Acemi Sperm ....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Acemi Sperm

Yeni doğan sperm gerekli talimatları alıyordu:
Sinyali alır almaz ileri atılacaksın, olanca gücünü harcayarak tünelin
içinden geçeceksin.Sakin durma, vazgeçme, derinlerde kırmızı, top gibi bir
şeyle karsılaşacaksın. Hemen onun yanına gidip kendini tanıtacaksın:
- "Selam, benim adim sperm," diyeceksin. O da sana,
- "Selam,benim adim yumurta," diyecek.
Böylece tanışacaksınız ve birlikte geleceğin bebeğini oluşturmaya başlayacaksınız.
Ve o gün gelir. Sinyali alır almaz ileri fırlar sperm, var gücüyle ilerler, o kadar hızlıdır ki soluk soluğa kalır ama pes etmez.
Tünelin içinde ilerlemektedir. Bir ara arkasına bakar, çevresinde hiçbir arkadaşı kalmamıştır. Onlar için üzgündür ama görevini de yerine getirmek
zorundadır.

İlerlemeye devam eder, derken sözü edilen,top gibi,kırmızı,şeyi görür..
Hemen yanına gidip, kendini tanıtır:
- "Selam benim adim sperm."
Yuvarlak, kırmızı, top gibi şey cevap verir:
- "Selam, benim adim da bademcik
kaydirigubbakcemile4

puhaha hahahha
çok komik yoksa bizim spermlerdemi bademciklere kadar cıkıyo hala hamıle kalamadıgıma gore...

puhaha hahahha
çok komik yoksa bizim spermlerdemi bademciklere kadar cıkıyo hala hamıle kalamadıgıma gore...

Yok bence onlar başka türlü yapmışlar:roflol::roflol: Napsın bizim sperm yol aynı yol kırmızı top da aynı-tatlicadiarzu-:icecream:

puhaha hahahha

kaydirigubbakcemile3 bende hala hamiş kalamadım .Bu spermlerr her yere gidiyo demek bi ryumurtayı bulamıyo hahaha:roflol:

bal allah seni iyi etsn emi
iğğğğğğğğğğğğğğğ.......... gülemedim ya midem kalktı

:roflol::roflol::roflol::roflol:
Bal süpersin süperkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

sen bugün baska topic acma, takil pesime balim..

tutturmussun bi sperm gidiyorsun
-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

sen bugün baska topic acma, takil pesime balim..

tutturmussun bi sperm gidiyorsun
-tatlicadiarzu-

laie91bsd6.gif
laie91bsd6.gif
Çerezitom hehe doğru diyorsun kızz ne yapalım her bölümden incelemesini yapıyorum kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:hem ıgrenc hem komıkmıs..

yazık sperme teoriyi öğretmişler ama uygulama ve istisnaları öğretmemişlerrrrrr :icecream::teytey:a.s.:roflol::roflol:

puhaha hahahha

:roflol::roflol::roflol:ayyy kızlar alemsiniz yaaa.Sperm bademciklere kadar çıkmıyor.Aşağıdan yukarı deil yani yukarıda aşağı iniyor.Anladınız siz onu.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:ayyy kızlar alemsiniz yaaa.Sperm bademciklere kadar çıkmıyor.Aşağıdan yukarı deil yani yukarıda aşağı iniyor.Anladınız siz onu.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla anlamadık sedaa..bunca yıllık evliyim 2 çocuğum var..amaaaa anlamadım..:uhm:

delüüüüüüü...uğraşma şu spermlerle artık....zorun onlarla dimiiii :)))))))))))))

puhaha hahahha

:roflol::roflol::roflol:ay kızlar beni güldürdünüz gece gece..spermden daha acemiymişsiniz..

kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Tek kelimeyleeeeee süperrrrrrrrişe yukarıdan başlamakla hiç iyi etmemiş,Birisi doğru yolu göstermedi mi?

Back
X