2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bestee selammm
İyiyiz şükürr
Kızım 1 hafta önce elini yaktı köyde davul fırının üstüne elini koydu şükür iyileşiyor iz kalmıcak her gün pansumana gittik
Köy havası dokundu galiba hasta olduk serum yedik
kızım 3 aydır yürüyor maşallah baya hareketli bu aralarda çok cırlıyor bağırıyor hep bize 🤣
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın.
Yaa benimki yürümedi hala kronolojik 17 aylık düzeltilmiş 14 aylık oldu ama doktoru da endişe etme dedi yine de bir miktar üzülüyorum

Ahahaha biz de 4. Dişimizi bekliyoruz 17-18 ooo çok fazla geldi şuan bana 😅 bizde emeklemeyi çok sevmiyoruz yürüme taraftarı daha çok işine gelirse emkliyor her yerden tutup kalkıyor elini bırakıp kısa mesafe kanepelere geçiş yapıyor kendi aramızda birbirimize gönderiyoruz öyle yürüyor ama tam el birakma yok henüz 🥰uykularimjz tek uykuya geçme aşamasında bazen iki uyuyor bazen tek sabahları en geç 7 de uyanıyor 🥱
Masallah bebislerin tamamen desteksiz yurudugu kostugu gunleri de goruruz insallah bir an once 🥹 erken kalkmak mahvediyor insani🥲

Masallah bebislerin tamamen desteksiz yurudugu kostugu gunleri de goruruz insallah bir an once 🥹 erken kalkmak mahvediyor insani🥲
İnşallah canım sağlıkları yerinde olsun da görürüz elbet 🤲🏻 ay hiç sorma 🥲eşim çok destek oluyor sağolsun yoksa daha zor geçirirdim sanırım bu günleri 🩶

Sanslisin o halde 🥹 benim esim sabah 6da uyanmaz ise gittigi icin biraz daha uyur 🥲 bu gunler de gececek elbet
Gece deliksiz uyumanın önemini anladı bence gece kalkmaz hiç kalksa bile yapabileceği birşey yok halimi görüyor o yüzden bebiş ve kahvaltı babada 🙈 geçecek canım neler gelip geçti bu da anılarda yüzümüzde bir gülümsemeyle kalcak 🥰

Gece deliksiz uyumanın önemini anladı bence gece kalkmaz hiç kalksa bile yapabileceği birşey yok halimi görüyor o yüzden bebiş ve kahvaltı babada 🙈 geçecek canım neler gelip geçti bu da anılarda yüzümüzde bir gülümsemeyle kalcak 🥰
Kesinlikle oyle simdiden kucuk hallerini ozluyorum. Her gun bir onceki gunu ozluyorum cok cabuk buyuyorlar🙃

Back
X