Acı çekiyorum ve bilin istiyorum

Yanı bende Ege'de 3-5 kere kusmustum onda yemekten hemen sonra pat dıye kusuyordum . Mıdesı bulanıp kılo verenlere hayranım zır aben kesın ay bebek gelısmedı vah beta yukselmedı dıye paket paket kuruyemısler yedım kılo aldım hısseıdyorum :KK49:
Şaka bi yana ya ıkı bulansaydı ıyıdyı yanı ne olacaktı sankı
Beta düşüklüğünden oluyor diye biliyorum zaten,mide bulantısı olmamasını.

Beta düşüklüğünden oluyor diye biliyorum zaten,mide bulantısı olmamasını.

aynen benim beta aynı haftadaki hamile arkadaşlara nazaran hep düşüktü.
betanın birden değişimine vücut ayak uyduramayıp mide bulantısı oluşuyormuş.
ama nispeten daha yavaş artan betada sanırım vücut adapte olacak zamanı buluyor.
zaten belli aydan sonra mide bulantısının kesilmesinin sebebi de, vücudun artık bu hormon değişimine alışmış olması.
bazı kişilerde de 9 ay devam ediyormuş, o belki farklı bir sebeptendir.

Acaba yükselmiyormu yaw beta kacken mıde bulanır acaba

düşüklüğü değil de cutemom, artışının yavaş olması.
vücut alışacak zaman bulursa zaten sorun olmuyor.
muhtemelen sende de bendeki gibi, yavaş beta artışı sebebiyle vücut yeni hormon durumuna alışmıştır.

çok dert ediyorsun, canını bu kadar sıkıyorsan doktoruna git, hem rahatlarsın, hem belki bebişi görebilirsin.

aynen benim beta aynı haftadaki hamile arkadaşlara nazaran hep düşüktü.
betanın birden değişimine vücut ayak uyduramayıp mide bulantısı oluşuyormuş.
ama nispeten daha yavaş artan betada sanırım vücut adapte olacak zamanı buluyor.
zaten belli aydan sonra mide bulantısının kesilmesinin sebebi de, vücudun artık bu hormon değişimine alışmış olması.
bazı kişilerde de 9 ay devam ediyormuş, o belki farklı bir sebeptendir.
onların bunyelerı sanırım daha zayıf oluyor dıye dusunuyorum cunku sanırım beta ılerleyen haftalarda 12 den sonra 20 bıne sabıtlenıyormus dıye dusunuyorum yanı sankı oyle okumustum
sımdı arastırıp ıcımdekı korku canavarını ortaya cıkarmak ıstemıyorum
Zaten aldıgım son habere gore benımkontrol olan gun toplantım varmıs :D ay ben nasıl dayanırım :KK53:

düşüklüğü değil de cutemom, artışının yavaş olması.
vücut alışacak zaman bulursa zaten sorun olmuyor.
muhtemelen sende de bendeki gibi, yavaş beta artışı sebebiyle vücut yeni hormon durumuna alışmıştır.

çok dert ediyorsun, canını bu kadar sıkıyorsan doktoruna git, hem rahatlarsın, hem belki bebişi görebilirsin.
Elımde olsa ben eve usg cıhazı alırım :D Dısımı sıkıp oturucam tabı kurcalamıcam canım
ALLAH tan hayırlısı ne dıyeyım

Elımde olsa ben eve usg cıhazı alırım :KK70: Dısımı sıkıp oturucam tabı kurcalamıcam canım

bende de tam tersi doktora bile gitmiyorum, testi bile bir kaç gün geçince yaptım.

garip hallerdeyim, bu ben değilim sanki.

bir önceki hamileliğimde 5-6 gün önceden test yapmaya başlamıştım, çift çizgiyi gördüğüm gün doktordaydım, tüm aileye haber vermiştim falan.

şimdi sadece kız kardeşlerim biliyor.
eşim hiç konusunu açmıyor.
ben folik asit almak dışında hamileliğe dair bir yaşantı içinde değilim.

Elımde olsa ben eve usg cıhazı alırım :KK70: Dısımı sıkıp oturucam tabı kurcalamıcam canım
Kurcalamayacağına emin misin?Bende her dr.den geldiğimde soluğu internette alıyordum.Daha yolun başındasın.Allah yardımcın olsun.

onların bunyelerı sanırım daha zayıf oluyor dıye dusunuyorum cunku sanırım beta ılerleyen haftalarda 12 den sonra 20 bıne sabıtlenıyormus dıye dusunuyorum yanı sankı oyle okumustum
sımdı arastırıp ıcımdekı korku canavarını ortaya cıkarmak ıstemıyorum
Zaten aldıgım son habere gore benımkontrol olan gun toplantım varmıs :KK70: ay ben nasıl dayanırım :KK53:
kurcalama canım ye iç keyfine bak.hcg değerlerine takma bırak yahu.bulanmayan gebe bana göre çok sağlıklı çocuk doğuracak demektir.çevremden gözlemlediğim bu benim.

Yanı bende Ege'de 3-5 kere kusmustum onda yemekten hemen sonra pat dıye kusuyordum . Mıdesı bulanıp kılo verenlere hayranım zır aben kesın ay bebek gelısmedı vah beta yukselmedı dıye paket paket kuruyemısler yedım kılo aldım hısseıdyorum :KK49:
Şaka bi yana ya ıkı bulansaydı ıyıdyı yanı ne olacaktı sankı
çok yanılıyosun ne kadar gebe tanıdıysam biride ben bulanmayanların bebekleri doğduğunda hızla gelişiyor.görümcem yeni doğum yaptı bir kez bulanmadı maşallah 7 aylık kızı çok sağlıklı ve kocaman gelişti.

Kurcalamayacağına emin misin?Bende her dr.den geldiğimde soluğu internette alıyordum.Daha yolun başındasın.Allah yardımcın olsun.
beni bayıltsınlar bı bebek hareketleri baslayana kadar olmaz mı ? :KK76:
bakmıcam bakmıcam bakmıcam oy

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 140
çok yanılıyosun ne kadar gebe tanıdıysam biride ben bulanmayanların bebekleri doğduğunda hızla gelişiyor.görümcem yeni doğum yaptı bir kez bulanmadı maşallah 7 aylık kızı çok sağlıklı ve kocaman gelişti.
Aslında benım oglumda oyle hep gelısımı onde gıttı erken dogmasına ragmen
ayrıca mıdem bulanmadıgı ıcın 8 haftada 4 kg aldım gercı o farklıydı onda kuluckaya yatmıstım 8 haftayı canlı canlı yasadım
Bakalım ya hayırlısı ınsallah hersey cok mukemmel gıdıyordur

beni bayıltsınlar bı bebek hareketleri baslayana kadar olmaz mı ? :KK76:
bakmıcam bakmıcam bakmıcam oy
Bakmamak en güzeli.Çoğu zaman gereksiz strese girdim baktığımdan dolayı.
Bu arada Necla sezon finalinde niye bayılmıştı,hamile olduğundan mı?:KK64:

Bakmamak en güzeli.Çoğu zaman gereksiz strese girdim baktığımdan dolayı.
Bu arada Necla sezon finalinde niye bayılmıştı,hamile olduğundan mı?:KK64:
Ay hatırlamıyorum kı kac senelık mevzu neclamı hamıleydı bence leyla hamıleydı ?

Aslında benım oglumda oyle hep gelısımı onde gıttı erken dogmasına ragmen
ayrıca mıdem bulanmadıgı ıcın 8 haftada 4 kg aldım gercı o farklıydı onda kuluckaya yatmıstım 8 haftayı canlı canlı yasadım
Bakalım ya hayırlısı ınsallah hersey cok mukemmel gıdıyordur
öyle öyle emin ol her şey yolunda.sadece keyfini çıkartmalısın.belki bi daha bebek istemeyeceksin benim gibi iki çocukta kaldım.keşke diyorum internet okuyup hamileliğimi dar edene kadar keyfini çıkartsaydım bak bi daha gelmiyor bu günler.

ayy bir arkadaşım vardı birlikte gebe kalmıştık aynı dr ya giderdik.sonuçlarımıza bakardık derdimki aa bazı değerlerde yükseklik var derdim ondadada bendede ben şok ben yerlerde o gayet rahat amaan ben bilmem karışmam dr düşünsün derdi.çok imrenirdim yaa.

Ay hatırlamıyorum kı kac senelık mevzu neclamı hamıleydı bence leyla hamıleydı ?
Konu dışından banlamazlar inşallah.Necla hamileydi.Eşinden boşanma kararını vermeden önce görüşmek istedi.Goncası kabul etmedi.Boşandıktan sonra Neclanın hamileliğini öğrendi,mors oldu.Araya konuyu sıkıştırayım,sabret canııım,şunun şurasında ekime ne kaldı?:KK45:

Back
X