Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Partnerin başkalarının fikrine göre hareket eden biri mi? Bir den fazla kişi çıkmış hava grubundan bir kadın ve toprak grubundan bir erkek. Bir takım dedikodular sebebiyle senden uzaklaşmış olarbilir. Çevrende burcu ya da yükseleni hava olan ve onunla ortak bir arkdaşaınız var mı bir takım şeyler söylemiş olabilir. Böye bir durum var ise sen hakkında ne söylenildiğini öğrenemesende kendi inandığın şeyleri savunmaya devam et. Bir takım kavgalara sebep olabi,lir. Başka insanlar girmiş aranıza cevresşnde toprak grubundan kanka dediği bir arkadaşının etksinde kalıyor olabilir. Bu kişi çapkın biri. Onunla beraber çapkınlığa yönlendiriyor onuç Bir taraftan seninle olan ilişkisini sürdürmek istiyor diğer taraftandan arkadaşı gibi özgür bir erkek olmak istiyor. Kendi içinde kavgası var. Bir araya gelmeniz onu görmeye gitmeniz sorunları yüz yüze konusmak faydalı olabilir.
Azerri oldugumu bildirmisdim lutfeeeennnnnn
bu ıkıncı soru sorusum olucak ama merak ettım ben hangı ayda evlenicem :) bu senemı seneyemı.ve bu toprak burcuylamı evlencem görünüyomu.
Men Azeriyim evliyim cok sevdiyim bir esim var ama cocugumuz olmuyo tam 1yildir istememize ragmen.sorum su cocugum tahminnen ne zaman olur ve bizi ilerde ne bekliyo Tanrim en iyisini bilen ve gorendir ben Allaha inaniyorum sadece merak etdim ne cikicak diye :26:
canım ben ilişki açılımı istiyorum mümkünse..
benim burcum başak erkek arkadaşımın terazi ten rengim buğday saç rengim siyah göz rengim siyah
erkek arkadaşımın ten rengi beyaz göz rengi açık kahve saç rengi de kahve
teşekkür ederim şimdiden :)
kuzenimin de sana bi sorusu var canım şu an konuştuğu birisi var ama henüz birşey yok aralarında.. olumlu mu olacak bu ilişkiye dönecek mi diye soruyo
şimdiden teşekkür ederiz :)
çok teşekkür ederim canım.inşallah çözülür olumlu bi şekilde.çok sağool
Canım bir ilişki açılımı bir de tarot isteyebilir miyim?
İkimiz de kovayız.
Tarotta da aşk hayatım nasıl olacak, evlilik ne zaman iş konusunda da istediğim gibi bir yer olacak mı artık?
Şimdiden teşekkürler.
canım çoook teşekkür ederim doğru şeyleri söyledin valla.benim ondan beklentilerim var evet ama o benden bişey bekliyo mu yada sevgisi halen var mı bana karşı bunu çok merak ediyorum
Tatlım beni atlamışsın sanırım 35.sayfada kalmış![]()
Erkek arkadaşınız ilişkide en çok seven kişi konumunda. Ancak siz her nedense ilginizi sevginizi kendi tarafınıza cekmişsiniz. Bundan rahatsız. Bu sebeple size sırtını dönebilir. Ona daha fazla ilgi göstermeli biraz şımartmalısınız. Onun dışında ilişkinizin önünde hiç bir engel ve pürüz yok.
Kuzen:
Bu yeni ilişki ile birlikte aşk ve iyileşme kuzenini buluyor. Ertelemeyi bırakmalı ve bir an önce bu kişiyle ilgili kararını vermeli bu karardan sonra söz konusu ilişki yeni bir boyut kazanacak. Kuzeninizin özgürlüğüne düşkün tavırları ilişkide kavgalara sebep olabilir. Bu konuda dikkatli olmakta fayda var.
bende istiyorum aşk ve okul için :)
Ocak ayı evli,lik.
Oğlum için bakabilirmisiniz.Yengeç burcu 23 yaşında okuyor başarılı olacak mı ?
Teşekkürler.
bana da bakabilir misin acaba? amaçlarıma ulaşabilecek miyim maddi durumumuz için bir kurtuluş yolu bulabilecek miyiz