Merhaba.
23 yaşındayım ve ciddi olarak konuştuğum bir ilişkinin henüz başlarındayım. Bir oyunda tanıştık ve birlikte keyif aldığımız bu sohbeti kısa bir süre evvel sevgililiğe taşıdık.
Kendisi farklı bir şehirde yaşıyor ve 2-3 ay sonra ancak buluşabileceğiz. Şimdilik sadece görüntülü konuşabiliyoruz.
Mevzu böyle olunca ister istemez akılda soru işaretleri oluyor.
Fiziksel olarak kendimi beğenmem, biraz kilom var o bir şekilde halledilir ama hani karşıdan şöyle bir baksanız aaa güzel kızmış demezsiniz yani, öyle bir görünüşüm var ve kendime özgüvensizliğim de var... O beni bu şekilde sevdiğini söylüyor ama ben yine de emin olamıyorum çünkü konuşmalarımızda birkaç defa birazcık zayıflasan mı, gibisinden bir muhabbet olmuştu ama üstünde durmadı geçti. Sen nasıl istersen dedi sonradan.
Bir de son konuşmamızda aklıma takıldı... Arkadaş olarak konuştuğu birisi varmış. Yurt dışında yaşayan bir iş kadınıymış,güzel de bir kadınmış, huylarınız çok benziyor falan dedi. Denk gelirsin, yanlış anlama diye anlatıyorum dedi. Benim bu konuşmadan çıkardığım sonuç ise...
"Sen güzel değilsin ama benim hayat standartlarıma uygunsun, bunun için sevgiliyiz. "
Böyle bir durumda nasıl davranmalıyım bilmiyorum...
Canım çok sıkkın. Daha evvel de deneyimleyip bir şeyler çıkarabileceğim bir ilişkim olmadığı için nasıl davranacağımı bilmiyorum. Bana akıl verir misiniz lütfen?
Çok ihtiyacım var.