Acemi kiz ilk bulusma

Mavi dus33

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
229
364
23
37
Mrb kizlar ben 16 nsanda biryle tanstm yasmi bekar olup olmadgmi sordu secmde grevlydk yemek flan ismarladi yardmlarndan dolyi teskkr msji attm oda onmli degl bir ara yorgnluk kahvsi icerz sonra dedi ben ismarlatsam kabul dedm tmm haberlesrz dedi ve ben gecen cmtesi davet ettm ilk defa bulstm kahve ismarlaycktm oyle anlasmstk ve otrdk kalkarken karsi taraf odeme yapmama musade etmedi israrlarma ragmen ama boyle olmadi icm rahat etmedi dedim ikidr siz odyrsnz dedm bir dahakine yemege gderz yaz a sen odersin dedi sonra hafta ya sen odersn dedi bak soznu unutma dedi tamm dedm glstk heyecndan ama orda tamm haftaya grsrz feln demdim ama kafam karati simdi ben ona yarn tekrrdan msj atip yemege gdyrmyz diye sormalimiyim yoksa ondan bir haber gelmesni beklemelimiym cunku onceden de kahve gununu ben msj atip ayrlmstm bu sefer ne yapmaliyim

Otur bekle bir zahmet ..kahve randevusu senin çabalarınla olmuş . Yemek icin de karsi tarafin davetini bekle .bakalım seninle yemek yemek istiyor mu ? Davet ederse sen de icabet edersin ..

Edit : Şu sen ödeyeceksin ben ödeyeceğim mevzusuna da ayar oluyorum ..o kahveyi odediyse sen de yemeği ödersin ,sorun kalmaz ..

bu kez beklemelisin .
hatta ararsa ya da mesaj atarsa yemeğe çıkalım diye. ben gelmem . ben ödeyeceğim diyorum ödetmiyorsun . kusura bakma diye gönül de koyabilirsin .
parayı sana ödetmemesi aslında güzel bi centilmenlik örneği
ama her seferinde de olmamalı . sen de yemeği ödersin bence.
kahveyi ne zaman içtiniz . çok acele etme. araya biraz zaman girsin .

Otur bekle bir zahmet ..kahve randevusu senin çabalarınla olmuş . Yemek icin de karsi tarafin davetini bekle .bakalım seninle yemek yemek istiyor mu ? Davet ederse sen de icabet edersin ..
Kahveyi o teklif etti bende ben ismarlarsm kabul dedm o yzden davet ettm yanlsmi davrndm

Cumartesi kahve icin gorstk ben gercktn yanls yapmak istmdgm icin burda size dsansmak istedm kalkarkn yaz a sen ismarlarsn sonra haftaya sen ismarlarsn dedi ama bende msj atmk istmyrm o donsn gdyrmyz diye sorsn istyrm zaten

bekle o arasin.
birde evlimi bekarmi necidir iyice arastirdin mi adami biliyomusun bunlari ?

Atmamalısın bence, belki laf olsun diye söylemiş olabilir. İstiyorsa kendisi teklif eder bu laf ondan çıkmış sonuçta. Sen deseydin iş değişirdi.

Cumartesi kahve icin gorstk ben gercktn yanls yapmak istmdgm icin burda size dsansmak istedm kalkarkn yaz a sen ismarlarsn sonra haftaya sen ismarlarsn dedi ama bende msj atmk istmyrm o donsn gdyrmyz diye sorsn istyrm zaten
hemen atlamış gibi olmak istemiyorsan ve karşındaki insanın sana hala saygı duymasını istiyorsan beklemelisin . geçen hafta içmişsiniz kahveyi.
bu demek oluyor ki . ondan fazlasıyla etkilenmişsin . bi an önce yemek yemek istiyorsun.
sabırlı ol .
kaçan kovalanır her zaman unutma. yoksa kaçırırsın bile adamı

bekle o arasin.
birde evlimi bekarmi necidir iyice arastirdin mi adami biliyomusun bunlari ?
Bekar ve iliskisi yok
Atmamalısın bence, belki laf olsun diye söylemiş olabilir. İstiyorsa kendisi teklif eder bu laf ondan çıkmış sonuçta. Sen deseydin iş değişirdi.
Evet onuda dsndum sonradan davet ettigim icin pisman oldum ama bilmyrum hafta sonu musaitsenz kahveyi ismarlayaym dedim super olur dedi guldu sanki bekliyorms gibiydi davetmi hem bu bulusmada tekrardan yemegi sen ismarlarsn dedi sizce laf olsun diyemdr ?

Haklisiniz

Öncelikle sesli harflerle barışın aranızı düzeltin ve kullanarak yazın.
Gözlerim kör oldu.
İkinci olarakta tabiki ondan bekleyin,sakın siz mesaj atmayin.

Ben anlamadım şimdi, şu yemek planı sizden mi çıktı ondan mı?

Zaten Harfleri yemişsin bence üstüne tatlı iyi gider tatlı ısmarla
Sen yazma o yazsın

tekrar bulusmak icin yolu acmis yemek yeriz diye seninle gorusmek istedigini belirtmis ustu kapali ama o yazsin mesaji sen odeyeceksen yine odersin hesabi.
birde bulusmalardan sonra hic mesajlasmiyomusunuz nasilsin falan diye arada bulusmadan bulusmayami gorusuyorsunuz

Ben anlamadım şimdi, şu yemek planı sizden mi çıktı ondan mı?
Yemek teklifi ondan geldi ben teklif etmedim sadece cmrtsi bulstgmzda kahve parasini odeyecktim izin vermedi haftaya yemegi sen ismarlarsin bak unutma dedi tamam dedim

Ilk bulusmaydi hic msjlasmadik cumartesi gununden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…