Acemi elti

Çok şükür benim elti derdim yok bi tane eltim var oda öz teyzem asla ne o beni atar ne ben onu iyiki de yabancı değil eltim

Bulasma bosver.. Lazim olmadikca konuşma, bu durumun bastan olmasi iyi olmuş. Ne oldugunu gordun en basta. Hic bir zaman dostun olmaz, yakin olma he he de gec.

Senin hakkinda ön bilgi sahibidir belki, o yuzden soguktur. Kaynin biseyler soylemis olabilir..

Belkide cekiniyordur. Yapisi oyledir. Simdiden bilemezsiniz onu. Hele bir icinize girsinde o zaman tanirsiniz. Aramayin bence mesafeli davranin tavrini olcun.

Valla aynısından bende var. Büyüğüm ondan ne konuşur ne başka birşey bende hiç umursamıyorum açıkçası yok bile sayıyorum bi kaynim aradığı zaman hatırlıyorum varlığı. Bana nasıl gelirse öyle giderim boşveeerrrr. Çokta fifi

Evet oyle bir ihtimalde olabilir ama kaynimla sever sayariz birbirimizi benden uzak tutmaya calismaz.

muhtemelen çekiniyordur, ilk tanışma toplu olarak olmuş zaten, özel tanışmamışsınız..

ben eltimle düğünümden de sonra tanışmıştım, kendisi sağolsun söz,nişan,kına,nikah,düğün gibi hiçbir günümüze teşrif etmediği gibi arayıp (beni bırak eşimi yani abilerini bile) bir hayırlı olsun bile dememiştir
sonrasında mesafeyi korumakla birlikte anlaşıyorduk, ama kendisi her durumda pohpohlanmayı, nazlatılmayı beklediğinden artık aramıyorum o da aramıyor. mecbur kaldıkça görüşürüz bundan sonra da..

bir de elti adayım var, yüzyüze görüşmedik hiç ama sosyal medyadan ekledim önce sonrasında da telefona geçtik.. ilk başlarda siz diye konuşuyordu, şimdi abla diyor
bana davranılmasını beklediğim gibi davranıyorum, olumlu da karşılık alıyorum şimdilik.. onların da haklarında hayırlısı olsun..

uzattım ama demek istediğim; illa ki sinyaller vardır en başta ama asıl birebir görüşmeye başladıktan sonra anlaşılır ancak gerçek tavrı,siz de ona göre bir tavır takınırsınız..

nişandan önce aramaya gerek yok bence de.. belki kaynın veya eşin ayarlar 4 ünüz bir yemeğe falan çıkarsınız, bir şeyler yaparsınız birlikte belki ama onun harici aramaya gerek yok

Doyurucu bir cevapti cok tesekkurler

Arayip aramamayi onun icin sordum beklermi yoksa aramam tuhafmi olur bilemedim fikir almak istedim.

Aynen gicik bi elti olmak istemem nasil davranilmasini istersem oyle davranmaya calisirim.

Ilk izlenimim on yargim olsun istemiyorum zamana birakmak eniyisi sanirim.

Bizde 4 eltiyiz, 3 ü benden önce evliler özel günlerde ararım kutlarım (bayram, anneler günü, öğretmenler günü) bide kayınvalide de karşılaşırsak konuşuruz. Pek gidip gelmemiz olmaz arada hastalık olunca (hastaneye gitmişsek evlerine gitmeyiz) hep resmi hep mesafeliyizdir aynı zamanda birbirlerimizi severiz ( nasıl oluyorsa). Mesafe iyidir. Şimdiden samimi olmaya gerek yok.

Benim eltim aklı başında iyi biridir. Ben eşimle sözlendiğimde numarasını istemiştim ve konuşmaya başladık. Ondan önce de eşim aracılığıyla selam al ver yapardık. Bizim söz ve nişan arasında gelmişlerdi buraya o zaman kv de kahvaltı yapmıştık ve çok sıcak karşılamıştı beni. Benden 6 7 yaş büyük kendisi. Çok hoşsohbet ve saygılıdır. Zaten yurtdışında yaşıyolar. Öyle sürekli mıç mıç bi halimiz de yok ama dertleşmek için çok iyi geliyo bana. Belki ailede yeni ya utanıyodur. Siz de pek girişken değilmişsiniz malum. Ben ilk kahvaltıda masadan aç kalkmıştım ve her şeye sadece gülüsüyodum konuşamıyodum ama şimdi çatır çatır söylüyorum

Bende kv ile tanışmaya gittiğimde eltimlerde oradaydı. Kız benimle sohbettten ziyade kendini anlattı durdu.
Gereksiz çok şey konuştu. Bana ve sohbete dair hiçbir şey yok. Başım şişmişti
Karşıma geçti kanepeye bağdaş kurdu oturdu. Dedim bundan bir halt olmaz saygısız.
Nişanlıyım. Şimdi ise konuşmuyoruz ortalığı karıştırdı evinde oturuyor. Saygısız. Hadsiz.
Boşverin takmayın. İyi olacağım diye üzerine düşmeyin. Nişandan sonra abi elti büyüktür belki bizi çağırır diye düşündüm ama nerdeee...
Mesafali olun tanımaya çalışın. Aramayın tabiiki. Nişandan sonraki müsait birgünde yemeğe davet edebilirsiniz. İçli dışlı olmaya çalışmayın. İnsanlardan korkar oldum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…