- 29 Mart 2016
- 2.059
- 2.188
- 133
- Konu Sahibi son mecnun
-
Selam kizlar
Gecen hafta kaynimin soz yuzukleri takildi. Mustakbel eltimle sozden bir hafta once tanisma firsatimiz oldu. Kayinvalidem yemege cagirmisti onlari bizde orda bulunduk. Ogun ben surekli mutfakta servisle ilgilendigim icin pek konusma gibi bir durumumuz olmadi. Birebir sohbetimiz olmadigi gibi ben konusurken televizyona bakmasi hic yuzume bakmamasi dikkatimi cekti acikcasi
Bastan siki fiki olmak istemezsin mesafeli olmak istersin anlarim da boyle insani yok yerine koymak cok garip geldi
Soz merasimindede aynisi oldu hosgeldiniz ve gule gule nim otesine gecmedi muhabbetimiz
Ha buarada bende oyle hemen samimi olan bi tip degilim bu tarz iliskilerde ozellikle temkinliyimdir ama bukadar mesafeyi ben bile hayal etmiyordum
Simdi hanimlar alti ustu iki elti olcaz gorumce filan yok. Normalmi boylesi onu merak ediyorum
Onumuzdeki gunlerde nisan olcak benim arayip sormam gerekir mi nasil davranmaliyim burda acemi olan ben oluyorum galiba
Belkide cekiniyordur. Yapisi oyledir. Simdiden bilemezsiniz onu. Hele bir icinize girsinde o zaman tanirsiniz. Aramayin bence mesafeli davranin tavrini olcun.Selam kizlar
Gecen hafta kaynimin soz yuzukleri takildi. Mustakbel eltimle sozden bir hafta once tanisma firsatimiz oldu. Kayinvalidem yemege cagirmisti onlari bizde orda bulunduk. Ogun ben surekli mutfakta servisle ilgilendigim icin pek konusma gibi bir durumumuz olmadi. Birebir sohbetimiz olmadigi gibi ben konusurken televizyona bakmasi hic yuzume bakmamasi dikkatimi cekti acikcasi
Bastan siki fiki olmak istemezsin mesafeli olmak istersin anlarim da boyle insani yok yerine koymak cok garip geldi
Soz merasimindede aynisi oldu hosgeldiniz ve gule gule nim otesine gecmedi muhabbetimiz
Ha buarada bende oyle hemen samimi olan bi tip degilim bu tarz iliskilerde ozellikle temkinliyimdir ama bukadar mesafeyi ben bile hayal etmiyordum
Simdi hanimlar alti ustu iki elti olcaz gorumce filan yok. Normalmi boylesi onu merak ediyorum
Onumuzdeki gunlerde nisan olcak benim arayip sormam gerekir mi nasil davranmaliyim burda acemi olan ben oluyorum galiba
İlerde kaynanayı çekiştirirken samimi olursunuz zaten :)
Bu da iyiydi
Hic sanmam elektirk olmadi aramizda
Bende eltimle öyleydim. Şimdi bol bol kaynanayı anıyoruz :)
Belkide cekiniyordur. Yapisi oyledir. Simdiden bilemezsiniz onu. Hele bir icinize girsinde o zaman tanirsiniz. Aramayin bence mesafeli davranin tavrini olcun.
Bulasma bosver.. Lazim olmadikca konuşma, bu durumun bastan olmasi iyi olmuş. Ne oldugunu gordun en basta. Hic bir zaman dostun olmaz, yakin olma he he de gec.
Senin hakkinda ön bilgi sahibidir belki, o yuzden soguktur. Kaynin biseyler soylemis olabilir..
muhtemelen çekiniyordur, ilk tanışma toplu olarak olmuş zaten, özel tanışmamışsınız..
ben eltimle düğünümden de sonra tanışmıştım, kendisi sağolsun söz,nişan,kına,nikah,düğün gibi hiçbir günümüze teşrif etmediği gibi arayıp (beni bırak eşimi yani abilerini bile) bir hayırlı olsun bile dememiştir
sonrasında mesafeyi korumakla birlikte anlaşıyorduk, ama kendisi her durumda pohpohlanmayı, nazlatılmayı beklediğinden artık aramıyorum o da aramıyor. mecbur kaldıkça görüşürüz bundan sonra da..
bir de elti adayım var, yüzyüze görüşmedik hiç ama sosyal medyadan ekledim önce sonrasında da telefona geçtik.. ilk başlarda siz diye konuşuyordu, şimdi abla diyor
bana davranılmasını beklediğim gibi davranıyorum, olumlu da karşılık alıyorum şimdilik.. onların da haklarında hayırlısı olsun..
uzattım ama demek istediğim; illa ki sinyaller vardır en başta ama asıl birebir görüşmeye başladıktan sonra anlaşılır ancak gerçek tavrı,siz de ona göre bir tavır takınırsınız..
nişandan önce aramaya gerek yok bence de.. belki kaynın veya eşin ayarlar 4 ünüz bir yemeğe falan çıkarsınız, bir şeyler yaparsınız birlikte belki ama onun harici aramaya gerek yok
Aman bosver kafana taktigina degmez Madem oyle iste boyle.Demek ki mesafe istiyor en guzeli.Kaynananlada mi mesafeli
Evet oyle bir ihtimalde olabilir ama kaynimla sever sayariz birbirimizi benden uzak tutmaya calismaz.
Vay siyaset mi yapiyor kendince.Sen de onu gorunce havaya bak hih cok da tinYok onlarla gayet iyi annecim babacim
Bende kv ile tanışmaya gittiğimde eltimlerde oradaydı. Kız benimle sohbettten ziyade kendini anlattı durdu.Selam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?