba olması ayrı bı dert zaten..bence elınden gelenı yap sevdıgınle evlenmeye calış olmadı artık kocana da baskasını sevdıgını soyle..

Ya ltfen bir doktora gittt evleneceğin adam cahilmi anlamazmi anlarrsen git doktora

:delphin:off.inanılmaz çıkmaza girmişsin.:delphin:
dr.sana merak ettiklerinin cevabını vericektir..
çok duyuyoruz diktirip diktirip tekar yapanları..:mymeka:acaba içleri rahat mı
bence önce kendine sonra karşındaki insana dürüst olmalı ve evlenmeden gerçekleri söylemelisin.a.s.
sonrası daha da kötü olabilir....allah yardımcın olsun...

Offf offff
insan bu kadar kendini zor bir duruma koyar mi...
uzuldum inan ki
en iyi yontem, doktora gitmek, bu bir
ikincisi de, ben evlenecegin insana dogruyu anlatmandan yanayim
yalan uzerine evlilik kurmak ne derecede dogru ? saglikli ?
çok zor bir durumda oldugunu biliyorum ama varmi baska çaresi ?
birde...sevmedigin, istemedigin biriyle evlenmen çok aci
eger bu yoldan donebilirsen don bence:sm_confused:

anlamıyorum kadınları, gerçekten anlamıyorum...
madem baban gerikafalıydı tutucuydu ne diye evlilik dışı ilişkiye girdin be kardeşim?
hadi bi hata ettin bunu yaptın diyelim
niçin şimdi arkasında durmak yerine "yaşadıgım hiç bir şeyden pişman değilim" demek yerine insanları kandırma yoluna gidiyorsun?
o adamın, doğacak cocuklarının sucu günahı ne?
nedir zar dedigin allasen???
masumiyet, namus, ahlak simgesi mi?
ha şimidi senin zarın esnekse ve yirtilmamişsa tüm bu sıfatlara sahip oldugunu mu anlıyıcak evlenecegin adam bundan??
ne hakkın var onu kandırmaya?
ya hadi diyelim kandırdın
iyi ama ya vidanın?
onu ne yapacaksın?
bu kadar kolay işte dimi...
evlilik dısı ilişkiye girilsin
zar esnekse şansınız var
yoksa diktirir olay halledilir yuva kurulur
hay gözünü sevdigimin teknolojisi...

Benimde böle bi yakin Arkadasim var Ve Ailesi Akrebasina vermek istiyor ama sevdigi var.Ben Kesinlikle Yok mecbur evlenmem gerek felan seylere inanmiyorum.Mücadele ediceksin Seviyorsan eger.Ya biz Dagbasindamiyiz Hayat senin Hayatin.Evlenicegin Kisiyle bi Ömürboyu sen yasicaksin Ailen degil!Ya Senin olay biraz Menekse ile Halil Diziine benziyor ama Menekse napior Halillen kaciyor sonunda.Belki kötü bisey ama.Bence Sevdiginden vazgecip sevmedigin bi adama gitmektense daha iyi.Ile Sen Sevdiginle daha yatmissin.Aklina hic gelmeyecekmi o saniyorsun.Egerki Sevdigin vazgecmediyse senden bence sende vazgecme ve ne yaparsan yap onunla evlenmek icin Aileni ya ikna et yada Nikahi bas Sevdiginle.Kolayi herkes basarir.ÖNEMLI OLAN ZORU BASARMAK!

ya canım ben bu gruba yenı grdım ama sunu solıym bence korkma tabı en ıyısını doktor bılır ama esnek senın kı bide ya bence bunları yasadıgın sevdıgın kişiyle evlenseydn keske

hayretler içinde okudum bu yazılanları ve bir bayan olarak utandım bu aymazlıktan.arkasında duramadığın işi yapmayacaksın bu kadar basit.sen git istediğin her şeyi yaşa,sonra doktora gitmeye utanıyorum kötü şeyler duyacağım diye de...madem kötü şeyler neden yaptın..ya da şöyle sorayım birden fazla kez yaptığını söylediğin şeyin sonuçlarını tahmin edemedin mi?hem ilişkiye gir hem de zarım bozulmamıştır de mi diye akıl iste.
şaşırdım...burdan yapılan şey çok ahlaklı bir davranışmış gibi akıl veren arkadaşları da kınıyorum..yanlış anlaşılmasın kastettiğim şey sevdiği kişiyle beraber olması değil, bir sürü insanı aldatmaya çalışmasıdır.en önemlisi de sevdiği insanı.

Ya bana bu konu biraz tuhaf geldi.
Bir insan 3 yildir beraber oldugu ve evlenmek istedigi insandan ayriliyor ailesinin istegi üzerine...
Ailesi zorla baskasiyla evlendiriyor.
Ve bu bayan erkek arkadasindan ayrildigina degilde, kizlik zarinin bozulup bozulmadigini dert ediyor.

Evlenmeden önce cinselligin olmamasindan yanayim bende ama... yani özür dilerimde yuh artik...
Hadi diyelim kizlik zarin bozulmamis. Evlendin ailenin istedigi kisiyle.
E sonra?
Mutlu olabilecekmisin?
Birincisi evlenecegin insani kandirmis oluyorsun.
Ikincisi sevdigin adam yaninda olmayacak.

Sen ya gercekten sevmemissin, ya bu iste bir is var, ya da ben fazla ön yargiliyim.....

Son düzenleme:
Back
X