Acemi elti

Kk ye üyeliğimi var acep elti ye şimdiden mesafe kuruyor. :)
Önce çekinğenlik diyecektim ama yorumlardan okudum gayette şirine gözüküyor kv ,kp lere maşallah . :)

Acaba sizin hakkinizda birinden bir şey mi duydu? Yani gireceği ailenin tüm fertlerine uzak davranmıyormuş sadece size karşı soğukmuş. Merak ettim kim ne demiş olabilir ki.
O size ne kadar yaklaşırsa siz de o kadar samimi olun bence. Gereksiz soğukluk da yapmayin yanlış anladıysanız boşuna en baştan aranız açılmış olur.
Arama mevzusunu da kv nize sorun bakalım o ara diyecek mi? Ya da boşverin aramak gerekmez zaten.

Ya belki çekinmiştir oalbilir ben de ilk zamanlar muahbbet edemezdim hiç sonradan alıştım belki öyle olur.Belki de böylesi daha iyi senin için mesafe her zaman iyidir.

henüz yeni tanışmışsınız.
acele etmiyormusun biraz.
zamana bırak herşeyi.
birbirinizi uzaktan uzağa biraz tartın tanıyın bir bakalım:))
malum iki eltinin geçinmesi pek te koaly olmuyor.

benim br kiz kardesim olmadigi icin elti ve gorumcemle yakin olmayi cok istedim ama olmadi.gorumcem eltimi daha bir cok seviyor beni de isi duserse arar o kadar.eltim havali guzel giyinen suslu puslu bir bayandir ben ne havali nede guzel giyinebiliyorum.beni pek kendi kalemi bulmaz arada arar nasilsin muabbetleri yapardim eltimle baktim o beni hic aramiyor bende kendimce karar aldim artik hic aramiycam.bayramdan bayrama.sogukluk olsun hic istemezdim cocuklarimiz var aile icinde guven dolu buyusun isterdim. ama olmuyor iste.bide iyilik yaparsin kendince yinede yaranamadigimi farkettim eltimede gorumcede.gorumce hic aramaz bide binde bir ararsa bana der hic aramiyosun diye.en iyisi mesafeymis gec anladim.

Çekiniyor olabilir
Zamana bırakın
Mesafe zaten herzaman iyidir
Bir adim geliyorsa bir adım gidersiniz ilerde
Nişan için aramanıza gerek yok bu işi üstlenen çok kişi olur merak etmeyin...

doğrudan size karşı lafı-sözü yoksa hoş görün ve hüsn-ü zan edin. ki olsa bile zamanla insan zamanla önemsememeyi öğreniyor. ayrıca nişanla alakalı sizin aramanıza gerek yok diye düşünüyorum.

Ne güzel işte, kendinden mesafeli bir elti adayı... samimi olmaya çalışmayın bence, sonradan oluşan akrabalıklarda mesafe en güzel şeydir...

Hemen her harekette kasit armayin.

Kiz heyecanlidir nasil davranacagini bilmiyordur.

Yok mesafe koymaya calisti yok televizyona bakti buluttan nem kapmak bunlar.

Akisina birakin uzerine gitmeyin.

Hemen her harekette kasit armayin.

Kiz heyecanlidir nasil davranacagini bilmiyordur.

Yok mesafe koymaya calisti yok televizyona bakti buluttan nem kapmak bunlar.

Akisina birakin uzerine gitmeyin.

Ben nem kaptigimi dusunmuyorum. Mesafeli olmak baska yok saymak baskadir. Bunun ayrimini yapabiliyorum.

KV anne, görümce ya da elti kardeş gibi bir şey yok. Niye samimi olmaya çalışıyorsun ki? Mesafe iyidir. Arayıp sormayın. Nişanda da düğünde de hayırlı olsun deyip çekip gidin. Bu kadar basit. Dertsiz başına dert alma.

Ben nem kaptigimi dusunmuyorum. Mesafeli olmak baska yok saymak baskadir. Bunun ayrimini yapabiliyorum.

Tamam sizin dediginiz olsun.

Sizi yok saysin.

Sizde onu yok sayin olsun bitsin.

Dert olmasin bu size.

Hem ne demisler kuma gemisi yururmus elti gemisi yurumezmis.

Sizde ona bir hosgelin dersiniz birde gule gule. Onun gibi davranirsiniz.

Başlığa çok güldüm Bence 1 kez ara (maksat aramamış sayılma) o zamanda yine bu tarz soğuk davranırsa daha da ne ara ne sor bırak ne hali varsa görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…