ACELYAM öncesi- sonrasi

Acelyam cok gecmis olsun degisime inanamadım ;> cok daha küçük göstermiş yeni burnun seni iyi günlerde mutlulukla kullan burnunu :)) :nazar:

Acelyam cok gecmis olsun degisime inanamadım ;> cok daha küçük göstermiş yeni burnun seni iyi günlerde mutlulukla kullan burnunu :)) :nazar:

tuonela his sorma artik daha genc gösteriom caktirma:) guzel mesajin icin tsk ederim...ama komik bi yani var eskiden asilan olsada benim yas grubundan oluyodu..simdik baya yass grubu düsdü:)) :teselli:

ayyy açelya çok tatlısın yaaa gülüdrdün beni. valla bana da takılanlarıın yaşı küçüldü. ben 33 üm takılanların yaşı 23 -26 falan inanmıyorar yaşıma.eskiden baya büyük gösteriyormuşum. eeeee burun büyük olunca tabii

ayyy açelya çok tatlısın yaaa gülüdrdün beni. valla bana da takılanlarıın yaşı küçüldü. ben 33 üm takılanların yaşı 23 -26 falan inanmıyorar yaşıma.eskiden baya büyük gösteriyormuşum. eeeee burun büyük olunca tabii

hahahha aynenn varya basen yasimi sakliyom:D:D:D söleyince inanmiyorlar cunkii:)) ama harbiden uzun burun yasida uzun gösteriyormus demekk::DDDkaydirigubbakcemile5

ohaaa süper olmuş yaa :))) ben de isterdim emre beyi ama param yok o kadar :))

inş benimde böyle güzel olur canım güle güle kullan burnunu..

ohaaa süper olmuş yaa :))) ben de isterdim emre beyi ama param yok o kadar :))

inş benimde böyle güzel olur canım güle güle kullan burnunu..

saolasin bitanem tsk ederim..insallah sende istedigin buruna kavusursun...darisi tüm olmak isteyenlerin basina diyorum..muvukss:)kaydirigubbakcemile2

ayy seninkinin yarıısı kadar güzel olsun yeter bana açelyammm.. bakalım bantın altından ne çıkacak :) civcivmi devekuşumu..

ayy seninkinin yarıısı kadar güzel olsun yeter bana açelyammm.. bakalım bantın altından ne çıkacak :) civcivmi devekuşumu..

civciv cikicak cano ben buna yürekden inaniom o cekdiklerine degicek ALLAH in izniyle...kalbim bunu sölüyoo:) dert etme sakin ...guzel mesajin icin cok tsk ederim bitanem hersey gönlünce olucak inaniom buna...sadece sabirli8 ol mucukssskaydirigubbakcemile

Back
X