- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
mehaba kızlar.yakın bir arkadaşımla olan bir sıkıntım var.hafta sonları eşinin öğrettiğiyle 2-3 sene önce ehliyet aldı.sadece hafta sonları araba kullandı o da evden markete vs.uzun uğraşlar sonucu eşine araba aldırdı.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin ama araba çok yeni değil.arka koltukta emniyet kemeri yok.iki de çocuğu var.6 ve 4 yaşında.çok fena yaramazlar.hele oğlan yerinde durmuyor.çocuk koltuğu vs de yok.ve arkadaşım çocukları arkaya koyup sürekli oraya buraya gidiyor.ne kemer ne bişey.defalarca söyledim yalvardım resmen.yapma etme gidin kemer taktırın diye.işin acı yanı eşi de sanayide oto ustası.çocuklar kavga etse sende dikkatini dağıtıp müdahele etmeye kalksan ne olacak.
sen takıyor musun dedim,çocuklar takmayınca ben niye takayım dedi
hadi kendine güveniyorsun kaza felan olmaz diye de bi polis çevirse çok ciddi ceza yersin dedim ama lafı ağzıma tıkıyor.o kada r tedirginim ki.o benim bu tedirginliğimin binde birini hissetmiyor.
ben 13 senedir araba kullanırım.Allah vergisi çok şükür iyi kullanırım da.50 seneden fazla araba kullanan babam bile benden çok iyi diyormuş ortamlarda.uzun yola bile gittim karadenize.hani araba kullanmanın,karşındaki bazı manyakların sıkıştırmalarının yani trafikteki her durumu bilirim.böyle olunca endişem daha da artıyor.çünkü o çok acemi.pek çok kuraldan bi haber.kocası da araba al diye çıkardığı tartışmalardan dırdırından bıktı herhalde ne hali varsa görsün mü diyor anlamıyorum?ne desem de ikna etsem bi akıl verin?
sen takıyor musun dedim,çocuklar takmayınca ben niye takayım dedi

ben 13 senedir araba kullanırım.Allah vergisi çok şükür iyi kullanırım da.50 seneden fazla araba kullanan babam bile benden çok iyi diyormuş ortamlarda.uzun yola bile gittim karadenize.hani araba kullanmanın,karşındaki bazı manyakların sıkıştırmalarının yani trafikteki her durumu bilirim.böyle olunca endişem daha da artıyor.çünkü o çok acemi.pek çok kuraldan bi haber.kocası da araba al diye çıkardığı tartışmalardan dırdırından bıktı herhalde ne hali varsa görsün mü diyor anlamıyorum?ne desem de ikna etsem bi akıl verin?