2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Sizi huzursuz eden nedir? Benimki de mama anne baba gibi basit kelimeler soyluyor halen:)
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için anne baba dede mama nene aç at gibi basit şeyler söylüyor beni anladığını da düşünüyorum ama çok huysuz çok hareketli asla anne yada baba dışında kimseye gitmiyor bazan çaresiz kalıyorum birşey anlatmaya çalışırken bazan kendine vurma hareketi yapıyor düşünmeden edemiyorum bir sorun yok diyorum bazanda ya varsa diye kendimi yiyorum korkuyorum Allah hepsine sağlık versin inşallah 🙏

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için anne baba dede mama nene aç at gibi basit şeyler söylüyor beni anladığını da düşünüyorum ama çok huysuz çok hareketli asla anne yada baba dışında kimseye gitmiyor bazan çaresiz kalıyorum birşey anlatmaya çalışırken bazan kendine vurma hareketi yapıyor düşünmeden edemiyorum bir sorun yok diyorum bazanda ya varsa diye kendimi yiyorum korkuyorum Allah hepsine sağlık versin inşallah 🙏
Evet su siralar benimki de istedigi olmayinca ya da sinirlenince agzini yere duvara falan vuruyor hirsini alamazsa kafasini da vuruyor x2 agliyor😒 amin

Back