Hım , bende yalan söyleyen insanları hiç sevmiyorum , bunun için konu açmayı düşünüyorum , sende çok haklısın
Aynı ortamda olunca rahatsız oluyorum. Restoranda, evde fark etmez. Görgüsüzlük bence öyle yemek ya da davranmak.İyi de bundan size ne ?
Kasıtlı incelemiyorum herhalde aynı ortamda karşımdaysa ister istemez görüyor insan. Kıtlıktan çıkmış gibi alışveriş yapmanın da anlamı yok bence. Kendi görüşümSes cikararak yemesinin seni rahatsiz etmesini anlarim da milletin tabagina neyi nekadar aldigina da bakmayiver ayrica sanane istedigi kadar alisveris yapar herkes.
İncelemk ayrı görmek ayrıBen de oturup insanları inceleyip yediğine, içtiğine, aldığına, giydiğine laf söyleyenleri itici buluyorum. Napcaz şimdi?
İncelemeseniz bu kadar detayı fark etmezsiniz..İncelemk ayrı görmek ayrı
Kasıtlı incelemiyorum herhalde aynı ortamda karşımdaysa ister istemez görüyor insan. Kıtlıktan çıkmış gibi alışveriş yapmanın da anlamı yok bence. Kendi görüşüm
İncelemk ayrı görmek ayrı
Görsel hafiza diyelim. Ayrıca savunulacak bir tarafı olduğunu sanmıyorum bunun görgüsüzlük bence. Normal yiyebilir insan,İncelemeseniz bu kadar detayı fark etmezsiniz..
Topla kardeşim istersen dünyayı al. Bana ne? Nihayinde benim çevremde olan biri değilsin. İhtiyacım yoksa almam ben, doymadan masadan kalkarım, görgü kuralları dahilinde yemek yenmesi taraftarıyım. En azından farklı insanlarla aynı ortamdaysamİyi senin gorusunse sen yapmazsin, yapandan sanane? Ben de senin gibisine uyuz oluyorum. İstersem magazayi toplarim sen ortadan çatladerde bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?