acemi şöfor olarak bugunki yasadıgım olay

Fazla abartmissiniz
Bu arada ctesi gunlerini degil de hafta arasi gece gec saatleri veya sabah cok erken saatleri degerlendirseniz sizin icin de trafik akisi icin de daha dogru olur

Çarparsak öderiz demeniz çok yanlış olmuş, kendinizi adamın yerine koyun. Kazalı arabanın değeri düşer. Tamirat, boya bunların hepsi satış esnasında adamı zarar uğratır.

Ama o Zaman adama çarparsam öderim demeyecektiniz yolun dar olduğunu önceden biliyorsanız girmeyin yanlışlıkla girdiyseniz de özür dilerdiniz olur biterdi ama yok bizim milletimiz ne yazık kı trafikte haksızsa bile bi şekilde üste çıkıyor özür dilemeyi bilmiyorlar

" Öderiz ne var" çok ukalaca olmuş bu.. Sizin ödemenizle bitmiyor o iş. Adam belki 1 hafta arabasından olacak. Eşiniz ne yapsaydı pardon da. Eline sopa alıp girişsemiydi adama? Çok olgun davranmış bravo. Trafiğe çıkmadan önce sinirlerinizi aldırın biraz, yoksa "Öderiz ne var" ın sonrası hep böyle bitmez haberiniz ola.

Çarpsak oderiz de nedir ?Geri donusu olmayan bi kaza olsa hadi ?

Haklisiniz veya haksizsiniz o ayri konu. Ama yanlis bildiginiz bir sey var. Dayimin sifir araci park halindeyken yandan carptilar. Adam aynen sizin gibi "carptiysak oderiz" demis. Bi kac ay sonra sattilar ve o carpma yuzunden arabanin degeri bir hayli dustu. Yani en iyi serviste bile yaptirsaniz "hasarsiz ciziksiz kusursuz" arac "yandan carpilmis, boyali, tamir gormus" oluyor. Bilin istedim...

Her şey bir yana 7,5 aylık hamile direksiyonda olmanız doğru değil
Her şeyden önce araç hakimiyeti açısından doğru değil, çünkü karın ve kol açısı daralması söz konusu, karnın direksiyona çok yakın olması da direksiyon hakimiyetini kaybettirebilir
Bebeğinizin emniyeti açısından da doğru değil
Ayrıca diğer arkadaşların dediği gibi adam haklı ve üstelik nazik, öderiz ne var cevabına her zaman böyle kibar yanıtlar alamayabilirsiniz.

carpsanizda odeyemeyeceginiz seyler var hayatta. mahalle arasiydi diyorsunuz, bir kedi firlasa, bir cocuk ciksa arabalarin arasindan. 12 saatle kimsenin aceiligi gecmez. bos yollarda gitmeniz gerekli bencede. birde adam bagirmamis, sovmemis ki tarfik oyleleriyle dolu. bu kadar kaba davranmayin kimseye ne hamileliginizi, ne kadinliginizi umursamadan sizi incitecek kapasitede cok insan var. dikkatli olun.

mahvettiğini ödeyebilecek durumda olsan kendine araba alırsın. emanet arabayı oyuncak etmişsin. acemisin sağa çekemiyon trafiğe çıkmışsın, bi de boş alanda alış diyene öderiz ne var demişsin.

evet çıkma trafiğe. direksiyona yapışarak giden kadınlar geldi aklıma sen anlattıkça.

aaaaa kadın f1 şeysi ona nası öyle derler hem de arabanın sahibi. sahip olduğu araba hakkında söz sahibi mi de kadına dikkat edin böyle olmaz ki ama dicek lütfeenn cınıım aaa

Acemi iken yaşanır bunlar kazasız atlatmışsın neyse ki. Eşin Doğru olanı yapmış Ne istiyordun boğaz boğaza kavga etmelerini mi

ne kadar acımasız bir yorum siz nerden biliyorsunuz neden araba almafıgımız neden beklediğimizi.

ne kadar acımasız bir yorum siz nerden biliyorsunuz neden araba almafıgımız neden beklediğimizi.
ben parasızlıktan alamıyorum o yüzden emanet araba da almıyorum arkadaşım. çünkü yaptırabilcek param yok. olsa araba alırım.

hem suçlu hem güçlüsün.

ölmezsin kullanmasan. ben nasip olursa kendi arabamo almaya çalışıcam.

çünkü mükemmel bi şoför de olsan emanet mala aksilik bu ya olmayan kalmaz. ne cesaret pardon da? yaptırabilcek olsanız da fark etmez orijinalliği bozmak diye bişey var

paramız var cok sukur ancak uygun bir model bulamafık .ayrıca zaten memurum pasa pasa calısır yine öderim

her şey para mı?ödeyebilmek veya ödeyememek mi?
başkalarının hayatını tehlikeye atmaya ne hakkınız var?
bu ne pervasızlık.
kadın olmama rağmen trafikteki kadın şöförlerin %90'ından nefret ediyorum.üzgünüm ama gerçekten araba sürmemeliler.siz de öylesiniz, paranız her şeyi satın almaya yetmez.kimseye zarar vermeye hakkınız yok.bu zihniyetle bi de çocuk büyüteceksiniz pes.insan kendini bilir yani, süremiyosan acemiysen ne işin var oralarda.

12 saat ders aldım diyorsunuz devamlı. Hiç bir şey ifade etmiyor. Çok acemisiniz. Adam çok konuşsa da suçlu olan sizsiniz, alttan almanız lazım zaten. Eşiniz iyi yapmış.

Hadi acemilik diyelim, yaptınız, bir de parasını öderiz tavrınız çok yanlış. 6 aydır bilfiil her gün araba kullanıyorum, hala dikkatliyim, hala oldum diyemem, solda çok oyalanmam, ya da fazla hız yapmam. Trafik oyuncak değil, kendinizin ve başkalarının hayatını ve malını tehlikeye atamazsınız.

Araba kullanmayı trafikte öğreneceksiniz tabi ki, ama mümkünse hep en sağda ve dörtlüleri yakmış bir şekilde yola çıkın. Şerit ihlaline dikkat edin.

Acemilikte hatalar olur ama çarpma göz yumulacak bir hata değildir. Lütfen dikkatli sürün, bebeğinizin güvenliğini de düşünün. Şu aşamada trafiği çok az olan bildiğiniz bir yolda devamlı pratik yApın. Yoğun trafik sonraki iş. Araba kullanmayı öğrenmekle trafiği kullanmayı öğrenmek farklı şeyler.

bi de üst mesajda herhangi bir canlıya verecegınız zarara degıl de para kısmına takılıp acımasızlıkla suçlamışsınız çok enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…