• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,1%
  • erkek

OY: 105 47,3%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    222
Maşallah öyle böyle büyüyorlar 😌 valla 22 aylık olana kadar neler yaşandı orasını sana sormak lazım tabi 😬 bir de büyük çocuğun gelişimini aksatmadan travma olmadan bu süreci geçirmek önemli gibi tabi bunları düşününce iyice geriliyor insan
Amann yok bee ne travması öyle birsey yokk beraber oynuyolar alişıcak 😘😘

Amann yok bee ne travması öyle birsey yokk beraber oynuyolar alişıcak 😘😘
Haha kim uyduruyor bunları diyorsun😁 ne biliyim biz 4 kardeş hep 1,5 2yaş var aramızda ve herkes birbirine rakip gibi hep bi kıyaslama hali asla arkadaş gibi değiliz🙄

• Komik
Reactions: Jou
Haha kim uyduruyor bunları diyorsun😁 ne biliyim biz 4 kardeş hep 1,5 2yaş var aramızda ve herkes birbirine rakip gibi hep bi kıyaslama hali asla arkadaş gibi değiliz🙄
Çok kardeş böyle oluyorr yaa oyüzden ben 2 de kalıyorumm mirası bile paylaşamıcaklar kavga gürültü oluyo lazım değill bana🤣🤣

Çok kardeş böyle oluyorr yaa oyüzden ben 2 de kalıyorumm mirası bile paylaşamıcaklar kavga gürültü oluyo lazım değill bana🤣🤣
İki taneyi büyütenlere madalya vermeleri lazım bence bu zamanda😅şaka bir yana Allah güzel yazılar yazsın, iyi insan olup iyilerle karşılaştırsın hepsini🙏

• Amin
Reactions: Jou
İki taneyi büyütenlere madalya vermeleri lazım bence bu zamanda😅şaka bir yana Allah güzel yazılar yazsın, iyi insan olup iyilerle karşılaştırsın hepsini🙏
Aynen öyle canım benimm yaa hayatt herkesnki bir olmuyo tabiiki

Kızlar kardeş konusunda ben de kararsızım. Oğlum iki yaşında ben 38 , eşim 44. İki tane eşimden abisi var onlar büyükler . Büyük abisi 22 diğeri 18 . Bu durumda ikinciyi yapsam mı eşimin nerdeyse maddi dışında hiç yardımı yok diyebilirim. Eşimin de dördüncü olcak eşime çok ağır gelecek gibi böyle de evladım tek kalıyor gibi

Kızlar kardeş konusunda ben de kararsızım. Oğlum iki yaşında ben 38 , eşim 44. İki tane eşimden abisi var onlar büyükler . Büyük abisi 22 diğeri 18 . Bu durumda ikinciyi yapsam mı eşimin nerdeyse maddi dışında hiç yardımı yok diyebilirim. Eşimin de dördüncü olcak eşime çok ağır gelecek gibi böyle de evladım tek kalıyor gibi
Ben olsam yapmam kardeşi varmış işte niye tek kalsın? Yardımcı olmuyordan kastın çocukla ilgilenmemek ise çocuğa da yazık babadan ilgi görmeyecek.

Back
X