Örgü Acemi annenin örgüleri

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

fibula

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
1.728
1
116
Çek Cumhuriyeti
Anne olacağımı anladığımda içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir örgü sevdası başladı.sadece düz örgüyü bilen biri olarak bebeğime bişeyler yapmaya çalıştım.umarım beğenirsiniz.

tek parça yelek
7308.jpg

şapka
7329.jpg

yakadan başlanan yelek.üzerine işleme yaptım.
7340.jpg

evdeki artık iplerden etek diye başladığım ama çok büyük olunca panço yapmaya karar verdiğim örgü :34:
7360.jpg

patiklerimiz

7499.jpg

7516.jpg

7524.jpg

7530.jpg

7537.jpg

7547.jpg

benim ördüklerim şimdilik bu kadar .Anneannemizin ördükleri güzellikleride ilerleyen zamanda eklemeyi düşünüyorum.o usta bir örgücüdür :nazar: .umarım beğenirsiniz.

uyarımı yaptıktan sonra ellerinize sağlık hepside harika olmuş.bide arkada gözükün bebek varya sizmi yaptınız?siz yaptıysanız nasıl yaptığınızı anlatırmısınız kendi elemeklerimiz bölümünde:34:

uyarımı yaptıktan sonra ellerinize sağlık hepside harika olmuş.bide arkada gözükün bebek varya sizmi yaptınız?siz yaptıysanız nasıl yaptığınızı anlatırmısınız kendi elemeklerimiz bölümünde:34:

arkada görünen bebeği ince çorap ve normal soket çoraptan yaptım.herşey tamamen çoraptan oluşuyor.internette bulmuştum yapılışını.

masallah cok guzeller, acemisiniz boyle acemi olmasaniz neler cikardi :1:
çok teşekkür ederim.sadece düz örgü biliyorum.modelli bişey yapamıyorum şişle.tığ işinde biraz daha iyi sayılırım.o daha kolay geliyor.
acemi işi demişsin ama gayet hoş olmuş.nasıl yapıldığını anlatırsan sevinirim.

teşekkür ederim canım.neyin nasıl yapıldığını soruyorsunuz?

acemi mi:):) örgüler hiç öle demiyor ustaca yapılmış ve zevkli:)saglıklı mutlu günlerde bebegine giydirirsin inş:)ellerine sglık:)

Anneannemizin ördükleri :nazar::nazar:
rengi mavi gibi çıkmış.çok tatlı bir turkuaz.
5928.jpg

uzun kollu hırkamız.bunun pantolonu da var.
5944.jpg

devamı gelecek.:72:

hepsi çok hoş bende tedavi gorüyorum inşallah en yakın zamanda bende orgü ormeye başlıcam sizi tebrik ederim hepsi çok guzel

Back
X