Açgözlü İnsanlardan Hoşlanmıyorum Suç mu?

ferdaw

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2019
792
1.110
28
35
Arkadaşlar konu üstüne konu diyeceksiniz şimdi ama olaya detaylıca girmeden şunu sormak istiyorum sizlere. Açgözlü insanlar sinirimi bozuyor, nefret ediyorum bu tür davranışlardan, suç mu?

Yemek yerken tıka basa doldurur tabağını, ses çıkara çıkara yer, hiç yemek görmemiş gibi yer. Böyle insanlarla aynı masada oturamıyorum ben, iştahım kaçıyor, bu davranışlar karşısında. Alışverişte de aynı şey geçerli 20 çift ayakkabı bilmem kaç tane gömleği vardır ama gördüğü güzel bir şeye hiçbir şeyi yokmuş gibi sahip olmak ister, ihtiyaçtan alınır ya da beğenirsin alırsın anlarız da abartıldığında benim devreler yanıyor. Lüzümsüz bir müsriflik benim gözümde. Biraz da görgüsüzlük ve ölçüzüslük olarak görüyorum bunları.

Son düzenleme:
Hım , bende yalan söyleyen insanları hiç sevmiyorum , bunun için konu açmayı düşünüyorum , sende çok haklısın

Açıkçası konu açılacak kadar ciddi bir durum değil benimki ama misafirliğe gittiğim bir yerde masa kurmuşlar gelen bir akrabalarına. Biz komşularıyız, iki dakika oturup kalkacağız adamla kadın bir yiyor nüksetti bendeki hassasiyet.

Ses cikararak yemesinin seni rahatsiz etmesini anlarim da milletin tabagina neyi nekadar aldigina da bakmayiver ayrica sanane istedigi kadar alisveris yapar herkes.

Yemek yerken ses çıkarması ✔
Alışverişi çok abartıp "ayy birikim yapamıyoreeeğğğğğ" diyenler ✔
Şu ikisine bende gıcık oluyorum
Ama tabağına çok yemek alanlar beni ilgilendirmez
Ha o çok aldı diye bana yemek kalmıyorsa işte o sıkıntı

Ses cikararak yemesinin seni rahatsiz etmesini anlarim da milletin tabagina neyi nekadar aldigina da bakmayiver ayrica sanane istedigi kadar alisveris yapar herkes.
Kasıtlı incelemiyorum herhalde aynı ortamda karşımdaysa ister istemez görüyor insan. Kıtlıktan çıkmış gibi alışveriş yapmanın da anlamı yok bence. Kendi görüşüm

Kasıtlı incelemiyorum herhalde aynı ortamda karşımdaysa ister istemez görüyor insan. Kıtlıktan çıkmış gibi alışveriş yapmanın da anlamı yok bence. Kendi görüşüm

İyi senin gorusunse sen yapmazsin, yapandan sanane? Ben de senin gibisine uyuz oluyorum. İstersem magazayi toplarim sen ortadan çatla derde bak

Allah başka dert vermesin.
Siz bunları kendinize dert edince kendi kendinize dert üretip, kızıp sinirlenip, kendi enerjinizden tüketiyorsunuz. Kızdığınız insanlara hiiiç bişeycik olmuyor.
Dert etmeye Değer mi?
Değmez.

İncelemeseniz bu kadar detayı fark etmezsiniz..
Görsel hafiza diyelim. Ayrıca savunulacak bir tarafı olduğunu sanmıyorum bunun görgüsüzlük bence. Normal yiyebilir insan,
İyi senin gorusunse sen yapmazsin, yapandan sanane? Ben de senin gibisine uyuz oluyorum. İstersem magazayi toplarim sen ortadan çatla derde bak
Topla kardeşim istersen dünyayı al. Bana ne? Nihayinde benim çevremde olan biri değilsin. İhtiyacım yoksa almam ben, doymadan masadan kalkarım, görgü kuralları dahilinde yemek yenmesi taraftarıyım. En azından farklı insanlarla aynı ortamdaysam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…