Acı çehre

selisya

olduğu kadar , Olmadığı KADER!!!..
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
596
67
323
35
merhaba kızlar acı çehreyle arkadaşım zayıfladı 1 ayda 7 kilo verdi deneyen varmı bunu ben başladım pazartesi 2 gün oldu ama yememe dikkat etmedim inşaallah zayıflarım ...3 sene önce 1.5 ayda 11 kilo vermiştim sporla ...2 sene kilo almadım bazı sağlık sorunu çıkınca ilaç kullandım bu yüzden 10 kilodan fazla aldım bu bitki iyi gelir inşaallah

tohum olarakmı kullanıyosun canım??
bana arkadaşım kabızlık için önerdi ama tuvalete çıkana kadar doğum sancısı gıbı kıvrandım resmen
aşırı kabızlık çekmedıkçe almıyorum yani

EVET tohum olarak alıyorum ...sabah 1 ikindi 1 akşam 1 tuvalete çıkarken sancı ver.yor amaçok değil rahatlıyosun annemde kullanıyor ona yan etki yaptı kabız oldu

bende bugun aktardan aldım karnımda acayıp sesler var, şişkinlik var ama aktar sakın ha sakın gunde 1 tane sabah ıcın dedı gercekten zayıflayan varmı çok merak ediyorum 92 kıloydum kavıtasyon, rejım ancak 5 kilo verdim

Son düzenleme:
Kizlar bende kullanmistim felaket bisey bence, zaten internette mini bir arastirma yaparsaniz dogal mushil oldugunu gorursunuz. Onu icmek icin ise falan gitmemek lazim. Karinda yarattigi sanci da dayanilmaz. Gece uykudan bile uyandirdi beni hatta hala kutusunu gorunce bile midem bulaniyor diyet en iyisi bence spor arti diyet hatta. Ben kullanmayin derim aci cehreyi...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haklısın ben normalde seker,un, tuz kullanmıyorum dıyet öncesındede bu 3 u hayatımda yoktu kilo veremıyorum kabızlık sorunum fazla gitmediğim dr kalmadı bagırsak tembel dedı bende bır deneyecem bakalım ne olucak

canım bana etki etmedi tuvalete hezamanki gibi çıkıyorum sancı ilk gün oldu daha olmadı...annemde ters etki yaptı ..kadın kabız oldu...spor yaprsanız platesi tavsiye ederim ben hiç diyet yapmadan haftada 2 gün platesle 8 kilo verdim

Merhaba aci cehre bana gelmedi oluyordum kullanmiyorum artik siskinlik ve kabiz yapti hayirli sabahlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…