Acemi tarot

Ay bende istiyorm yorum,P.m atmıştım sana canım,benim içinde bakabilir misin:-)

Partnerin başkalarının fikrine göre hareket eden biri mi? Bir den fazla kişi çıkmış hava grubundan bir kadın ve toprak grubundan bir erkek. Bir takım dedikodular sebebiyle senden uzaklaşmış olarbilir. Çevrende burcu ya da yükseleni hava olan ve onunla ortak bir arkdaşaınız var mı bir takım şeyler söylemiş olabilir. Böye bir durum var ise sen hakkında ne söylenildiğini öğrenemesende kendi inandığın şeyleri savunmaya devam et. Bir takım kavgalara sebep olabi,lir. Başka insanlar girmiş aranıza cevresşnde toprak grubundan kanka dediği bir arkadaşının etksinde kalıyor olabilir. Bu kişi çapkın biri. Onunla beraber çapkınlığa yönlendiriyor onuç Bir taraftan seninle olan ilişkisini sürdürmek istiyor diğer taraftandan arkadaşı gibi özgür bir erkek olmak istiyor. Kendi içinde kavgası var. Bir araya gelmeniz onu görmeye gitmeniz sorunları yüz yüze konusmak faydalı olabilir.

çok teşekkür ederim canım.inşallah çözülür olumlu bi şekilde.çok sağool

Yorumun için teşekkürler
Ben bir de evlilik için sormuştum hangi ay gözüküyor ?

Men Azeriyim evliyim cok sevdiyim bir esim var ama cocugumuz olmuyo tam 1yildir istememize ragmen.sorum su cocugum tahminnen ne zaman olur ve bizi ilerde ne bekliyo Tanrim en iyisini bilen ve gorendir ben Allaha inaniyorum sadece merak etdim ne cikicak diye :26:

Ocak ayı çıktı kartınızda. İleride sınırsız bolluk ve mutluluk sizi bulacak. Çevrenizdeki insanlara yardımcı olmaya çalışın bu iyi olacak maneviyat açısından. Hayatta ileri adım atmanıze engel olan korkuları yenerseniz parlak bir gelecek sizi bekliyor.

canım ben ilişki açılımı istiyorum mümkünse..
benim burcum başak erkek arkadaşımın terazi ten rengim buğday saç rengim siyah göz rengim siyah
erkek arkadaşımın ten rengi beyaz göz rengi açık kahve saç rengi de kahve
teşekkür ederim şimdiden :)

kuzenimin de sana bi sorusu var canım şu an konuştuğu birisi var ama henüz birşey yok aralarında.. olumlu mu olacak bu ilişkiye dönecek mi diye soruyo
şimdiden teşekkür ederiz :)

Erkek arkadaşınız ilişkide en çok seven kişi konumunda. Ancak siz her nedense ilginizi sevginizi kendi tarafınıza cekmişsiniz. Bundan rahatsız. Bu sebeple size sırtını dönebilir. Ona daha fazla ilgi göstermeli biraz şımartmalısınız. Onun dışında ilişkinizin önünde hiç bir engel ve pürüz yok.

Kuzen:

Bu yeni ilişki ile birlikte aşk ve iyileşme kuzenini buluyor. Ertelemeyi bırakmalı ve bir an önce bu kişiyle ilgili kararını vermeli bu karardan sonra söz konusu ilişki yeni bir boyut kazanacak. Kuzeninizin özgürlüğüne düşkün tavırları ilişkide kavgalara sebep olabilir. Bu konuda dikkatli olmakta fayda var.

çok teşekkür ederim canım.inşallah çözülür olumlu bi şekilde.çok sağool

canım bide bişey sorabilir fazla olmazsa? aramız gerçekten düzelir mi kısa sürede.yani pişman olsunda düzelsin istiyorum başım çatlıyo mide bulantımdan bişey yiyemiyorum.o yüzden ısrar etmiş gibi oldum sorularda kusura bakma canım.bide düzelincede ilerisi var mı ilişkimzin?ben yeni mezun oldum onun okulu bitmedi ankarada okudum.oraya dönmeyi düşünüyorum ailemi ikna edip onun payıda bunda çok.düzelir miyiz ankarada olur muyum ben? tekrar kusura bakma çok soru sordum bakmak istemezsende anlarım canım.bakman bile yeterliydi önceki yani

Canım bir ilişki açılımı bir de tarot isteyebilir miyim?
İkimiz de kovayız.
Tarotta da aşk hayatım nasıl olacak, evlilik ne zaman iş konusunda da istediğim gibi bir yer olacak mı artık?
Şimdiden teşekkürler.

Tatlım beni atlamışsın sanırım 35.sayfada kalmış:(

canım çoook teşekkür ederim doğru şeyleri söyledin valla.benim ondan beklentilerim var evet ama o benden bişey bekliyo mu yada sevgisi halen var mı bana karşı bunu çok merak ediyorum

Hala sana karşı hisleri var çıktı kartlarında. Onunla başkaları aracılığıyla da olsa iletişm kurmaya çalışman mantıklı olabilir. Bu aralar ailevi bir takım olaylar yüzünden başı kalabalık ama tekrar görüşmek istediğini belirtebilirsin. ortak bir dğün davet eğlence gibi bir yerde bir araya gelmeniz olası.

Tatlım beni atlamışsın sanırım 35.sayfada kalmış:(

Atlamadım sırayla gitmiyorum bakım şekillerine göre gidiyorum birden fazla şey sorduğunuz için sonlara kalıyorsunuz. Çünkü sorduğuklarınızın hepsinin bakımı farklı şekillerde.

Erkek arkadaşınız ilişkide en çok seven kişi konumunda. Ancak siz her nedense ilginizi sevginizi kendi tarafınıza cekmişsiniz. Bundan rahatsız. Bu sebeple size sırtını dönebilir. Ona daha fazla ilgi göstermeli biraz şımartmalısınız. Onun dışında ilişkinizin önünde hiç bir engel ve pürüz yok.

Kuzen:

Bu yeni ilişki ile birlikte aşk ve iyileşme kuzenini buluyor. Ertelemeyi bırakmalı ve bir an önce bu kişiyle ilgili kararını vermeli bu karardan sonra söz konusu ilişki yeni bir boyut kazanacak. Kuzeninizin özgürlüğüne düşkün tavırları ilişkide kavgalara sebep olabilir. Bu konuda dikkatli olmakta fayda var.

canım emeğine sağlık çok teşekkür ederiz :) :16:

canım ben ilişki açılımı istiyorum bakabilir misin rica etsem :17:
benim burcum ikizler, ten rengim bembeyaz, göz ve saç rengim siyah
onun burcu boğa, onun da ten rengi beyaz, gözleri ve saçları siyah

Canım sana özelden gerekenleri gönderdim, müsait bir zamanında bana da bakabilir misin ?

bende istiyorum aşk ve okul için :)

Aşka daha önce baktığımız için nu pas geçiyorum. Okul:

İlerlemeye devam edeceksin. Elindeki işlere odaklan ve yoluna tam gaz devam et. Sonuçta zafer senin olacak. İyi haberlerle sonuçlanacak ve ödüller alacaksın.

Oğlum için bakabilirmisiniz.Yengeç burcu 23 yaşında okuyor başarılı olacak mı ?
Teşekkürler.

Başarı için çok fazla çalışması gerekebilir. Bir anda bu fazla çalışma gerekliliği yüzünden hayatı dengesini kaybetse de çevresinden gelen yardımları kabul etmesi kendi faydasına. Okulunu başarı ile bitirdikten sonra her şey bir anda gelişecek aşk ve iş ard arda olacak. Mutlu bir aile hayatı, bolluk bereket onu bekliyor.

bana da bir açılım yapabilir misin ilişki açılımı istiyorum ben mümkünse.

ben - aslan burcu - ela göz - kumral saç
nişanlım - yengeç burcu - kahve göz - siyah saç

vaktin olur da bakabilirsen çok sevinirim :)

bana da bakabilir misin acaba? amaçlarıma ulaşabilecek miyim maddi durumumuz için bir kurtuluş yolu bulabilecek miyiz

amaçlarımdan kasıt eğitimdi ona göre yorumlarsan sevinirim bu arada çok hızlısın yorulmuyor musun üst üste

canım merhaba bana da bakabilirmisin rica etsem
benim burcum ikizler, gözlerim kahverengi, bugday tenliyim saçlarıma da koyu kumral
onun burcu boğa , gözleri kahverengi ama bal renginede dönüyo bazen oda bugday tenli koyu kumral saçlar
ayrılalı bi ay oldu ..
ne olcak , nasıl olcak , ne düşünüyo napıyo off çok merak ediyorumm :43:
bana da bakabilirsen çok sevinirim cnm teşekkürler...

Back
X