ACELYAM Burun Estetiği Ameliyatı

yokkiz aksine aldim ben:)) sigarayi birakmisdim o yuzden hep yiyodum... yemek yemek sorunolmuyor sadece sertseyler yemiceksin cignemeyi zorlasdiran seyler sulu gidalar tuketiceksin...ben bol bol corba ekmek dogruyodum, bol bol su tukettim, doktorun bana verdigi ilac haricinde hicbir ilac kullanmadim, cici bebe yedim:) meyve püreleyip yedim..ayni bebek gibiydim yani:):54:

Ah Ah şu sigaraya yeniden başlamış olman hiç iyi olmamış. burun ameliyatın seni yalnız ifade olarak 10 yaş gençleştirmiş olabilir ama o zehrin seni esir almasına izin verdiğin her dakika sadece yüzünde değil tüm görünür cildinde, dişlerinde, ellerinde,ve ne yazık ki tüm iç organlarında tahribat yaratacak ve sen kendini yavaş yavaş öldürdüğünün farkına bile varamayacaksın...

İnan bir hastalığa özellikle de sigara yüzünden başa gelmiş çaresiz hastalıklardan birine yakalanmadan onun esaretinden kurtulmak aklınla onu alt etmek en büyük zaferdir.

Şöyle düşün bir kabus gördüğünde ve aniden uyandığında oturup şükür edersin "oh sadece kabusmuş, gerçek olmadığı için şükürler olsun" diye...O halde bugün illet bir hastalığın "kanserin" pençesinde olmadığın, henüz seni fazlasıyla ele geçirebilmiş olmadığı için, hemen ondan kurtulmayı ve illet hastalığa yakalanmadan evvel ondan kurtulabilme şansına şükretmeli ve eğer istersen mutlaka yapabileceğini bilmelisin.

O zehirden asla kurtulamayacağını düşünen ama bugün dumanına dahi tahammül edemeyen o kadar çok insan tanıyorum ki...Umarım sen de etrafımda o zehri bırakıp temiz havayı ve güzel yaşamı soluyanlardan olursun...

Yazdıklarıma umarım kızmazsın...seni tanımıyorum, hiçbir yakınlığım da yok ama sen insansın ve ben seni ve yaşamını önemsiyorum...

Tüm sigara tiryakilerinin bu illetten kurtulmaları dileğiyle

Sigaraya HAYIR demek sigara içicisine düşman olmak demek değil onun da yaşam hakkını koruma hareketidir.

sevgiler :71:

Canela

canimcimm efet baya bir fark var bende farkindayim:) simdik daha masum kediye dondum diyebilirim..yririm seni önerini ben alinmam dert etme istedini de bana:) önerilere acigim ..haklisin az bi makyaj ama o gece cosdum makyajim biras kacdi:)efet benim doktorunmda emre ilhandi yani mavisim:)efet ya herkes yuzune baska bisey yaptirdinmi diye sorar oldu yaptirmadim dolgu felanda yok sadece sigarayi birakmisdim iki ay ve simdilerde yine baslaidm biras kilo almisdim hem onla alakali oalbilir yanak meselesii:) birde burundan sonra yuzum gozum acildi o yuzden hepsi ortaya cikdi:):52::54:.

yok hayir neden kizayim:) heer yoruma acigim tskler guzel iyi niyetin icin...
Ah Ah şu sigaraya yeniden başlamış olman hiç iyi olmamış. burun ameliyatın seni yalnız ifade olarak 10 yaş gençleştirmiş olabilir ama o zehrin seni esir almasına izin verdiğin her dakika sadece yüzünde değil tüm görünür cildinde, dişlerinde, ellerinde,ve ne yazık ki tüm iç organlarında tahribat yaratacak ve sen kendini yavaş yavaş öldürdüğünün farkına bile varamayacaksın...

İnan bir hastalığa özellikle de sigara yüzünden başa gelmiş çaresiz hastalıklardan birine yakalanmadan onun esaretinden kurtulmak aklınla onu alt etmek en büyük zaferdir.

Şöyle düşün bir kabus gördüğünde ve aniden uyandığında oturup şükür edersin "oh sadece kabusmuş, gerçek olmadığı için şükürler olsun" diye...O halde bugün illet bir hastalığın "kanserin" pençesinde olmadığın, henüz seni fazlasıyla ele geçirebilmiş olmadığı için, hemen ondan kurtulmayı ve illet hastalığa yakalanmadan evvel ondan kurtulabilme şansına şükretmeli ve eğer istersen mutlaka yapabileceğini bilmelisin.

O zehirden asla kurtulamayacağını düşünen ama bugün dumanına dahi tahammül edemeyen o kadar çok insan tanıyorum ki...Umarım sen de etrafımda o zehri bırakıp temiz havayı ve güzel yaşamı soluyanlardan olursun...

Yazdıklarıma umarım kızmazsın...seni tanımıyorum, hiçbir yakınlığım da yok ama sen insansın ve ben seni ve yaşamını önemsiyorum...

Tüm sigara tiryakilerinin bu illetten kurtulmaları dileğiyle

Sigaraya HAYIR demek sigara içicisine düşman olmak demek değil onun da yaşam hakkını koruma hareketidir.

sevgiler :71:

Canela

Merhaba,

Forumdaki yeni sisteme göre bu forumdaki tüm konularınız bu konunuza yönlendirilmiştir.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Burnusuna baktim, cok güzel olmus vallah! Ilk aylarinda ucun sanki fazla asagiya dogru bakiyordu, fakat zamanla iyilesmis! Bir de burnunun cok düz olmasini cok begendim!! :nazar:

Burnusuna baktim, cok güzel olmus vallah! Ilk aylarinda ucun sanki fazla asagiya dogru bakiyordu, fakat zamanla iyilesmis! Bir de burnunun cok düz olmasini cok begendim!! :nazar:

canimsin...cook tsk ederim efet gunden gune dahada guzellesiyor..burun ameliyati sabir gerektiren bir sürecdir.sabirli oldum en iyi yaptigimda buydu..ilk aylarda burun seklini anlamak pekde mmkun olmayabiliyor..aylar sonra burun seklini aliyor ise..sevgiler:)

Back
X