- 19 Aralık 2021
- 2.194
- 2.731
- 83
- 32
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #27.481
Ya ben sanırım tuvalet alışkanlığı da olsun o sıra düşünüyorum iki yaş olsun rahat ondan sonra inşallahBelkide mevsimmm
Sen ne zaman düşünüyorsun peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben sanırım tuvalet alışkanlığı da olsun o sıra düşünüyorum iki yaş olsun rahat ondan sonra inşallahBelkide mevsimmm
Sen ne zaman düşünüyorsun peki
Canısı bende öyleyim ya eminim bu topikteki herkes aynı duyguları paylaşıyor kuzenim geldi bayram için bir yıldır görüşmüyorduk bugün bana geçen yıl bu zamanlar karnindaydi şimdi kucağında yaaa çok tatlı dedi gerçekten öyle bekliyorduk doğdu doğacak diye ve bayramın hemen arkasina gelmişti oğlum o kadar güzel bir duygu ki Rabbim dileyen isteyn herkese nasip etsin evlatlarımızı da hayirla sağlıkla buyutebilmeyi nasip etsin2024 haziran anneleri nasilsiniz? Hey gidi gunler buraya yazarken simdi bebelerimiz 1 yasina geldi bile cok duygusal hissediyorum Allah hepsine saglik sihhat versin tüm cocuklar sevgiyle anali babali büyüsünler insallah![]()
En güzelii vallahi sessiz sakinn miss gibii bense öyle etcektim duvarlara falan ama yetişmedii genede güzel olduJouuu bende eşim oğlum ve ben kutlıcaz pasta yapcam flama balon falan aldım bej kahve tonları bir konsept olacak üçümüz de yine bu tonlarda giyincez boolll foto çekmeli olcak inşallah uyku saatimizi göre ayarlicam birde çok yakın bir arkadaşım var o fotoğraflarımizi çekçek maksat hatiramiz kalsin![]()
Kesinlikleeeee maşallah sen doğum günlerini Haziran da bitiriyorsunEn güzelii vallahi sessiz sakinn miss gibii bense öyle etcektim duvarlara falan ama yetişmedii genede güzel olduşimdide oğluma yapcazz haziran 13ünde
Evett bitanemm nasıl denk geldiyse ikiside ikizler burcu ve asla evi sevmiyolar ama dışardada totoları durmuyoKesinlikleeeee maşallah sen doğum günlerini Haziran da bitiriyorsunhayırli sağlıklı güzel yaşları olsun kuzularin iyi ki dogmuslar
![]()
En güzeli aslında ama bizimkiler de dahil olmak ister anneanne dede falan ev de küçük. Bir de bana da bir etkinlik olur diye düşündümBiz pratik bi kutladık eşim ben ve kardeşi ablasını kutladık mum üflettik resim cekildik bitti gitti![]()
Ya ben de bu konsepti dışarıda uygulamak istiyorum ama daha alışveriş yapmadımJouuu bende eşim oğlum ve ben kutlıcaz pasta yapcam flama balon falan aldım bej kahve tonları bir konsept olacak üçümüz de yine bu tonlarda giyincez boolll foto çekmeli olcak inşallah uyku saatimizi göre ayarlicam birde çok yakın bir arkadaşım var o fotoğraflarımizi çekçek maksat hatiramiz kalsin![]()
Ben de ilham alırım diye 1 yaş doğum günü videoları izleyip ağlıyorum shsjsjBasima gelir diye korkuyorumevde aile arasında kutlayacaz ama ya huysuzlanirsa uykusu gelirse diye düşünüyorum Simdiden
biraz büyüyünce daha kolay olur dediğiniz gibi simdi bebek anladığı icin değil aslında kendimiz icin yapiyoruz (bence) ilk doğum günü bizim icin çok özel çünkü
![]()
Ben de beyaz krem bej gibi renklerde giyinelim istiyorum. Beybimin kıyafeti hazır. Ben ne giyeceğim bilmiyorum amaBizimkinin doğum günü 12sinde ama 15inde kutlayacağız.Konsept değil ama balon seti aldim. Sunumluklarim eksikti onu tamamladim, neler hazırlayacağımizi belirledim. Kiyafetletimiz hazır (üçümüz ayni renk giyinelim istedim) Pastayi resim baskılı yapacaz ama bir gün Öncesinden sipariş vermek yeterli diye düşünüyorum :)
IYi yapıyorsun kuzum benimkiler hepsi şehir dışında oyuzdenEn güzeli aslında ama bizimkiler de dahil olmak ister anneanne dede falan ev de küçük. Bir de bana da bir etkinlik olur diye düşündüm![]()
Sende bej bir elbise alabilirsin uyumla giyinirsinizBen de beyaz krem bej gibi renklerde giyinelim istiyorum. Beybimin kıyafeti hazır. Ben ne giyeceğim bilmiyorum amaevde yapmak zor geldi bakalım bizimki nasıl olacak
Aaayyy kiizzzz benimki de dışarıya aşık hiç yormuyor beni şebek gibi etrafı izler mutlu olurEvett bitanemm nasıl denk geldiyse ikiside ikizler burcu ve asla evi sevmiyolar ama dışardada totoları durmuyo![]()
Bı benim elbisem kaldı kargoda o da o da gelirse tamam diğerleri hep tamam gelsin bolll fotilerYa ben de bu konsepti dışarıda uygulamak istiyorum ama daha alışveriş yapmadım![]()
Benimki maalesef yorar dışarda emeklemek istiyo pohluAaayyy kiizzzz benimki de dışarıya aşık hiç yormuyor beni şebek gibi etrafı izler mutlu olur![]()