Acı Çekiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

blueishh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
18
-13
36
Merhaba.. Dört senedir sevdiğim bir insan var. İlişkimiz oldu geçmişte ancak askere giderken benden ayrıldı. Ama ben bu güne kadar iletişimde kalmak istedim onu hep aradım çok sevdim .Kimseyi alamıyorum kalbime aklımdan da kalbimden de çıkmıyor.. Beni yargılamayın ayıplamayın.. Beni hiç sevmedi çok çabaladım uğraştım senelerimi verdim ama başaramadım.. Bana karşı duyguları olumsuz.. Gıcık oluyor bana.. Kurtulmak istiyordu benden hep, en nihayetinde beni engelledi her yerden. Ben bırakmadım onu çünkü.. Başka şeyler de yaşandı süreç içerisinde. Psikolijisini bozmuşum onu bırakmayarak.. Ben beni sevmesini istiyorum ve evlenmek istiyorum onunla. Hayatında biri olduğunu öğrendim ve benden bunu senelerce saklamış. Birlikte olduğu kişi beni mesajlarla ve aramalar yoluyla küfürler ederek tehdit etti. Çok seviyesiz şeylerle karşılaştım. Bu kadar saf olabileceğim aklıma gelmezdi. Kahroluyorum,acı çekiyorum.. ne yapacağımı bilmiyorum. Buraya da içimi dökmek için yazdım. Okuyan arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden.

Sevgilerimle..

Şunu yapan erkek olsa hasta ruhlu, sapık, takıntılı, hemen savcılığa git şikayet et, uzaklaştırma al deriz.

Kadın yapınca değişmiyor, hafiflemiyor.

Gurur diye bir his duygu var bacım

Bu yaptığınız bir noktadan sonra tacize giriyor. Bu aşk değil düpedüz SAPLANTI. Hırs yapmışsınız zamanla belki de. Adam sizi sevmiyor siz de farkındasınız üstelik hayatında bir başkası var. Bu durumda size düşen kalbinize gömüp çekip gitmek. Sevse bunca zamandır severdi. Enerjinizi sizi sevmeyen başkasını seven biri için harcayacağınıza önünüze bakıp sizi sevebilecek insanlara harcasanız herkes için en hayırlısı olur. İnsanların kaç senelik evliliği bitiyor ama önüne bakabiliyor. Yeniden evleniyor. Demek ki imkansız değil.

Sizi sevmeyen, istemeyen birini, her yerden engellenecek kadar rahatsız etmenizin adı ne oluyor? Kendinizi cevaplayın.
Üstesinden gelemiyorsanız ki öyle duruyor, tedavi olun.

Buraya yazamadigim seyler de var kendisi bile bana yaptiklarinin -cok adice oldugunu ozur dilerim bu tabir icin-kabul etti.Tek tarafli yaklasiyorsunuz yine de tesekkur ederim

Kendi yaptıklarının adice olduğunu kabul etse kaç yazar? Sen adama sana adice davranmasına müsaade etmişsin, tabii ki istediği gibi davranır. Kendine saygın da mı yok?

Akıl tutulması falan mı yaşıyorsun? Gerçekten soruyorum bunu? Hani dünyada erkek kıtlığı falan mı var? seni sevmeyen ve sana kötü davranan birine bu kadar saplantılı olmak anormal bence.

Sana vereceğim tavsiye, git odana tarkan, kıvanç tatlıtuğ posteri yapıştır onlara aşık ol, kendince takıl. En azından kendine saygısızlık yapmamış olursun, başkaları için de kendi değerini düşürmemiş olursun.

Buraya yazamadigim seyler de var kendisi bile bana yaptiklarinin -cok adice oldugunu ozur dilerim bu tabir icin-kabul etti.Tek tarafli yaklasiyorsunuz yine de tesekkur ederim
Aman alt tarafı sevişmişsindir. Seni sevmediğini söyleyen adamla sevişmek de çok sağlıklı insan davranışı değil.

Elde etme takıntısı bu
Ulaşamadıkça hırslanmısssınız
Üstüne hâlâ beklentiniz umudunuz var.
Sadakatsiz Derin
Şaka bir yana yolunuz yol değil size zarar yahu
Adamın perspektifinden olayı bilmiyorum belki sizi manipüle etti belki sevmedi vs
Ama kendiniz için vazgeçin gurur duyacaksınız ileride kendinizle.

Ee tamam adi olduğunu kabul ettiyse ne olmuş? Yakasından düşün diye kabul etmiş gibi yapmıştır. Her bize adice davrananın yakasına yapışıp ömür boyu rahatsız mı etmemiz gerekiyor?

Muhtemelen cinsellik yaşadınız ve bekaretiniz gitti. Kastettiğiniz durum bu. Hiç kimse ilkiniz oldu diye sizinle evlenmek zorunda değil, bakireliği erkekleri kafalamak için kullanmamanızı öneririm. Siz bir eşya değilsiniz. Olan olmuş yolunuza bakacaksınız. Sevmiyor işte, başkasını seviyor ve onunla olacak. Açık ve net üzgünüm.

Senelerce igne deliginden deve basını gecirmeniz sizin hasta, takıntılı oldugunuzu gösterir. Adama kene gibi yapısırsanız o da kurtulmak icin, ölmemek icin size siper alır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…