ok!! tesk.sabırsızlıkla beklıyorum
neden göremiyorsun anlayamadım ama tekrar yazıyorum.
Ayrılmak isteyişinizin sebebi çok kötü kavgalar yaşıyor oluşunuz.
İnançlarınızı ve düşüncelerinizi savunun, kararlarınızın söylediklerinizin arkasında durun ama bu tartışmalara alenen girmekten kaçınmak
sizin yararınıza olacak.
Akıllıca davranmazsanız haklı iken haksız duruma düşmeizn olası.
Eşinize olan sevginiz biraz sarsılmış gibi sizi düşündüren konu daha maddi kaygılar haline gelmiş.
Ona olan sevginiz değil ama birbirnizin hayatına yaptığı katkılar, alışkanlıklar seni düşünmeye itiyor.
Bir güvenszlik yaşanmış ya da yaşanacak.
Bu aldatılma gibi bir durum olabilir bunu göxlerinizle görmeyeceksiniz ama parasal bir şey sayesinde anlayacaksınız.
Misal eşiniz yaptığı harcamalrdan vs...
Ve bu illa ki bir kadın olacak diye bir şey yok size söylemeden hayati bir karar da almış olabilir.
Sizin arasınızdaki temel problem uyumlu olmamanızdan kaynaklanıyor.
Bu sorunun çözmü için birbirnize karşı daha anlayışlı ve sabırlı davranmalısınız ikinizde.
Cinsel açıdan normalde uyumlu olsanız da bu olaydan sonra aranızda bir soğukluk olmuş.
Kırgınlık yatak odanızı dahi etkiliyor.
Eşinizin bu ilişkiile ilg,li olarak daha fazla sorumluluk almama sebebi geçmişte yaşanan hayal kırıklıkları , sıkıntılar bunları atlatamamış olması.
Çocuk vs gbi geleneksel evlilik materyallerinin siz de bulunmaması bu sorumluluk tan kaçınma noktasında da etkili olabilir.
Yani eşiniz ve siz biraz fazla bağımsızsınız ve bu da ona bu işin ciddiyetini kavraması noktasında yardımcı olmuyor.
Eşinizin alkol ya da uyuşturuvu gibi bir problemi yok.
Aksine cömert sorumlu ve pratik biri. Hayatta başarılı olmuş ve kendisine sunulan fırsatları iyi şekilde değerlendirmiş pozitif birisi.
Bir taraf diğerini sürekli kontrol etme telaşında bu da ilişkiyi biraz uçuruma sürüklüyor.
Evliliğine karşı olumsuz hislerinin değişmesi için eşinize daha fazla zaman ayırmalı, aranızdaki problemler konusunda duyarlı bir yaklaşım
takip etmelisiniz.
Bu sorunlarla sakinlikle ve mantığını kullanarak uğraşmanız yararınıza.
Ayrılma konusunda kararsız kalmanıza sebep ailevi meseleler ve kendinize bir görev yüklenmiş olduğunuzu hissetmeniz.
Kendinizi başkalarının isteği doğrultusunda kendinizden vazgeçmiş gibi hissetmeniz olası.
Ancak kararınızı verirken olaylara ve kişilere farklı açılardan bakmayı deneyin. Kendiniz olmak konusunda kararlı davranın.