Acemi tarot

banada bakarsan eğer çok sevinirim. eğer bakmazsanda canın sağolsun..

birisiyle tanıştım bana karşı bir şeyler hissettiğini belli ediyor ama bi türlü açılamıyor flört dönemindeyiz yani ve bende seviyorum aramızda bir şey olcak mı. sonumuzu çok merak ediyorum..

Buna karar verecek olan sensin canım ama kartlarında geçmişte bir erkek bıraktığın ve bağımsız kendinden emin bir şekilde hayatında ilerlediğin çıktı. Yeni ve heycanlı bir ilişkiye başlayabilirsin bu ilişkiyi geride bırakmak kararında isen. Daha çok ateşlli ve kavgalı bir ilişki olması olası bu yeni ilişkinin.

bir öncekinde ve bunda o kadar güzel analiz yapıp yorumlamışsın ki şaşırdım gerçekten çok ama çok teşekkür ederim.
hayır bu ilişkimden vazgeçmek istemiyorum ama onunla ilgili bir gelecek de yok gibi biliyorum ama benim istediğim sadece beni sevmesi. son bişey daha sormak istiyorum. sizi çok yordum biliyorum ama müsait olduğunuzda bakar mısınız o benim için ne düşünüyor bu ilişki için ne istiyor ve maddi sorunlarım var bi kaç aydır işimle ilgilide kart açabilir misin?

şimdiden çok ama çok teşekkür ederim.

bende tarot istiyorum. sevdim biri var.onunla evlenmek istiyorum.bu isteğim olucak mı.ilişkimiz hakkında neler görünüyor kartlarda.şimdiden teşekkür ederim :)

ben de istiyorum canım ya takıntılı derecede aşık oldugum biri var sonumuz nolcak merak ediyorum bana da bakarmısın lütfenn :)

Ablacım müsait olduğunda bana da bakar mısın ? ilk defa gördüm sayfayı.

Eğitim hayatımım için bakmanı istiyorum. bu yıl sınava girdim ve kazanamadım. seneye hazırlanacağım. olacak mı kazanacak mıyım ?

psikolojim biraz bozuk. her şeyi kafama takıyorum. aile durumumuz yani maddi durum biraz kötü. düzelecek mi onada bakarsan çok sevinirim. lütfen...

canım yaa bana bıkez daha bakarmısın? bı ayrılık falan demıstın tatıllerımızı ayrı yaptık aramızda suan acıldı:(

canım yaa bana bıkez daha bakarmısın? bı ayrılık falan demıstın tatıllerımızı ayrı yaptık aramızda suan acıldı:(

Normalde artık burada açılım yapmıyorum canım ama senin durumun için bir tane yapıcam. Durumun bu noktaya gelmesine üzüldüm. Umarım en yakın zamanda halledersiniz sorunları. Bugün akşam ya da yarın bakabilirim.

Ayrılmak isteyişinizin sebebi çok kötü kavgalar yaşıyor oluşunuz.

İnançlarınızı ve düşüncelerinizi savunun, kararlarınızın söylediklerinizin arkasında durun ama bu tartışmalara alenen girmekten kaçınmak
sizin yararınıza olacak.

Akıllıca davranmazsanız haklı iken haksız duruma düşmeizn olası.

Eşinize olan sevginiz biraz sarsılmış gibi sizi düşündüren konu daha maddi kaygılar haline gelmiş.

Ona olan sevginiz değil ama birbirnizin hayatına yaptığı katkılar, alışkanlıklar seni düşünmeye itiyor.

Bir güvenszlik yaşanmış ya da yaşanacak.

Bu aldatılma gibi bir durum olabilir bunu göxlerinizle görmeyeceksiniz ama parasal bir şey sayesinde anlayacaksınız.

Misal eşiniz yaptığı harcamalrdan vs...

Ve bu illa ki bir kadın olacak diye bir şey yok size söylemeden hayati bir karar da almış olabilir.

Sizin arasınızdaki temel problem uyumlu olmamanızdan kaynaklanıyor.

Bu sorunun çözmü için birbirnize karşı daha anlayışlı ve sabırlı davranmalısınız ikinizde.

Cinsel açıdan normalde uyumlu olsanız da bu olaydan sonra aranızda bir soğukluk olmuş.

Kırgınlık yatak odanızı dahi etkiliyor.

Eşinizin bu ilişkiile ilg,li olarak daha fazla sorumluluk almama sebebi geçmişte yaşanan hayal kırıklıkları , sıkıntılar bunları atlatamamış olması.

Çocuk vs gbi geleneksel evlilik materyallerinin siz de bulunmaması bu sorumluluk tan kaçınma noktasında da etkili olabilir.

Yani eşiniz ve siz biraz fazla bağımsızsınız ve bu da ona bu işin ciddiyetini kavraması noktasında yardımcı olmuyor.

Eşinizin alkol ya da uyuşturuvu gibi bir problemi yok.

Aksine cömert sorumlu ve pratik biri. Hayatta başarılı olmuş ve kendisine sunulan fırsatları iyi şekilde değerlendirmiş pozitif birisi.

Bir taraf diğerini sürekli kontrol etme telaşında bu da ilişkiyi biraz uçuruma sürüklüyor.

Evliliğine karşı olumsuz hislerinin değişmesi için eşinize daha fazla zaman ayırmalı, aranızdaki problemler konusunda duyarlı bir yaklaşım
takip etmelisiniz.

Bu sorunlarla sakinlikle ve mantığını kullanarak uğraşmanız yararınıza.

Ayrılma konusunda kararsız kalmanıza sebep ailevi meseleler ve kendinize bir görev yüklenmiş olduğunuzu hissetmeniz.

Kendinizi başkalarının isteği doğrultusunda kendinizden vazgeçmiş gibi hissetmeniz olası.

Ancak kararınızı verirken olaylara ve kişilere farklı açılardan bakmayı deneyin. Kendiniz olmak konusunda kararlı davranın.

Son düzenleme:
ok!! tesk.sabırsızlıkla beklıyorum

neden göremiyorsun anlayamadım ama tekrar yazıyorum.

Ayrılmak isteyişinizin sebebi çok kötü kavgalar yaşıyor oluşunuz.

İnançlarınızı ve düşüncelerinizi savunun, kararlarınızın söylediklerinizin arkasında durun ama bu tartışmalara alenen girmekten kaçınmak
sizin yararınıza olacak.

Akıllıca davranmazsanız haklı iken haksız duruma düşmeizn olası.

Eşinize olan sevginiz biraz sarsılmış gibi sizi düşündüren konu daha maddi kaygılar haline gelmiş.

Ona olan sevginiz değil ama birbirnizin hayatına yaptığı katkılar, alışkanlıklar seni düşünmeye itiyor.

Bir güvenszlik yaşanmış ya da yaşanacak.

Bu aldatılma gibi bir durum olabilir bunu göxlerinizle görmeyeceksiniz ama parasal bir şey sayesinde anlayacaksınız.

Misal eşiniz yaptığı harcamalrdan vs...

Ve bu illa ki bir kadın olacak diye bir şey yok size söylemeden hayati bir karar da almış olabilir.

Sizin arasınızdaki temel problem uyumlu olmamanızdan kaynaklanıyor.

Bu sorunun çözmü için birbirnize karşı daha anlayışlı ve sabırlı davranmalısınız ikinizde.

Cinsel açıdan normalde uyumlu olsanız da bu olaydan sonra aranızda bir soğukluk olmuş.

Kırgınlık yatak odanızı dahi etkiliyor.

Eşinizin bu ilişkiile ilg,li olarak daha fazla sorumluluk almama sebebi geçmişte yaşanan hayal kırıklıkları , sıkıntılar bunları atlatamamış olması.

Çocuk vs gbi geleneksel evlilik materyallerinin siz de bulunmaması bu sorumluluk tan kaçınma noktasında da etkili olabilir.

Yani eşiniz ve siz biraz fazla bağımsızsınız ve bu da ona bu işin ciddiyetini kavraması noktasında yardımcı olmuyor.

Eşinizin alkol ya da uyuşturuvu gibi bir problemi yok.

Aksine cömert sorumlu ve pratik biri. Hayatta başarılı olmuş ve kendisine sunulan fırsatları iyi şekilde değerlendirmiş pozitif birisi.

Bir taraf diğerini sürekli kontrol etme telaşında bu da ilişkiyi biraz uçuruma sürüklüyor.

Evliliğine karşı olumsuz hislerinin değişmesi için eşinize daha fazla zaman ayırmalı, aranızdaki problemler konusunda duyarlı bir yaklaşım
takip etmelisiniz.

Bu sorunlarla sakinlikle ve mantığını kullanarak uğraşmanız yararınıza.

Ayrılma konusunda kararsız kalmanıza sebep ailevi meseleler ve kendinize bir görev yüklenmiş olduğunuzu hissetmeniz.

Kendinizi başkalarının isteği doğrultusunda kendinizden vazgeçmiş gibi hissetmeniz olası.

Ancak kararınızı verirken olaylara ve kişilere farklı açılardan bakmayı deneyin. Kendiniz olmak konusunda kararlı davranın.

Bu konudan bakım yapmıyorum artık sultan33 hanım. Diğer hanımefendiye daha önce baktığım bir olayla baglantılı olarak baktım. Kusura bakmayın iyi akşamlar.

Back
X