ACELYAM Burun Estetiği Ameliyatı

ACELYAM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
694
5
118
43
Almanya
canlarimmmmm ambüme yeni resimler ekledimm...niyahetinde burnusum 4 bucuk ayinda 5 ay olucak artik...öyle mutluyumki ALLAH herkesin gönlüne göre burunlar ve basarili ameliyatlar nasip eder insallah...albüm herkese acik biraktim...fikir acisindan....lafi uzatmadan..yorum siz canlarimda...mucukslarrr.....( bu arada MASALLAH ):nazar::66:

maşallah diyim bende :D hayatım senin burnunu bi gece çalarlar benden söylemesi :D yoruma gerek yok bence güzel :)

canlarimmmmm ambüme yeni resimler ekledimm...niyahetinde burnusum 4 bucuk ayinda 5 ay olucak artik...öyle mutluyumki ALLAH herkesin gönlüne göre burunlar ve basarili ameliyatlar nasip eder insallah...albüm herkese acik biraktim...fikir acisindan....lafi uzatmadan..yorum siz canlarimda...mucukslarrr.....( bu arada MASALLAH ):nazar::66:

cnm dedim ya harika yaa nazar değmez inş maaşallah bir insan bu kadar mı değişir bir burunla eminim çok mutlusundur cnm.:nazar:

:) sizin gibi gönül dostlarindan böle cici mesajlar alinca mutluluma mutluluk katiyorsunuz yaa...iyiki varsinizz.....ilk boncugumu mavis doktorum takmisdi bana..ilk iki ay hic cikarma demisdi bende hep onla dolasiyodum hahaha:) ben tam bir deliyim:1:

efet ya daha dun eski resimlerime bakdim cok tuhafoldum yaa....degisdimin bende farkindayimm..eski burunla yasli duruyormusum meger...simdik daha genc gösteriyorum...herkeden ALLAH a sukur guzel tepkiler aliyorum...bide artik yasimin 28 olduna kimse inanmiyor..ozellikle irrrkekler:D :10:

:)) Mükemmel burunlu Açelyamm yaw sen yaz almanca, çevirtirim merak etme:D sen istediğini yaz yeter ki;)) Hep diyorum walla burunlarımız o hallerden bu hale geldiyse artık düzelmeyecek yapılmayacak burun yoktur:) İkimizinki kardeş gibi zaten benziyorlar

oyyy oyyy cevirirmisde yerim senii:)) ya gecen gun gelemedim smne kizma seker...resim olayini ne yaptin meraklardayim haberdaret benii...efet benziyoz valla :) kardesimm benim.. ohh gel aplanin sefkatli kollarina aman haa buruna dikkat:D
:)) olsun yaw n'olucak:P henüz lazım değil zaten, olursa link atarım canımcım sana;) düşünmen yeter:16:

açelyam fotolarına baktımda burnuj çok güzel ,yanaklar şiş gibi geldi bana öylemi

tsk ederim canimcim :) yanaklarda as bise sis var halen zamanla inicekler ama goz tarafina burun tarafina doru yanaklarda as bise sis var hala...ama burun kuculuncede yanaklarda ortaya cikdi:)

tsk ederim canimcim :) yanaklarda as bise sis var halen zamanla inicekler ama goz tarafina burun tarafina doru yanaklarda as bise sis var hala...ama burun kuculuncede yanaklarda ortaya cikdi:)

Sevgili Açelyam

Ben de fotoğraflarına baktım eski ve yeni sen arasında inanılmaz büyük fark var. Yüzündeki sert ifade gitmiş, gençlik, tazelik gelmiş...daha genç gösteriyorsun bu halinle. Hatta makyajını daha hafif yapsan (sadece naçizane bir öneri) daha da genç göstermen mümkün.

Burnun da Eso'nun burnu kadar başarılı. Onun da dokturu Emre İlhan'dı.

Yüzünde halen şişlik var. Sanki yanaklarına da dolgu yaptırmışsın gibi duruyor ama o zamanla iner muhtemelen...Aman maşallah diyelim de nazar :nazar: değmesin :)

Sevgiler :71:

Son düzenleme:
canimcimm efet baya bir fark var bende farkindayim:) simdik daha masum kediye dondum diyebilirim..yririm seni önerini ben alinmam dert etme istedini de bana:) önerilere acigim ..haklisin az bi makyaj ama o gece cosdum makyajim biras kacdi:)efet benim doktorunmda emre ilhandi yani mavisim:)efet ya herkes yuzune baska bisey yaptirdinmi diye sorar oldu yaptirmadim dolgu felanda yok sadece sigarayi birakmisdim iki ay ve simdilerde yine baslaidm biras kilo almisdim hem onla alakali oalbilir yanak meselesii:) birde burundan sonra yuzum gozum acildi o yuzden hepsi ortaya cikdi:):52::54:.
Sevgili Açelyam

Ben de fotoğraflarına baktım eski ve yeni sen arasında inanılmaz büyük fark var. Yüzündeki sert ifade gitmiş, gençlik, tazelik gelmiş...daha genç gösteriyorsun bu halinle. Hatta makyajını daha hafif yapsan (sadece naçizane bir öneri) daha da genç göstermen mümkün.

Burnun da Eso'nun burnu kadar başarılı. Onun da dokturu Emre İlhan'dı.

Yüzünde halen şişlik var. Sanki yanaklarına da dolgu yaptırmışsın gibi duruyor ama o zamanla iner muhtemelen...Aman maşallah diyelim de nazar :nazar: değmesin :)

Sevgiler :71:

Canımm çok güzel kusursuz valla diyecek kelime bulamıyorum :) Başından beri çok beğeniyorum senin burnunu. bu arada saçların da çok güzel :) maşallah:nazar:

Back
X