canım ben çok kez konuştum işim var diyor yoruluyorum diyor zaman zaman da çok ilgili oluyor ama tabi bu bir iki saatcanim ilginc bi durum bilmiyorumkismile , yani bunlar bahane düpe düz yok uykum var yok bilmem ne..., baska birisimi var acaba?? :S acik acik konus bence.. cünkü bana öyle geldiki sanki senden kaciyor , baksana hic dordürüz ilgilenmiyor bile :S uykum var diyip 3-5 msj atarmi insan yaa :S, valla bilmiyorum canim böyle soguksa ne varki acaba .. bi konus bence.. böyle hayatmi yürür... :S
canım ben çok kez konuştum işim var diyor yoruluyorum diyor zaman zaman da çok ilgili oluyor ama tabi bu bir iki saatklava:
merhaba arkadaşlar
sevgilimle üniversite yıllarımda tanıştım okuldayken herşey gayet iyi gidiyordu o mezun olup gittiten sonra problemler ortaya çıkmaya başladı uzun süre görüşmedik hatta ara ara haftalarca telefonda bile konuşmadık bu aralar ben bana olan ilgisinin azaldığını sanmıştım ama aylar sonra görüştüğümüz zaman bunun böyle olmadığını anladım sonra tekrar aylar girdi araya biz hala görüşemiyoruz ama o telefon görüşmelerini iyice kısıtladı ve bana artık günde sadece 3-5 mesaj atar oldu hatta ona da razı oldum onları bile kısa kesmeye başladı yok müsait değilim yok misafir var yok uykum var demeye başladı .Ben bişey söyleyince de çok anlayışsızsın imkanım olsa ararım imkanım olsa mesaj atarım demeye başladı.Yani eskiden en azından beni kaybetmekten korkardı ben bazen böyle olmuyor bu şekilde ben çok acı çekiyorum diyorum acı çekiyorsan bitir bile diyor:kedi: ama onu ben iradesiz davranarak bu hale getirdiğimi düşünüyorum çünkü aramadığında ben de kendi kendime söz veriyorum ben de onu aramayacağım diye ama bir mesaj atsa hemen yumuşuyorum çok yoruyor beni artık insan sevdiğini özlemez mi işi de olsa gücü de olsa aramaya çalışmaz mı ben onu değiştiremedim o beni değiştirdi şöyle ki kişiliğimden taviz vermeye başladım mesaj bile atmayacağını bile bile kontorüm olmadığı zamanlar (alamayacağım zamanlar bile) aldım ama o ne yaptı iyi geceler ben yorgunum deyip yattı sizce kaybetmekten korkan bir erkek bu şekilde davranır mı?klava:
aynı kaderi yaşıyoruz seninle canım ya :2:seni çok iyi anlıyorum.seven insan arar sorar ilgisini belli eder bunların hepsini biliyoruz bende açık açık hepsinide konuştum senin gibi. aynı erkek arkadaşının söylediklerini benimkide bana diyor yok yoğunum yok işim var yok sınavlarım var vs...böyle gidiyor.yani bende acaba başkasımı var diyorum hayatında o zamanda bana güvenmiyormusun diye tavır yapıyor.bazı arkadaşlar bırak yol ver gitsin demiş ama işte insan gönlüncen söküp atamıyor ki hemen bıraksın.ne onunla nede onsuz oluyor bazen uzakta olsun ama benmle olsun diyorum.fakat böylede gitmeyeceğini biliyorum.sen kontörüm olmadığı zamanlar alamayacağım zamanlar bile aldım demişsin evet aynını bende yaptım bende aldım hemde onada gönderirdim.artık karar verdim eskisi gibi bende üstüne düşmeyeceğim o aramazsa bende aramayacağım kaçan kovalanırmış en iyisi böyle yapmak mesela mesaj hakkım bitti tekrardam yapmayacağım ben.bütün günümü ondan 3-5 mesaj bekleyerek geçirmektende,böylesi daha iyi olur belki.sende arama sorma ilgilenme ne olacaksa olsun inceldiği yerden kopsun yani sonuçta öylede böylede olsa acı çeken biz oluyoruz :2:
merhaba arkadaşlar
sevgilimle üniversite yıllarımda tanıştım okuldayken herşey gayet iyi gidiyordu o mezun olup gittiten sonra problemler ortaya çıkmaya başladı uzun süre görüşmedik hatta ara ara haftalarca telefonda bile konuşmadık bu aralar ben bana olan ilgisinin azaldığını sanmıştım ama aylar sonra görüştüğümüz zaman bunun böyle olmadığını anladım sonra tekrar aylar girdi araya biz hala görüşemiyoruz ama o telefon görüşmelerini iyice kısıtladı ve bana artık günde sadece 3-5 mesaj atar oldu hatta ona da razı oldum onları bile kısa kesmeye başladı yok müsait değilim yok misafir var yok uykum var demeye başladı .Ben bişey söyleyince de çok anlayışsızsın imkanım olsa ararım imkanım olsa mesaj atarım demeye başladı.Yani eskiden en azından beni kaybetmekten korkardı ben bazen böyle olmuyor bu şekilde ben çok acı çekiyorum diyorum acı çekiyorsan bitir bile diyor:kedi: ama onu ben iradesiz davranarak bu hale getirdiğimi düşünüyorum çünkü aramadığında ben de kendi kendime söz veriyorum ben de onu aramayacağım diye ama bir mesaj atsa hemen yumuşuyorum çok yoruyor beni artık insan sevdiğini özlemez mi işi de olsa gücü de olsa aramaya çalışmaz mı ben onu değiştiremedim o beni değiştirdi şöyle ki kişiliğimden taviz vermeye başladım mesaj bile atmayacağını bile bile kontorüm olmadığı zamanlar (alamayacağım zamanlar bile) aldım ama o ne yaptı iyi geceler ben yorgunum deyip yattı sizce kaybetmekten korkan bir erkek bu şekilde davranır mı?klava:
Bence gayet her şey açık. İlk ayrılığınızdan sonra bazı şeyler oturmamış ve belki de kendi içinde bitirdi. Hala sizinle ilişkiye devam etmek istediğinden emin misiniz ? Önünüze bakıp ilerlemeniz en doğrusu olsa gerek.
canım ama ben seni sevmiyorum ayrılmak istiyorum demiyor ki görüştüğümüz zamanlar sevdiğini çok iyi hissediyorum ama ilgisiz işte araya mesafe girince böyle oluyor sanırım ne bileyim belki de göremediğim bişeyler olabilir :enbuyukkk:
sende aynı bendensin iştebende dayanamıyorum arıyorum soruyorum.ben müsait olmasam bile ona zaman ayırmaya çalışıyorum senin gibi. o ise şuanda kahvedeyim arkadaşlarım var oyun oynuyorum diyo yani fedakarlık yapan hep biziz.bende anlamadım gitti bu işi.onu düşünmeyeyim diyorum ama sürekli aklıma geliyor hatırlamamak için ne yapmalı acaba?başka şeylerle meşgul oluyorum ama yinede olmuyor:gitme:bende çözüm bulamıyorum canım ya
sorumsuz insana sorumlu olmayı öğretemiyorsun malesef iş bile değil kahvede okey oynama şuraya bak ya :asigim:
canım ama ben seni sevmiyorum ayrılmak istiyorum demiyor ki görüştüğümüz zamanlar sevdiğini çok iyi hissediyorum ama ilgisiz işte araya mesafe girince böyle oluyor sanırım ne bileyim belki de göremediğim bişeyler olabilir :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?